بایکوت «عفاف و حجاب» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس: ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است و از نوزدهم تا بیست و پنجم تیرماه هر سال برنامههای ترویجی در این حوزه اجرا شده و گزارش عملکرد نهادهای مسئول بیان میشود. ستاد مردمی بزرگداشت هفته عفاف و حجاب و قرارگاه آمرین به معروف صراط محوریترین
گروه اجتماعی خبرگزاری فارس: ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است و از نوزدهم تا بیست و پنجم تیرماه هر سال برنامههای ترویجی در این حوزه اجرا شده و گزارش عملکرد نهادهای مسئول بیان میشود.
ستاد مردمی بزرگداشت هفته عفاف و حجاب و قرارگاه آمرین به معروف صراط محوریترین و بهترین برنامههای امسال را در احیای امر حجاب در کشور اجرا کردند اما در این میان جای خالی برنامه، اظهار نظر، ارائه گزارش و یا حتی توییتی در مورد عفاف و حجاب از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به شدت خودنمایی کرد.
خبرهای پایگاه خبری معاونت امور زنان در هفته عفاف و حجاب
پایگاه خبری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری که سخنان و برنامههای معصومه ابتکار را پوشش میدهد نیز هیچ خبری مرتبط با موضوع عفاف و حجاب پوشش نداده است.
توییتهای خانم ابتکار ۲۱ تیرماه
نکته جالب توییتهای خانم ابتکار متولی اصلی حوزه زنان در کشور در روز عفاف و حجاب این است که وی در روز ۲۱ تیرماه نه تنها توجهی به موضوع عفاف و حجاب ندارد بلکه نقطه مقابل آن یعنی دفاع از رقاص اینستاگرامی را با ریتوییت خود پررنگ کرده است.
فرشته روحافزا فعال حوزه زنان و مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی اجتماعی زنان در گفتوگو با فارس در خصوص بایکوت روز عفاف و حجاب توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری این مسئله را ناشی از بیتوجهی این معاونت به مسئله مهم عفاف و حجاب دانست و گفت: عدم اهتمام معاونت زنان در مسئله حجاب جای سؤال و تعجب است، معاونتی که وظایف مهمی در این حوزه دارد ظاهراً مسئله حجاب عملاً برایش اهمیتی ندارد.
وی افزود: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به جای آنکه در هفته عفاف و حجاب برنامهای برای این مسئله مهم برگزار کند، پای بیخیالی را فراتر گذاشته و روی نقطه مقابل آن یعنی حمایت از یک رقاص نوجوان مانور میدهد.
*موضع انفعال متولیان اصلی حوزه عفاف و حجاب
مینو اصلانی مسئول سازمان بسیج زنان کشور در گفتوگو با فارس اظهار کرد: فعالیت در حوزه عفاف و حجاب بیشتر به سمت کارهای فرهنگی تشکلهای مردمی هدایت شده و متولیان اصلی که تکلیف قانونی برای انجام فعالیت در این زمینه دارند در موضع انفعال هستند.
وی افزود: اصلاح بدپوششی و تبیین و تعمیق عفاف در جامعه یک مطالبه عمومی است اما متأسفانه توجه لازم به آن وجود ندارد.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از فارس، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس تکالیف متعددی بر عهده معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در موضوع عفاف و حجاب قرار داده است، تکالیفی که اجرای درست آنها نهایتاً به استحکام خانوادهها و رشد فضای امنیت اجتماعی و اقتصادی کشور منتهی میشود.
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حوزه عفاف و حجاب تنها با نداشتن برنامه در هفته عفاف و حجاب قضاوت نخواهد شد، هرچند توجه نمادین به مسئله عفاف و حجاب در این روز و هفته بسیار مهم است اما میتوان بیعملی این معاونت را در حوزه عفاف و حجاب در سطح جامعه مشاهده کرد. معاونتی که عمده فعالیت خود را بر تبادل تجربیات با کشورهای مختلف برای توانافزایی زنان گذاشته است در حالی که این همه توجه به این تعاملات نیز تاکنون خروجی قابل توجهی برای زنان کشور نداشته است.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰