آموزش مهارت زندگی باید از مدارس آغاز شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل در سومین نشست هم اندیشی فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مدارس محل مناسب جهت یادگیری آموزههای دینی و مسایل اجتماعی و فرهنگی بوده و حرف
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل در سومین نشست هم اندیشی فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مدارس محل مناسب جهت یادگیری آموزههای دینی و مسایل اجتماعی و فرهنگی بوده و حرف شنوی کودکان و جوانان از مربیان و معلمان بیش از سایرین است.
او با تاکید بر اینکه برنامه ریزی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش مهارتهای زندگی ضرورت دارد گفت: از لحاظ اعتبار دستگاههای اجرایی نباید احساس ضعف کنند و شروع برنامهها برای کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش مهارتهای زندگی باید از ادارات، کارخانهها و محلهای پرتراکم صورت گیرد.
استاندار اردبیل افزود: باید برای کاهش پدیده طلاق در استان که از آهنگ مناسبی بر خوردار نبوده با بهره گیری از ایدههای برتر کارشناسان برنامه ریزیهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت توسط دستگاههای مرتبط انجام گیرد.
بهنام جو افزود: برای کاهش طلاق مقولههای آموزش و مشاوره پیش از ازدواج، حین ازدواج و بعد از ازدواج به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
او با بیان اینکه روانشناسان استان در زمینه مشاورههای ازدواج باید ساماندهی شوند، اظهار کرد:باتوجه به توسعه مراکز مشاورههای مهارت زندگی و ازدواج و طلاق میتوان مقوله ازدواج به صورت صحیح هدایت کرد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه عوامل مشاوره باید بعد از ازدواج هم با مراجعه کنندگان خود در ارتباط باشند افزود: علاوه بر بحث ازدواج و طلاق موضوع سن ازدواج نیز باید مورد مطالعه قرار گیرد و با ترغیب جوانان به سمت ازدواج زمینه زندگی مشترک را فراهم کنیم و زوجهای جوان بعد از ازدواج هم با مشاوران در ارتباط باشند.
بهنام جو با اشاره به اینکه در جلسات بعدی باید اقدامات برای پیشگیری و آموزش عملیاتی شود افزود:کاهش پدیده طلاق در جامعه با محوریت رواشناسان و کارشناسان حوزه مهارتهای زندگی و همکاری دستگاههای اجرایی میتواند در سال آینده آمار موجود را بیش از ۵۰ درصد شاهد باشیم.
او ادامه داد: برای آموزش خانوادهها و جوانان در تمامی دستگاههای اداری و عمومی و در تمامی اقشار برنامه ریزی میدانی انجام شود تا در آینده این معضل به حداقل کاهش یابد.
در این نشست اعضای هیات علمی دانشگاه ها، مدیران دستگاههای اجرایی و کارشناسان، فعالان و صاحبنظران به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰