تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 اردیبهشت 1397 - 9:37
کد خبر : 31434

مسیر‌های تظاهرات ضد استکباری در چهارمحال و بختیاری

مسیر‌های تظاهرات ضد استکباری در چهارمحال و بختیاری

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری؛ مسیرهای تظاهرات مردمی ضد استکباری و محکومیت عهد شکنی آمریکای جنایتکار در خروج از برجام، در مراکز شهرستان‌های ۹ گانه این استان به شرح

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری؛ مسیرهای تظاهرات مردمی ضد استکباری و محکومیت عهد شکنی آمریکای جنایتکار در خروج از برجام، در مراکز شهرستان‌های ۹ گانه این استان به شرح زیر است:
– شهرکرد (مرکز استان): از مصلای امام خمینی (ره) به سمت میدان دانش – اردل (مرکز شهرستان اردل): از مقابل مسجد حضرت ابوالفضل العباس (ع) به سمت بلوار شهدا – بروجن (مرکز شهرستان بروجن): از مصلای نماز جمعه به سمت چهار راه رازی – بن (مرکز شهرستان بن): از مسجد جامع به سمت سه راه نماز – سامان (مرکز شهرستان سامان): از مصلی نماز جمعه (مسجد جامع) به سمت میدان بسیج – فارسان (مرکز شهرستان فارسان): از مصلای نماز جمعه به سمت میدان امام خمینی (ره) – چلگرد (مرکز شهرستان کوهرنگ): از مقابل مسجد جامع به سمت میدان شهدا – شلمزار (مرکز شهرستان کیار): از مقابل مسجد امام حسین (ع) به سمت سه راه مخابرات – لردگان (مرکز شهرستان لردگان): از مصلای نماز جمعه به سمت چهار راه شهرداری   این تظاهرات، فردا جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷ همزمان با سراسر کشور و بعد از نماز عبادی سیاسی جمعه، در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود.   گفتنی است: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از بهانه‌جویی‌های واهی و تهدیدات مختلف در مورد تصمیم خروج از توافق هسته‌ای برجام، شامگاه سه شنبه گذشته ۸ می ۲۰۱۸ میلادی برابر با ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ هجری شمسی، فرمان اجرایی خروج آمریکا از این توافق را امضا کرد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد