تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 10:19
کد خبر : 32660

۹۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش اورژانس اجتماعی است

۹۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش اورژانس اجتماعی است

حمیدرضا پوریوسف روز چهارشنبه در مراسم معرفی رئیس جدید بهزیستی قوچان افزود: طلاق، خشونت و اعتیاد از بیشترین آسیب‌ های اجتماعی در این استان است و افزایش مراکز اورژانس اجتماعی استان از ۹ مرکز به ۲۰ مرکز موجب مداخله جدی در این زمینه ‌ها شده است. وی اظهار کرد: پدیده طلاق طی ۲ سال گذشته

حمیدرضا پوریوسف روز چهارشنبه در مراسم معرفی رئیس جدید بهزیستی قوچان افزود: طلاق، خشونت و اعتیاد از بیشترین آسیب‌ های اجتماعی در این استان است و افزایش مراکز اورژانس اجتماعی استان از ۹ مرکز به ۲۰ مرکز موجب مداخله جدی در این زمینه ‌ها شده است.
وی اظهار کرد: پدیده طلاق طی ۲ سال گذشته برای اولین بار به رغم افزایش آن در کشور در این استان روند نزولی داشته و برای افزایش ازدواج نیز نیازمند برنامه ‌ریزی هستیم.
وی با اشاره به انجام ۱۶۰ فعالیت در ۳۰ مأموریت سازمان بهزیستی گفت: مراکز دولتی و غیردولتی بازوان این سازمان و خیرین نیز سرمایه ‌های اجتماعی در انجام مأموریت‌ های محوله هستند.
فرماندار قوچان نیز در این مراسم گفت: سازش متقاضیان طلاق در این شهرستان از سه درصد به ۱۲ درصد افزایش یافته و میزان طلاق نیز سال گذشته ۲۷ درصد کاهش داشته است.
علیرضا قامتی با بیان اینکه دولت همواره به دنبال توانمندسازی جامعه از روش‌ های مختلف است افزود: تکریم مردم یکی از اصول نظام اسلامی است که سازمان ‌ها و نهادهای مختلف به ‌ویژه بهزیستی باید این امر را در اولویت کارهای خود قرار دهند.
در این مراسم از زحمات ناصر نیک افشار قدردانی و براتعلی دیانت به‌ عنوان سرپرست اداره بهزیستی قوچان معرفی شد.
شهرستان قوچان در ۱۳۷ کیلومتری شمال مشهد قرار دارد.
۷۵۰۱ / ۶۰۵۳

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد