تاریخ انتشار : جمعه 7 اردیبهشت 1397 - 8:59
کد خبر : 30204

جامعه بدون نظام سیاسی مبتنی بر اصول و مبانی مستحکم نمی‌تواند راه سعادت را بپیماید

جامعه بدون نظام سیاسی مبتنی بر اصول و مبانی مستحکم نمی‌تواند راه سعادت را بپیماید

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: ایمان و عمل صالح راه را برای عزت و اقتدار و سلامت فرد و جامعه و خانواده

////به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: ایمان و عمل صالح راه را برای عزت و اقتدار و سلامت فرد و جامعه و خانواده هموار می‌کند.

خطیب‌ موقت نماز جمعه تهران گفت: اسلام در هیچ شانی از شئون خود نسبت به اجتماع بی اعتنا نبوده است؛ همین نماز جمعه که دو رکعت نماز با آن جایگاه خطیر در آموزه های دین با دو خطبه معادل سازی شده است و جامعه اسلامی به حضور یکپارچه به این میعادگاه دعوت شده است و یک سوره در قران کریم با این نام یاد شده است یعنی جامعه مورد عنایت ویژه اسلام است و جامعه بدون نظام سیاسی مبتنی بر اصول و مبانی مستحکم نمی تواند راه سعادت را بپیماید.

خطیب‌ موقت نماز جمعه تهران گفت:نسان باید در کنار اصول ، ثابت قدم باشد. صبر در اطاعت، صبر در برابر گناه، راه را برای عزت و اقتدار و رسیدن به یک شخصیت باثبات هموار می‌کند.

وی ادامه داد: صبر فردی برای رشد و تکامل شما لازم و ضروری است اما هرگز کافی نیست.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اظهار کرد:برای رسیدن به قدرت و خلق یک جامعه لازم، برای رسیدن به یک اقتصاد پویا و مولد و نهادینه شدن قانون و اخلاق در جامعه و حفظ روابط اجتماعی صبر جمعی لازم است باید باهم در کنار هم صبر کنیم. کاستی های یکدیگر را جبران کنیم.

در حال تکمیل…

 

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد