نماز جمعه ما باید به نماز جمعه دهه ۶۰ بازگردد
جواد امام در گفتوگو با ایسنا، درباره خطبههای نماز جمعه حجتالاسلام و المسلمین ابوترابیفرد اظهار کرد: اینکه یک خطیب جمعه جوانتر انتخاب شده است، جای امیدواری دارد ،اما همچنان نماز جمعه در اردوگاه اصولگرایی قرار دارد. در حالی که جایگاه نماز جمعه باید یک جایگاه ملی و مذهبی باشد و از مشارکت همه جناحها استفاده
جواد امام در گفتوگو با ایسنا، درباره خطبههای نماز جمعه حجتالاسلام و المسلمین ابوترابیفرد اظهار کرد: اینکه یک خطیب جمعه جوانتر انتخاب شده است، جای امیدواری دارد ،اما همچنان نماز جمعه در اردوگاه اصولگرایی قرار دارد. در حالی که جایگاه نماز جمعه باید یک جایگاه ملی و مذهبی باشد و از مشارکت همه جناحها استفاده کند.
وی با استقبال از اظهارات ابوترابیفرد درباره اینکه خود را فردی حوزوی و دانشگاهی دانسته است، تصریح کرد: اصل این انتخاب را به فال نیک می گیریم. به هرحال ابوترابیفرد فردی جوانتر و سرحالتر بوده و در ارتباط با حوزه و دانشگاه به روزتر است، ولی با این حال نباید نماز جمعه محدود به انتخاب ایشان باشد بلکه باید امامان جمعه معتدلی داشته باشیم که همه اقشار جامعه را دربربگیرد.
مدیرعامل بنیاد باران با تاکید بر اینکه اگر امامان جمعهای انتخاب شوند که تمام اقشارجامعه را در بربگیرند، وحدت ملی نیز بیشتر تامین میشود، خاطرنشان کرد: نمی توانیم بگوییم فقط افراد یک طیف یا جناح صلاحیت خواندن نماز جمعه را دارند، افراد دیگر در جناحهای دیگر هم هستند که صلاحیت ، دانش و عدالت لازم را برای خواندن خطبههای نماز جمعه را دارند.
امام در پایان تاکید کرد: نماز جمعه ما باید به نماز جمعه دهه ۶۰ برگردد. ما مصلایی ساختهایم که ظرفیت شبستانهای آن ۱۴ هزار نفر است. هر چقدر بتوانیم در نماز جمعه افراد بیشتری را جذب کنیم، به هدف خود نزدیکتر شدهایم. در حال حاضر سوال این است که در نماز جمعهها چه تعداد در مصلای تهران حضور می یابند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰