بهره برداری عملیاتی از آیه ها جایگزین استفاده تشریفاتی از قرآن کریم شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام 'محسن قرائتی' روز پنجشنبه در پنجمین همایش ملی «قرآن، عترت و سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: هنوز مزه قرآن کریم را نچشیدیم و نگذاشتند مزه آن را به نسل جدید بچشانیم؛ به طوری که
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام 'محسن قرائتی' روز پنجشنبه در پنجمین همایش ملی «قرآن، عترت و سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: هنوز مزه قرآن کریم را نچشیدیم و نگذاشتند مزه آن را به نسل جدید بچشانیم؛ به طوری که در این کتاب مقدس درباره همه اندام های انسان آیه وجود دارد اما از این آیات الهی به خوبی بهره برداری نشده است.
وی افزود: برخی از آیه های قرآن کریم را همه می خوانند و عمل می کنند اما برخی از آیه ها آنچنان که باید توجه قرار نمی گیرد و هیچ کس به آنها عمل نمی کند؛ در واقع قرآن کریم به شکل ظاهری در زندگی روزمره وجود دارد که استفاده تشریفاتی از این کتاب آسمانی است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور همچنین به تاکید قرآن کریم بر فراهم آوردن زمینه ازدواج برای جوانان اشاره کرد و گفت: ازدواج مانند هوا و خوراک جزء نیازهای اساسی انسان است و به جای برگزاری برخی برنامه ها و همایش ها، باید اعتبارها برای آغاز زندگی مشترک به زوج های جوان پرداخت شود.
او با انتقاد از نحوه آموزش در مدرسه ها و دانشگاه ها نیز بیان کرد: برخی از دانش آموختگان دارای مدرک تحصیلی هستند اما فاقد هر گونه مهارتی بوده و به همین علت بیکار می باشند، که باید در این راستا بسیاری از کلاس ها در واحدهای آموزشی کشور تعطیل شوند.
حجت الاسلام قرائتی در ادامه با قدردانی از تلاش های گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی کشور در ترویج کلام الله مجید، از آنان خواست یکی از مفسران قرآن را به عضویت این گروه درآورده و با پرهیز از جهت گیری های سیاسی در راه گسترش این کتاب الهی گام بردارند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه کاشان نیز با بیان اینکه پزشکی مسئولیتی ارزشی و آسمانی است، گفت: همان گونه که جامعه نیازمند عالم با تقوا و رهبری سیاستمدار و عادل است، به پزشک حاذق نیز احتیاج دارد.
آیت الله 'عبدالنبی نمازی' افزود: تصمیم گیری درست ایجاب می کند که امرار معاش قاضی مستقل از قضاوتش باشد و در چارچوب نظام توحیدی پزشک نیز مانند قاضی باید تنها نیتش خدمت به بندگان خدا بوده و به فکر درآمد و ثروت اندوزی نباشد.
وی با تاکید بر تدوین کتاب فقه پزشکی عنوان کرد: گرچه پژوهشی هایی در این زمینه صورت گرفته اما کفایت نمی کند و در این زمینه خلاء وجود دارد؛ این امر نشان دهنده ضرورت شناسایی سرمایه ها، آسیب ها و کمبودها در بخش درمان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با توصیه به رعایت بیش از پیش اخلاق در درمان بیماران به پزشکان گفت: کتاب اخلاق پزشکی در کشور باید تدوین شده و خوردنی ها و آشامیدنی ها در اسلام نیز مستندسازی شود.
پنجمین همایش «قرآن، عترت و سلامت» با موضوع راهکارهای ارتقای فرهنگ قرآنی در جامعه پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال برگزاری است.
تکریم از برترین های قرآنی جامعه پزشکی، برگزاری محافل قرآنی، آسیب شناسی طرح ها و مقاله های علمی، قرآن پژوهی و طب، بررسی نقش سازمان های نظام سلامت در ترویج فرهنگ قرآن و عترت در بین جامعه پزشکی از جمله برنامه های این همایش ۲ روزه می باشد.
خبرنگار: یوسف صائب ** انتشار دهنده: محمد ملا حمزه زاده
۶۱۳۶/۸۱۲۳
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰