تاریخ انتشار : سه شنبه 18 اردیبهشت 1397 - 4:38
کد خبر : 31208

رونمایی از ۳ محصول فاخر مذهبی/ از سال آینده ناشران دیجیتال در بخش مکتوب جانمایی می‌شوند

رونمایی از ۳ محصول فاخر مذهبی/ از سال آینده ناشران دیجیتال در بخش مکتوب جانمایی می‌شوند

‌‌سیدمهرداد سیدعلیخانی، رئیس کمیته بخش ناشران دیجیتال سی ویکیمن نمایشگاه کتاب تهران درگفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به جزئیات این بخش و محتوا و محصولات ارائه شده در این دوره گفت: در حال حاضر ۷۴ ناشر از ۱۵۰ ناشر شرکت کننده در نمایشگاه کتاب در این بخش حضور دارند؛ اما متاسفانه به دلیل اینکه جانمایی

سه محصول فاخر مذهبی رونمایی می‌شود/ از سال آینده ناشران دیجیتال در بخش مکتوب جانمایی می‌شوند ‌‌سیدمهرداد سیدعلیخانی، رئیس کمیته بخش ناشران دیجیتال سی ویکیمن نمایشگاه کتاب تهران درگفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به جزئیات این بخش و محتوا و محصولات ارائه شده در این دوره گفت: در حال حاضر ۷۴ ناشر از ۱۵۰ ناشر شرکت کننده در نمایشگاه کتاب در این بخش حضور دارند؛ اما متاسفانه به دلیل اینکه جانمایی کمی به این بخش تعلق گرفت و فضای نا مناسبی به این بخش تخصیص پیدا کرد و مجبور شدیم همه ناشران دیجیتال را به این حوزه ورود ندهیم.

وی افزود: در این بخش ۱۰۶ غرفه فعالیت می‌کنند و حوزه‌های مختلفی را در این بخش پوشش می‌دهند. بر این اساس محصولات دیجیتال در قالب‌های متنوعی از جمله آموزشی، کودک، مذهبی، دانشگاهی و عمومی به بازدیدکنندکان عرضه می‌شود. فضای در نظرگرفته شده به این بخش حدود ۲ هزار متر سالن است؛ دوستان ناشر، همچون ناشران مکتوب از روز نخست به مواردی ازجمله بن‌کارت‌های حمایتی، نصب دستگاه‌های کارت‌خوان بانک شهر مجهز شدند.

سیدعلیخانی درباره ویژگی‌های سالن ناشران دیجیتالی اظهار کرد: مزیتی که سالن ناشران دیجیتالی امسال نسبت به دوره‌های پیش در نمایشگاه کتاب دارد، باز بودن فضای غرفه‌ها است که شرایط را برای تردد افراد راحت‌تر کرده است. طبق همکاری‌هایی که مسئولان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب با کمیته ناشران دیجیتالی داشتند، همانند ناشران مکتوب تعرفه ثبت‌نام داشتیم و بن‌ها از روز اول برای ناشران و غرفه داران وصل شد.   برای اولین‌بار اعتماد به بخش خصوصی صورت گرفت
رئیس کمیته بخش ناشران دیجیتال سی ویکیمن نمایشگاه کتاب تهران با تاکید بر اینکه در این دوره اتفاق مهمی افتاد و برای اولین‌بار اعتماد به بخش خصوصی صورت گرفت، به ایکنا گفت: در دولت دوازدهم این اطمینان حاصل شد و واگذاری تصدی امور به بخش خصوصی اتفاق افتاد وهمه ناشران هم از این اتفاق راضی هستند چراکه خودشان هم در برگزاری این نمایشگاه و پایداری آن سهم مهمی دارند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات امسال این بود که انتظار داشتیم همچون ناشران مکتوب در فضای شبستان و در کنار گروه‌های مختلف باشیم، اما در این مورد مقداری دیر اقدام شد و قاعدتا فضا به ما اختصاص پیدا نکرد؛ فضای باقی مانده در شبستان محدود بود که انسجام بخش دیجیتال را می‌گرفت. بر این اساس تصمیم گرفتیم خارج از شبستان بخش را داشته باشیم.

سیدعلیخانی با اشاره به اینکه متاسفانه یک‌سری اقدامات برای حضور بخش دیجیتال در شبستان اصلی انجام نشد؛ افزود: موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی می‌گفتند که ما نامه‌نگاری‌ها را به مرکز رسانه‌های دیجیتال انجام دادیم، اما در هر صورت ما این اتفاق را به فال نیک می‌گیریم؛ بر همین اساس تصمیمی را با دوستان موسسات گرفتیم که از سال آینده هر ناشر دیجیتالی در بخش مکتوب خودش قرار بگیرد. به عنوان مثال ناشر دیجیتال کودک در بخش مکتوب کودک و ناشر دیجیتال دانشگاهی در بخش دانشگاهی و سایر بخش‌ها هم به همین شکل انجام خواهد شد. این اتفاق بسیار خوبی است که در سال آینده انجام خواهد شد.

در نوع ارائه خدمات جدا از ناشران مکتوب نیستیم

رئیس کمیته بخش ناشران دیجیتال سی ویکیمن نمایشگاه کتاب تهران ادامه داد: آنچه که لازم بود در نمایشگاه برای ما انجام شود، انجام شد؛ آن بخشی هم که در روابط عمومی نمایشگاه‌های فرهنگی مشکل داشتیم به همت دوستان انجام دادیم. اما خوشبختانه امسال تنها تفاوتی که با دیگر ناشران در نمایشگاه سی ویکم داریم در نوع ارائه محتوا است. محتوا از سوی دیگر ناشران به صورت مکتوب ارائه، اما از سوی ناشران دیجیتال به صورت داده و یا در قالب سی‌‌دی و در فرمت دیجیتالی عرضه می‌شود؛ در نتیجه امسال در نوع ارائه خدمات جدا از ناشران مکتوب نیستیم.

سیدعلیخانی درباره ویژگی‌های سالن ناشران دیجیتالی اظهار کرد: مزیتی که سالن ناشران دیجیتالی امسال نسبت به دوره‌های پیش در نمایشگاه کتاب دارد، باز بودن فضای غرفه‌ها است که شرایط را برای تردد افراد راحت‌تر کرده است. طبق همکاری‌هایی که مسئولان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب با کمیته ناشران دیجیتالی داشتند، همانند ناشران مکتوب تعرفه ثبت نام داشتیم و بن‌ها از روز اول برای ناشران و غرفه داران واصل شد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی عدم استقبال از بخش دیجیتال این دوره از نمایشگاه به ایکنا، گفت: روز‌های تعطیل استقبال خوبی از نمایشگاه می‌شود و معمولا روند نمایشگاه به این شکل است که روز‌های اول استقبال کم و در روز‌های آخر تجمع  و بازدید کنندگان بیشتر می‌شوند.   رئیس کمیته بخش ناشران دیجیتال سی ویکیمن نمایشگاه کتاب تهران در مورد محصولات دینی و قرآنی که امسال قرار است در بخش رسانه‌های دیجیتال نمایشگاه رونمایی شود گفت: یک محصول پژوهشی روز چهارشنبه با محوریت شهید مطهری توسط مرکز نور رونمایی خواهد شد. در کنار این‌ها از اولین سجاده الکترونیکی نماز هم به عوان کار‌ فاخر مذهبی این بخش رونمایی می‌شود.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد