اقامه نماز باران در دو مکان در مشهد

حجت الاسلام سید جلال حسینی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نماز باران از جمله نمازهای مستحبی است که هنگام خشکسالی و کاهش سطح آبهای زیرزمینی توسط مسلمانان به صورت جمعی یا فردی اقامه می شود و مشابه نمازهای اعیاد فطر یا قربان است.وی ادامه داد: امروز بعد از نماز ظهر
حجت الاسلام سید جلال حسینی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نماز باران از جمله نمازهای مستحبی است که هنگام خشکسالی و کاهش سطح آبهای زیرزمینی توسط مسلمانان به صورت جمعی یا فردی اقامه می شود و مشابه نمازهای اعیاد فطر یا قربان است.
وی ادامه داد: امروز بعد از نماز ظهر و عصر نماز طلب باران در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی به امامت حجت الاسلام خزائی از امامان جماعت حرم با حضور پرشور زائران و مجاوران اقامه شد. ساعتی بعد نیز نماز طلب باران با حضور مردم مومن مشهد با هماهنگی معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی در آرامگاه خواجه ربیع برگزار شد.
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: هفته پیش نخستین نماز طلب باران با حضور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی اقامه شده بود.
خبرنگار: میترا عبداللهی **انتشار: حسین کریم زاده
۷۴۸۹/۱۸۵۸

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰