تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 تیر 1397 - 7:52
کد خبر : 36370

تقویت تربیت دینی لازمه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف

تقویت تربیت دینی لازمه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ به مناسبت هفته عفاف و حجاب، میزگردی باهمین موضوع در دفتر این پایگاه تحلیلی خبری با حضور حجت‌الاسلام قربانپور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، زهرا جواهری، مشاور امور بانوان و خانواده نماینده ولی‌فقیه در

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ به مناسبت هفته عفاف و حجاب، میزگردی باهمین موضوع در دفتر این پایگاه تحلیلی خبری با حضور حجت‌الاسلام قربانپور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، زهرا جواهری، مشاور امور بانوان و خانواده نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، سارا حسینی و بادینلو از کارشناسان مسائل دینی و قیومی یکی از روانشناسان و مشاور امور تربیتی استان برگزار شد.

در این میزگرد فلسفه حجاب، رابطه میان عفاف و حجاب، چالش ها و موانع پیش روی توسعه فرهنگ حجاب، برخی از علل و ریشه های بدحجابی در جامعه مطرح شد.

قیومی، از مشاوران امور تربیتی استان مرکزی در این میزگرد با بیان اینکه بارها در حوزه فلسفه عفاف و حجاب سخن گفته شده است، گفت: حجاب و عفاف، یکی از دغدغه‌های جامعه امروز است، حجابی که ثمره آن عفاف بوده و متاسفانه امروز در بین زنان و مردان جامعه ضعیف و کمرنگ شده است.

وی با تاکید بر اینکه در عصر حاضر جوانان ما نصیحت پذیر نیستند و بایستی به شکل غیرمستقیم مسئله عفاف و حجاب را برای آنان نهادینه سازیم، گفت: بدحجابی یک پدیده است که یک عامل در بروز آن به تنهایی نقش ندارد، باتوجه به گذشته و شرایط امروز باید به فکر درمان و پیشگیری باشیم. در بحث پیشگیری آگاهی بخشی و در حوزه درمان نیز اولین مسئله‌ مهم این است که چه کسانی می‌خواهند درمان کنند؟

تقویت تربیت دینی لازمه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف

این مشاور امور تربیتی با تاکید بر اینکه بایستی باور و اعتقاداتمان را در حوزه عفاف و حجاب تقویت کنیم تا درمانگران خوبی در این زمینه باشیم، گفت: برای نهادینه‌سازی حجاب، بایستی تربیت دینی جامعه را تقویت کنیم و به بیان آثار این مهم بپردازیم.

قیومی با اشاره به اینکه حجاب و عزت نفس ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند، گفت: افرادی که عزت نفس بالاتری دارند نسبت به مسئله حجاب اهمیت و جایگاه خاصی قایل بوده و لذا نسبت به رعایت آن اهتمام ویژه دارند. افرادی که حس ارزشمندی ندارند و قصد دارند تا به نحوی خود را در جامعه مطرح سازند با بدحجابی و نمایان کردن خود در خیابان‌ها، به دنبال ارضا حس عزت نفس در خود هستند.

وی به نقش تربیتی والدین در تقویت حس عزت نفس و ارزشمندی تاکید و اظهار کرد: از همان کودکی در خانواده‌ها بایستی حس ارزشمندی را در کودکان تقویت کنیم تا با حضور در جامعه، برای به دست آوردن این حس نخواهند با ظاهری نامتناسب با معیارها و ارزش‌های اسلامی، خود را نمایان سازند.

حجاب برتر؛ «نه» گفتن به نامحرم/حجاب باید درونی شود

این مشاور امور تربیتی از چادر به عنوان چادر برتر یاد کرد و به رنگ مشکی آن اشاره کرد و گفت: از بین بردن رغبت‌ها یکی از دلایل است که باعث شده رنگ چادر در محیط خارج از منزل سیاه انتخاب شود، در حقیقت با پوشیدن چادر مشکی، بی انگیزگی مردان نامحرم را نسبت به خود ثابت کرده و به آنان «نه» می‌گوئیم.

قیومی با تاکید بر ضرورت نهادینه‌سازی و درونی‌سازی حجاب خاطرنشان کرد: برای ریشه کن کردن بدحجابی و درونی سازی فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه بایستی این مهم به صورت غیرمستقیم در جامعه فرهنگ سازی و تبیین شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد