ترویج ازدواج با رنگ و بوی اشاعه بی مبالاتی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، یکی از نیازهای انسان در جامعه که خداوند در وجود انسان نهاده است نیاز جنسی میباشد و مدیریت این نیاز برای انسان لازم و ضروری است. خداوند آسانترین راه برای مدیریت
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، یکی از نیازهای انسان در جامعه که خداوند در وجود انسان نهاده است نیاز جنسی میباشد و مدیریت این نیاز برای انسان لازم و ضروری است.
خداوند آسانترین راه برای مدیریت این نیاز را ازداواج عنوان کرده است.
شکی نیست که هر ۲ نفری که قصد دارند یک زندگی مقدس را تشکیل بدهند، باید قبل از ازدواج نسبت به همدیگر شناخت کافی و وافی داشته باشند و به قولی با چشمانی باز ازدواج کنند تا بعدا وقتی چشمانشان باز شد مجبور نباشند از هم جدا شوند.
دین اسلام راههای شناخت از همدیگر را طبق ضوابطی بیان کرده که اگر دو نفر واقعا به قصد ازدواج بخواهند همدگیر را ملاقات کنند در چارچوب شرع ممانعتی نیست ولی قطعا راهکارش رابطههای بی قید و بند خیابانی که عمدتا هم به ازدواج ختم نمیشود نیست.
اخیرا جلسهای توسط یکی از موسسات و با حضور مدیران و کارشناسان مرتبط با موضوع ازدواج و جوانان در ارومیه با موضوع ازدواج برگزار شده است.
سخنرانان این مراسم مطالبی را عنوان کردهاند که نه با شرع اسلام و نه با عقلانیت سازگاری ندارد.
یکی از سخنرانان مراسم که اتفاقا عمامه بهسر و از مسئولین استانی هم میباشد، عنوان کرده که ۲ نفر جوان باید قبل از ازدواج با هم رابطه داشته باشند و این رابطه چه بهتر که در خیابان ها و سینما باشد!
در جواب این کارشناس لازم به ذکر است که؛ ازدواجی که در خیابان ها منغقد شود در خیابانها نیز از همگسسته خواهد شد.
به خوبی قابل مشاهده و لمس است که هرچه قدر در کشورها از سنتی بودن عبور کرده و به سمت مدرنیته حرکت میکنیم شاهد افزایش آمار طلاق و کاهش ازدواجها هستیم.
در کشورهای غربی که این سخنران مراسم به وضعیت آنها استناد کرده و البته در ۶ر بحثی مشتاق مثال زدن از این ممالک است، آمار بالای طلاق و پایین ازدواج را ملاحظه می کنیم، مثلا در کشور بلژیک هفتاد درصد ازدواجها به طلاق ختم میشود و یا کشور انگلستان که یکی از کشورهایی است که روابط خیابانی در آن حکم فرماست براساس تازهترین اطلاعاتی که توسط جامعه آماری انگلیس منتشر شده، در سالهای اخیر ازدواج کاهش چشمگیری داشته و۴۲ درصد ازدواجها به طلاق ختم شده است.
در حالی که در کشورهای سنتی مثل هندوستان با انبوه جمعیت که حدود یک میلیارد جمعیت دارد، به نسبت جمعیتی، کمترین آمار طلاق را به خود اختصاص داده است.
حال این کاشناس باید پاسخ دهد که آیا معضل ازدواج و طلاق با روابط خیابانی قابل حل میباشد؟!
پس چرا کشورهای اروپایی در این امر ناموفق بوده اند و هر سال ازدواج کاهش و طلاقها افزایش می یابد و در برخی کشورها حتی شاهد ازدواج انسان با حیوانات هم هستیم؟!
در بخش دیگر این مراسم، سخنران مراسم مدعی است که سالها علمای شیعه روایات را اشتباه معنا کرده اند! و خود را بالاتراز علمای سلف پنداشته و فتوای نادر داده و حدیث را به شکل دیگری معنا میکند تا شاید باب میل جوانان حرف زده باشد.
او این چنین میگوید؛ ایمانی که با ازدواج به دست بیاید با طلاق هم از بین می رود!
این مدیر روحانی بابد پاسخگو باشد که آیا جوانی که ایمانش توسط شیاطین تهدید می شود اگر با علم و آگاهی به ازدواج روی بیاورد ایمانش کامل می شود یا منتظر باشد ایمانش کامل شود؟
با این تفسیر کسانی که ایمان کافی را ندارند نباید ازدواج کنند و در این دنیای پر هیاهویی که هر لحظه ایمان انسان ها توسط شیاطین تهدید می شود، منتظر بمانند تا ایمانشان کامل شود و بعدا به امر مقدس ازدواج اقدام کنند و تشکیل خانواده بدهند و احیانا اگر در خود ایمانی نیافتند قید ازدواج را بزنند و به بیبند و باری و روابط خیابانی روی بیاورند؟!
مثال آوردن از ۲ نفر که یا ازدواج نکردند و یا در اواخر عمر به امر ازدواج همت گماشتند اولا تخصیص اکثر است که مذموم است و ثانیا شرایط زندگی آنها که خودشان در جواب سوالی در این باره عنوان کردهاند، متفاوت بود و در یک مکان مستقر نبودند و دلیل ازدواجشان را این امر عنوان کردهاند و نه عدم تکمیل ایمان و یا عدم وجود نیاز برای ازدواج.
در ادامه این جلسه یکی از دیگر سخنرانان که خود را کارشناس در این امر قلمداد میکرد، ازدواج بدون آگاهی را ازدواج جهادی عنوان کرده و مردم را از این نوع ازدواج منع کرده است!
معلوم نیست اهداف مسئولین برگزاری این جلسات دقیقا ترویج ازدواج است یا ترویج بی بند و باری؟
کجا گفته شده که چشم بسته ازدواج کنید و چه کسی چنین امری را تائید کرده که آقایان از آن به عنوان ازدواج جهادی یاد می کنند؟
یا واقعا آنقدر سواد ندارند تا معنای جهاد را بفهمند و یا مغرضانه دنبال دشمنی با کلمه مقدس جهاد هستند.
امید است مسئولین برای جبران کمکاری های خود دنبال تحرف دین و سست کردن پایههای ایمان در جامعه نباشند و اگر کار کردن را بلد نیستند لااقل خرابکاری نکنند.
ناظرین امر نیز باید توجه جدی به این نوع جلسات داشته باشند تا از درون ضربهای را که دشمن سالهاست دنبال آن است که بر پیکره جامعه وارد کند، نخوریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰