تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 دی 1395 - 15:11
کد خبر : 3394

دستگاه‌های متولی فرهنگ آگاه‌سازی تهدیدات فضای مجازی را مورد توجه قرار دهند

دستگاه‌های متولی فرهنگ آگاه‌سازی تهدیدات فضای مجازی را مورد توجه قرار دهند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری میزان، عبدالمحمد زاهدی در جلسه استانی امر به معروف و نهی از منکر کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد، اظهار کرد: آنچه دبیر ستاد امر به معروف کردستان در مورد وجود برخی مشکلات مطرح

استاندار کردستانبه گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری میزان، عبدالمحمد زاهدی در جلسه استانی امر به معروف و نهی از منکر کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد، اظهار کرد: آنچه دبیر ستاد امر به معروف کردستان در مورد وجود برخی مشکلات مطرح کرد از روی دلسوزی و انجام وظیفه بوده و هیچ زاویه و دشمنی با کسی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بنای همه ما بر این است که هر نوع فعالیت فرهنگی و اجتماعی انجام می‌دهیم به حواشی آن هم توجه کنیم تا خدایی ناکرده این فعالیت‌های ما به گناه آلوده نشوند.
استاندار کردستان تصریح کرد: اینکه انتظار داشته باشیم هیچ کدام از فعالیت‌های ما به صورت ۱۰۰ درصدی به گناه آلوده نشود امکان‎پذیر نیست چرا که در این صورت باید کل فعالیت‌ها را تعطیل کنیم.
وی افزود: همه قبول داریم شرایط خوبی در جامعه نداریم و باید دستگاه‌های متولی بخش فرهنگ با حساسیت و تلاش بیشتری در راستای مقابله با منکرات و آگاه‌سازی در مورد تهدیدات فضای مجازی ورود پیدا کنند.
زاهدی با بیان اینکه به طور یقین همه مسوولان در زمینه احیای امر به معروف و مقابله با منکرات در حد توان خود تلاش می‌کنند، اظهار کرد: این انتظار را از ستاد امر به معروف استان داریم که در کوتاه‌ترین زمان مواردی را که پیش می‌آید به دستگاه‌ها ذیربط متذکر شوند و آنها نیز حتما جلوگیری خواهند کرد.
وی در مورد تفکیک کارکنان زن و مرد در سطح ادارات نیز اضافه کرد: قطعا اجرایی شدن این مهم حرکت بسیار خوبی در راستای جلوگیری از هر نوع آسیبی خواهد بود.
استاندار کردستان افزود: اکثر ادارات و سازمان‌هایی  که در استان وجود دارد می‌توانیم این تفکیک را انجام دهیم و به مسوولان ابلاغ‌های لازم را خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: البته شاید اجرای این طرح تفکیک خانم‌ها از آقایان در محیط‌های اداری به دلیل محدودیت‌هایی که در زمینه فضای فیزیکی وجود دارد امکان پذیر نباشد.
زاهدی با بیان اینکه ادارات و سازمان‌ها دولتی در استان با الگوی زمانی ساخته شده که هیچ خانمی در ادارات کار نمی‌کرد، گفت: متاسفانه این الگوی ساخت در احداث ادارات جدید نیز دنبال شده و بر همین مبنا حرکت کرده‌ایم.
به گفته وی، در مطالعات و الگوی ساختمان‌سازی اداری در گذشته مسائل فرهنگی دیده نشده و این رویه همچنان در الگوهای ساخت و ساز ما استمرار دارد که باید در این راستا تجدید نظرهای لازم انجام شود.
استاندار کردستان به روش ساخت ادارات و سازمان‌ها در بسیاری از کشورهای جهان به شیوه سیستم‌های اوپن خاطرنشان کرد: اگر فضای ادارات ما به گونه‌ای باشد که همه در معرض دید هم باشند دیگر مشکلی پیش نمی‌آید و چنین سیستمی حتی به نوعی برای ارباب رجوع نیز قابل قبول‌تر خواهد بود.
وی خواستار توجه ویژه حوزه معاونت عمران استانداری کردستان در این زمینه شد و افزود: باید در ساخت‌ و ساز ادارات این موضوع مورد توجه قرار گیرد و به سمت و سویی الگوهای ساخت و سیستم‌هایی برویم که جوابگوی وضعیت زمان حال جامعه اشتغال به کار ما باشد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد