برگزاری دوره مهارتهای زندگی ویژه دانش آموزان
هادیان، رئیس جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان همدان در گفتوگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: این جمعیت زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت استفاده از پتانسیل بانوان اهل پژوهش، قلم و دغدغهمند در حوزه آسیبهای اجتماعی، زن و خانواده تشکیل شده است.وی افزود: جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان از سال ۹۱ به صورت
هادیان، رئیس جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان همدان در گفتوگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: این جمعیت زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت استفاده از پتانسیل بانوان اهل پژوهش، قلم و دغدغهمند در حوزه آسیبهای اجتماعی، زن و خانواده تشکیل شده است.
وی افزود: جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان از سال ۹۱ به صورت رسمی به فرمان مقام معظم رهبری زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی کار خود را آغاز نمود، این جمعیت در ۴ کارگروه «خانواده و افزایش جمعیت، تعمیق باورهای دینی و عفاف و حجاب، تحقق شعار سال و رسانه وفضای مجازی» در حال فعالیت است.
هادیان با بیان اینکه جمعیت بانوان تعامل خوبی با ادارات دارد اضافه کرد: این جمعیت در شهرستان همدان دارای ۳۲ عضو ثابت است که ۳۰ تن از آنان بانوان ادارات هستند با راه اندازی جمعیت بانوان فرهیخته دینی در شهرستانهای کبودرآهنگ، ملایر، نهاوند و فامنین تعداد اعضا در استان به ۲۰۲ نفر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه جمعیت بانوان مجری امور نیست و تنها سوق دهنده تصمیمات است ادامه داد: آنجا که بافت شهر همدان بافتی سنتی و مذهبی است مروجان قشر تأثیرگذار در این بین نقش مهمی دارند لذا یکی از اهداف این مجموعه توانمند سازی اعضای جمعیت و اقشار تأثیر گذار است.
جمعیت بانوان اتاق فکر تصمیمات دستگاههای اجرایی است
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان گفت: این مجموعه با همکاری دستگاههای اجرایی استان در سال ۹۶ و ۹۷ اقدام به برگزاری کارگاه فضای مجازی و استفاده صحیح از آن و کارگاه سلامت روح و روان ویژه اعضای جمعیت و کارکنان دانشگاه آزاد است.
هادیان عنوان کرد: پس از ماه مبارک رمضان نیز برای اعضای جمعیت و اقشار تأثیرگذار کارگاه سلامت جسم بانوان با محوریت طب سنتی برگزار خواهد شد، اجرای فعالیتهای فرهنگی متنوع، متحد و منسجم و گفتمانهای دینی با حضور اقشار تأثیرگذار همچون هیئات مذهبی، مبلغان و … از دیگر برنامههای ماه مبارک رمضان است.
وی با بیان اینکه هسته کارگاههای جمعیت بانوان را در حوزههای علمیه قرار دادهایم گفت: بر اساس نیاز سنجیهای صورت گرفته سال گذشته چند دوره کارگاه آموزشی مبارزه با خرافه پرستی و فرقههای نوظهور برای مبلغان خواهر برگزار شد.
کارشناس خانواده صدا و سیمای مرکز همدان افزود: همچنین سال گذشته کارگاه تحقق شعار سال برای اعضای جمعیت و اقشار تأثیر گذار برگزار شد که این کارگاه امسال نیز برگزار خواهد شد.
هادیان با بیان اینکه جمعیت بانوان یک اتاق فکر و سوقدهنده تصمیمات دستگاههای اجرایی است اظهار کرد: با توجه به آمار بالای دختران بازمانده از ازدواج و سهم بالای استان در امر طلاق، با همکاری آموزش و پرورش از ابتدای سال تحصیلی ۹۷ برای دختران متوسطه اول و دوم دورههای آموزشی مهارتهای زندگی گذاشته میشود.
وی با بیان اینکه جمعیت بانوان فرهیخته دینی دارای بودجه دولتی است عنوان کرد: این جمعیت با برخورداردی از اعضا از بانوان با تحصیلات عالی دانشگاه، اهل پژوهش، توانمند، تأثیر گذا و فعال متشکل از گروهای سنی مختلف است.
این مشاوره خانواده بیان کرد: این مجموعه در نظر دارد در حوزه تحقیق و پژوهش نیز گامهای موثر و بهتری در جهت رفع مشکلات و معضلات بانوان و حوزه خانواده بردارد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰