اجرای نظام سلامت اداری/ برخورد قاطع با کارمند خاطی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، اسماعیل تبادار صبح یکشنبه ٢٣ اردیبهشت در شورای اداری استان که به میزبانی پارک علم و فناوری فارس برگزار شد، گفت: سلامت اداری مهمترین موضوع در ساختار اداری است که در سال ٩٧ به جد در دستور کار قرار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، اسماعیل تبادار صبح یکشنبه ٢٣ اردیبهشت در شورای اداری استان که به میزبانی پارک علم و فناوری فارس برگزار شد، گفت: سلامت اداری مهمترین موضوع در ساختار اداری است که در سال ٩٧ به جد در دستور کار قرار گرفته است؛ چرا که خوشایند هیچ مدیری نیست که شبانهروز تلاش کند اما از نظر مردم مدیری ناکارآمد باشد.
وی با تاکید بر این نکته که باید به اعتماد عمومی به عنوان سرمایه بزرگ اجتماعی نگریسته شود، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال میز خدمت توسط دولت از سالها قبل تعریف شده اما آنگونه که باید کارکرد خوبی در اذهان به جای نگذاشته است.
استاندار فارس ادامه داد: امروز مجددا این مهم در دستور کار قرار گرفته است و مسئولان متولی به تمام معنا مکلف به قرار دادن افرادی در این میز هستند که بااخلاق ترین، زبده ترین و آگاهترین فرد در اداره باشد.
تبادار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام کارخانهگری به پایان رسیده و امروز باید دانش مبتنی بر خلاقیت و فناوری در کارگاهها و مجتمعهای صنعتی در دستور کار قرار گیرد، عنوان کرد: دانشگاهها باید مسائل مختلف را آنالیز و نهایتا راه حلهای قابل اجرا در این باره ارائه کنند.
وی همچنین با اشاره به سهمیه ١۵ میلیارد دلاری در بخش سرمایه گذاری خارجی در سال گذشته، عنوان کرد: ۵۵۵ میلیون دلار از این میزان به عنوان سهم فارس در سال ٩۶ تعیین شد اما طی این مدت بالغ بر یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار ارزش ریالی سرمایه گذاری بخش خارجی در فارس برآورد شد که ۴۵٣ میلیون دلار بیش از سهم مشخص شده است.
استاندار فارس ابراز امیدواری کرد که امسال سقف سرمایه گذاری خارجی در فارس به ۲ میلیارد دلار افزایش یابد و با اشاره به مسئله خروج آمریکا از برجام، خاطرنشان کرد: با کنکاشی نسبی به این مطلب پی برده میشود که برجام حاصل کارکرد بزرگ دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران بوده است.
وی افزود: این موضوع به میزانی حائز اهمیت است که برخی کشورها رشوه میدهند تا عضوی از اعضای برجام خارج شود.
به گفته استاندار فارس، وفای به عهد برگرفته از آموزه های دینی و تعهد نظام جمهوری اسلامی در نظام بین الملل ثابت کرد که ایران پایبند به مفاد این قرارداد بوده و بر عکس کسانی که دم از حقوق بین الملل می زنند بر عهد خود نماندند.
وی با تصریح بر اینکه باید با دنیا مراوده داشته باشیم، گفت: همچنان معتقدیم که پایبند به تعهدات برجام هستیم؛ چرا که ماجراجویی در رفتار جمهوری اسلامی جایگاهی ندارد.
استاندار فارس با بیان اینکه امروز بیش از گذشته پی برده ایم که باید به مردم اتکا داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اعتماد مردم و تسهیل کار آنها در رفتار و عمل مسئولین نمود مییابد، بنابراین این کردار مدیران است که به عمل اصالت میدهد.
تبادار گفت: عنوان میکنیم که خدمتگزار مردم هستیم. ادعا میکنیم که کارآفرینی و اشتغال ضرورت کار امروز ما است اما مولفههای آن کجاست؟باید به خودمان بنگریم که چگونه است که یک طرحی که پروسه ۲۰ روزه دارد به فرایند ۴٠-۵٠ روزه می رسد؟ بنابراین در شرایط فعلی باید بیش از گذشته به این قبیل مسائل توجه کرد.
مبارزه با فساد اداری اقدامی جهادگونه نیاز دارد
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری فارس اعتقاد دارد که مبارزه قاطع و تاثیرگذار با فساد اداری و جلوگیری از نارضایتیهای اجتماعی، نیازمند اقدامی جهادگونه خصوصا از سوی مسئولان است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، هادی پژوهشجهرمی نیز در جلسهی شورای اداری استان فارس با تصریح اینکه عمدهی مراجعان به ادارههای دولتی از نحوهی پاسخگویی ابراز نارضایتی میکنند، گفت: طی بررسی و ارزیابیهای انجام شده ۲ دستگاه عمومی در فارس بالاترین میزان نارضایتی مردم را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه بخشی از اعتراضات مردم حتی در دی ماه سال ۹۶، به نارضایتیهای اجتماعی برمیگشت، به تشکیل کمیتهی پیشگیری از نارضایتی اجتماعی در شورای تامین استان فارس به دستور استاندار وقت بهعنوان راهکاری در این زمینه اشاره کرد.
پژوهش با بیان اینکه فلسفه حضور و وجود دستگاههای اجرایی، خدمت به مردم است، تاکید کرد که باید در زمینه مبارزه با فساد اداری و ممانعت از بروز نارضایتیهای اجتماعی اقدامی جهادگونه بین مدیران در سطوح مختلف انجام شود.
وی که اعتقاد دارد نارضایتیهای مردمی ریشه در برخودهای سخیفی دارد که توسط برخی از کارکنان ادارات با مردم میشود، گفت: در کارگروه سلامت اداری فارس، این موضوع توسط کارشناسان و اساتید دانشگاه مورد بررسی قرار میگیرد.
معاون سیاسی استانداری فارس همچنین با بیان اینکه فساد اداری محصولی نیست که در این دولت شکل گرفته باشد، بلکه از گذشته دور ایجاد شده است، عنوان کرد: مباحثی نظیر فساد، نظارت و کنترل آن در همه حکومتها حتی حکومت علوی وجود داشته است.
پژوهش در ادامه به اجرای مجدد میز خدمت در دستگاههای اجرایی استان اشاره و با بیان اینکه پیشنیه خوبی از میز خدمت در ذهن مردم وجود ندارد، اضافه کرد: در گذشته نه تنها این میز موثر واقع نشده که نارضایتی مردمی را تشدید کرده بود.
معاون استانداری فارس با بیان اینکه باید به سمت میز خدمت الکترونیکی باهدف جلب اعتماد و رضایت مردم پیش برویم، یادآور شد: در راستای اجرای طرح میز خدمت، مقرر شده که هر دو ماه یکبار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس بازرسین خود را جهت بررسی کارکرد میز خدمت به ادارات بفرستد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰