تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1396 - 6:35
کد خبر : 25742

گلایه سردار اشتری از نقاط ناایمن جاده‌ها و امنیت خودرو‌ها

گلایه سردار اشتری از نقاط ناایمن جاده‌ها و امنیت خودرو‌ها

خبرگزاری تسنیم: سردار اشتری گفت: تعدادی از نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها اصلاح شد، ولی هنوز درصد قابل توجهی باقی مانده است؛ نمی‌توانیم به ایمنی خودرو‌ها بی‌تفاوت باشیم و حتما همانطور که در گذشته نیز به وظایف خود در این بخش عمل کرده‌ایم نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نخواهیم بود. سردار حسین اشتری در سیزدهمین همایش سراسری

خبرگزاری تسنیم: سردار اشتری گفت: تعدادی از نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها اصلاح شد، ولی هنوز درصد قابل توجهی باقی مانده است؛ نمی‌توانیم به ایمنی خودرو‌ها بی‌تفاوت باشیم و حتما همانطور که در گذشته نیز به وظایف خود در این بخش عمل کرده‌ایم نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نخواهیم بود.

سردار حسین اشتری در سیزدهمین همایش سراسری روسا و مدیران راهنمایی و رانندگی ناجا در خصوص برخورد پلیس با ناهنجاری‌های اجتماعی و عدم رعایت شئنات اسلامی و موضوعات مرتبط با عفاف و حجاب اظهار کرد: نیروی انتظامی و پلیس طبق قانون موظف به برخورد با هرگونه جرم مشهود هستند؛ البته عمده مردم کشور و زنان جامعه موضوعات مربوط به عفاف و حجاب را رعایت می‌کنند و اگر معدود افراد هنجارشکنی هم حجاب را رعایت نمی‌کنند پلیس به وظایف خود عمل کرده و براساس قوانین با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس کشور با تاکید بر برخورد نیروی انتظامی با هرگونه جرمی که در منظر و مرآ عمومی انجام شود گفت: همانطور که پیش از این نیز به تمام همکاران ابلاغ شده است، باید برخورد با جرائم مشهود براساس قانون را با جدیت پیگیری کنیم.

گلایه سردار اشتری از نقاط ناایمن جاده‌ها و امنیت خودرو‌ها

وی در بخش دیگری از سخنانش در این همایش با اشاره به عوامل زمینه‌ساز وقوع حوادث ترافیکی گفت: براساس شاخص‌های موجود اقدامات خوبی در سال جاری در حوزه پلیس راهور انجام گرفته، ولی باید توجه داشت که عوامل متعددی زمینه ساز سوانح ترافیکی هستند، از جاده‌ها و علائم رانندگی تا صنعت خودروسازی کشور و مهمتر از همه عامل انسانی که بیشترین تاثیر را دارد.

سردار اشتری با بیان اینکه باید سهم تمام دستگاه‌ها در حوادث ترافیکی روشن و مشخص شود، افزود: براساس مکاتبات متعددی که پلیس با دستگاه‌های مسئول انجام داد تعدادی از نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها اصلاح شد، ولی هنوز درصد قابل توجهی باقی مانده و این موضوع را پلیس بار‌ها به صورت مرتب اعلام کرده است.

رئیس پلیس کشور اضافه کرد: همچنین ما معتقدیم معایب خودرو‌ها باید برطرف شده و ما نمی‌توانیم به ایمنی خودرو‌ها بی‌تفاوت باشیم و حتما همانطور که در گذشته نیز به وظایف خود در این بخش عمل کرده‌ایم نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نخواهیم بود.

لزوم کاهش ۴ تا ۵ درصدی تلفات ترافیکی

وی در ادامه با اشاره به افزایش قابل توجه خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های وارد شده به چرخه ترافیکی کشور گفت: علی‌رغم افزایش قابل توجه وسایل نقلیه اعم از خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها تغییر چندانی در زیرساخت‌های ترافیکی به وجود نیامده است.

سردار اشتری تاکید کرد: ما شاهد تلاش بسیار زیاد همکارانمان در راهنمایی و رانندگی هستیم، ولی باید تمام ظرفیت‌های خود را به میدان بیاوریم تا حداقل ۴ تا ۵ درصد از تلفات ترافیکی کاسته شود.

رئیس پلیس کشور مهمترین مساله برای کاهش تلفات ترافیکی را اطلاع‌رسانی صحیح و بهره‌مندی از ظرفیت رسانه‌ها برای آگاهی دادن به مردم عنوان کرد.

پلیس تاکیدی بر جریمه رانندگان ندارد

وی در این همایش با تاکید بر اینکه مهمترین مساله بر حوزه پلیس راهور نحوه رفتار برخورد پلیس با مردم و بدنه جامعه است، افزود: باید توجه داشته باشیم ضمن آنکه رفتار مقتدرانه و قانونمند داریم، باید در حین اجرای قانون رفتار اسلامی و مهربان داشته باشیم و با توجه به اینکه مجموعه راهور بیشترین سطح ارتباطات با مردم را دارد می‌بایست در این حوزه دقت بیشتری به خرج دهیم.

سردار اشتری با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیکی گفت: پلیس به هیچ وجه اصراری بر صدور جرایم رانندگی ندارد و معتقدیم تنها جایی باید جرائم رانندگی اعمال شود که راننده تخلف کرده و با صدور جریمه رانندگی تذکری به او می‌دهیم تا از وقوع حادثه‌ای تلخ پیشگیری کنیم.

رئیس پلیس کشور افزود: مایه مسرت پلیس است که همه شهروندان و رانندگان قوانین را رعایت کنند و هیچ نیازی به تذکر پلیس و صدور قبض جریمه نباشد، ولی باید بدانیم که صدور قبض جریمه در وهله اول به نفع متخلفان خواهد بود.

وی گفت: اگر نگاهی به زندگی خانواده جانباختگان و معلولان حوادث ترافیکی داشته باشیم می‌بینیم که بسیاری از آن‌ها از صمیم قلب آرزو می‌کنند که کاش پلیس و همکاران ما پیش از تخلف آن‌ها خودروشان را متخلف می‌کرد تا چنین اتفاق تلخی رقم نخورد.

افزایش ۳۸ درصدی اعتبارات پلیس

سردار اشتری در ادامه با اشاره به لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های جدید در حوزه راهور گفت: هر چقدر مراقبت‌های الکترونیکی جایگزین نیروی رسانه‌ای شود، سرعت و دقت عمل افزایش خواهد یافت که خوشبختانه در سال‌های اخیر هم دوربین‌های شهری و هم دوربین‌های جاده‌ای افزایش چشمگیر داشته، ولی باید دستگاه‌های مربوطه بیش از این پای کار بیایند تا سطح استفاده از این ظرفیت افزایش یابد.

وی ادامه داد: البته امسال در اعتبارات نیروی انتظامی شاهد رشد ۳۸ درصدی هستیم و بخش‌هایی همچون راهور و معاونت فناوری و ارتباطات ناجا نیز اعتبارات‌شان رشد قابل توجهی داشته است و امیدواریم رشد این اعتبارات باعث برطرف شدن نیازمندی‌های ما شود.

تذکر فرمانده ناجا نسبت به حواشی برخورد با موتورسوار متخلف

رئیس پلیس کشور در ادامه با اشاره لزوم ساماندهی موتورسیکلت‌سواران در کشور گفت: امروز به دلیل عدم رعایت مقررات و قوانین و همچنین عدم استفاده از کلاه ایمنی شاهدیم که متاسفانه درصد قابل توجهی از سوانح موتورسیکلت‌سواران به جان باختن راکبان آن‌ها منجر می‌شود که با توجه به این مهم باید موتورسیکلت‌ها در کشور ساماندهی شوند.

سردار اشتری با اشاره به برخی اتفاقاتی که در حاشیه برخورد پلیس با موتورسیکلت‌سواران متخلف رخ می‌دهد، گفت: البته ما بار‌ها تاکید کرده‌ایم در جایی که برخورد با متخلفان منجر به درگیری می‌شود باید با مدیریت صحنه اجازه ندهیم اتفاق ناخوشایندی بیفتد، مثلا اگر جوانی سماجت می‌کند و وسیله نقلیه خود را تحویل ماموران نمی‌دهد، باید به شکل دیگری صحنه را مدیریت کرد.

وی تاکید کرد: باید در برخورد با موتورسواران با حساسیت و دقت بیشتری صحنه را مدیریت کنیم.

رئیس پلیس کشور در پایان از فعالیت قرارگاه نوروزی راهور از ۲۴ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ۹۷ به منظور ارائه خدمات بیشتر به مسافران خبر داد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد