ضرورت اجرای پروژههای توانمندسازی خانواده در عرصههای مختلف مهارت زندگی/ اصلاح خانواده گام مهم برای داشتن جامعهی سالم
محمدحسین رحیمی زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، بیان کرد: با اقدامات خوب صورت گرفته در زمینه کاهش معضلات اجتماعی استان یزد یکی از استانهای موفق در کاهش روند طلاق در جامعه است. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم
محمدحسین رحیمی زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، بیان کرد: با اقدامات خوب صورت گرفته در زمینه کاهش معضلات اجتماعی استان یزد یکی از استانهای موفق در کاهش روند طلاق در جامعه است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با تأکید بر نقش برجسته شهرداری در عرصه فرهنگ جامعه و پیشگیری از وقوع جرائم بیان کرد: شهرداری است که میتواند چهره شهر را به سمتی آرامشبخش برده و آحاد جامعه را از تنشها دور کند.
رحیمی زاده ادامه داد: معاونت فرهنگی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان یزد توجه ویژهای در امر خانواده داشته و همواره تلاش کرده است تا با ورود به پروندههای طلاق و ارائه خدماتی از قبیل: مشاورههای خانواده از طلاق و ازهمگسستگی خانوادهها جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: این اقدام تأثیر مناسبی بر کاهش روند طلاق در استان داشته و استان یزد یکی از چند استان موفق در این عرصه به شمار میآید؛ اما در کنار آن و ضمن تحقیقات و نظرسنجیها و نیازسنجیهای صورت گرفته این نیاز نیز احساس شد تا برنامههای این معاونت به لایههای قبل از اختلافات شدید خانوادهها نیز راه پیدا کند.
این مقام مسئول افزود: زوجهای جوان و خانوادهای تازه تشکیلشده عمده هدف این برنامهها را دربرمی گیرد و ما در تلاشیم تا با اجرای پروژههای توانمندسازی خانوادههای در عرصههای مهارتهای زندگی بهویژه در عرصه اقتصاد، معضلات خانوادهها را پیش از رسیدن به مرحله بحران برطرف سازیم.
رحیمی زاده در ادامه با تأکید بر اهمیت همکاری همه نهادها و دستگاههای دخیل در جامعه در راستای اجرای هرچه بهتر این برنامه، خانواده را مهمترین رکن جامعه و منشأ شکلگیری هویت اجتماعی هر فرد دانست و گفت: با اصلاح خانواده است که میتوان افرادی سالم و درنتیجه جامعهای سالم داشت.
وی با اشاره به برنامه شورای اجتماعی کشور در راستای حل معضلات اجتماعی کشور، افزود: در بسیاری از موارد است که میتوان با توانمندسازی خانوادهها، از بروز معضلات جدی خانوادگی در جامعه جلوگیری کرد، عرصه اقتصاد یکی از این عرصهها بوده و ما امیدواریم تا بهرهگیری از توانمندی سازمانهای دخیل بهویژه شهرداری، بتوانیم این پروژه را اجرا نموده و با حمایت از خانوادهها در راستای توانمندی خود با راهاندازی کسبوکار، چه در سطح خانگی و چه فراتر از آن، بار معضلات جامعه را تا حد ممکن سبک کنیم.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری یزد بیان کرد: بحمدالله همکاری و هماهنگی دستگاهها در استان یزد همواره با صمیمیت و سازندگی همراه بوده است، امیدواریم در این عرصه نیز مسئولان استانی و شهر یزد، بهویژه شهرداری یزد، قدم در میان گذاشته و گامهای مؤثری درزمینه کاهش جرائم در جامعه برداشته شود.
این مقام مسئول، برگزاری کارگاهها جلسات توانمندسازی خانوادهها، برگزاری جلسات مشاوره و نیز، اشاعه اقدامات سازنده در راستای فرهنگسازی و ایجاد بستری آرام در شهر را ازجمله مواردی برشمرد که میتواند با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی یزد، روند سازندهای را پیش بگیرد.
وی در پایان ظرفیت یزد برای اقدامات سازنده و اثربخش را بسیار مناسب دانست و بیان کرد: با جلسات سازنده و کارشناسی شده میتوان گامها عملیاتی و پر بازدهی در راستای داشتن جامعهای امن و سالم برداشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰