دوستی با چاشنی خیانت در تلگرام/ رد پای شبکه های اجتماعی در دادخواست های طلاق هویداست
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، به محض ورود به خانه انگار خانواده، زن و فرزندی ندارد پا رو پا انداخته و بر پشتی مبل تکیه می دهد مدام نگران است که مبادا اینترنت قطع شود و
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، به محض ورود به خانه انگار خانواده، زن و فرزندی ندارد پا رو پا انداخته و بر پشتی مبل تکیه می دهد مدام نگران است که مبادا اینترنت قطع شود و از ارتباط با دوستان مجازی اش دقیقه ای فاصله بگیرد. این کار هر روز اشکان است که باعث نارضایتی بیش از حد همسرش سارا شده به گونه ای که احساس می کند در ۶ ماهه اخیر رابطه بینشان سرد شده و انگیزه ای برای ادامه زندگی با همسرش را ندارد.
طلاق سهم خانواده از آسیب های شبکه های اجتماعی
از همسرش می گوید که در گروه های تلگرامی به برخی از دخترها پیام های شخصی داده و علی رغم اینکه بارها به وی گوش زد کرده باز هم تغییری در برخوردهایش ایجاد نکرده؛ می گوید اصلا باور نمی کردم که شوهرم چنین آدمی باشد که کار و زندگی و همسرش را رها کند و به دنبال دختر مردم بیفتد، آن دختری که اصلا او را نمی شناسد.
از وقتی این موضوع را متوجه شدم یک لحظه هم آرام و قرار ندارم و نمی توانم به شوهرم اعتماد کنم برای همین هم تصمیم به جدایی گرفتم و می خواهم برای همیشه از این مرد جدا شوم.
امثال داستان زندگی اشکان و سارا را این روزها به کرات در صفحه حوداث برخی روزنامه ها، مجلات و سایت ها می خوانیم که زندگی تعدادی از کاربران فضای مجازی تنها به دلیل اینکه زن یا مرد فرد ثالثی را از طریق همین شبکه های اجتماعی وارد زندگی خود کرده، به جدایی کشیده شده است چرا که بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز زوجین در هنگامی رخ می دهد که فرد متوجه میشود همسرش با شخص دیگری در این شبکه در ارتباط است.
افزایش آمار طلاق در بین زوجین به دلیل سردی روابط بین آن ها و بعضا روابط فرا زناشویی و خیانت زوجین مهمترین آسیب های شبکه های اجتماعی به ویژه تلگرام است که ضربه بر پیکره خانواده و جامعه وارد کرده است.
یادش بخیر سال ها پیش که هنوز اینترنت و تلفن همراه همه گیر نشده بود خانواده ها بیشتر یکدیگر را می دیدند و از حال هم با خبر می شدند، رابطه ها گرم و صمیمی بود و روزها همه دور هم در یک خانه و یک اتاق جمع می شدند و از خودشان می گفتند امروز اما وضعیت تغییر کرده و دیگر کمتر کسی را می توان یافت که سرش در گوشی نباشد و در فضای بی در و پیکر مجازی چرخ نزند؛ امروز همه بچه ها تا چشم باز می کنند تبلت و گوشی هوشمند را بدون هیچ محدودیتی در دست می گیرند و روز به روز از محیط گرم خانواده دورتر شده و در تنهایی خود فرو می روند.
ارتباطات عاطفی بین افراد خانواده کاهش پیدا کرده است
مهسا کریمی کارشناس ارشد روانشناسی عمومی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به کاهش ارتباطات عاطفی بین افراد در خانواده اظهار کرد: امروز روابط به گونه ای پیش می رود که هر فرد به محض ورود به خانه یا شرکت در یک میهمانی تلفن همراه خود را در دست گرفته و مشغول ارتباط با دوستان مجازی می شود و خود را با این ابزارها سرگرم میکند به نحوی که اعضای خانواده حرفی برای یکدیگر ندارند که این مهم باعث کاهش محبت و عاطفه در میان زوجین و خانواده ها و دوری افراد نسبت به یکدیگر شده است.
بیشترین وقت افراد مختص شبکه های اجتماعی است
وی با بیان اینکه اگر یکی از زوجین یا اعضای خانواده در طی روز روحیه خوبی نداشته باشد به سراغ شبکه های اجتماعی می رود، گفت: با روی کار آمدن شبکه های اجتماعی به ویژه تلگرام است افراد زمانهایی بیشتری را صرف استفاده از فضای مجازی کرده و خانواده در این میان سهم ناچیزی دارد به گونه ای که در چنین فضاهایی به وفور شاهد شکسته شدن حریم ها و ارتباط محرم با نامحرم هستیم که این خود بر سبک زندگی سالم اثرات مخربی برجای می گذارد.
کارشناس ارشد روانشناسی عمومی با بیان اینکه اختصاص بیشترین زمان در شبکه های اجتماعی باعث بروز اختلافات خانوادگی، دلسردی، ایجاد فاصله بین اعضا و گاها جدایی و طلاق می شود، افزود: استفاده نابجا و بیش از حد از این گونه فضاها و چت کردن با افراد ناشناس در گروه های مختلف اثرات منفی زیادی به ویژه بر زندگی زوج ها می گذارد که به مرور زمان شاهد وجود برخی سوءتفاهم ها، تنش های اخلاقی، خشونت، خیانت و در نهایت از هم پاشیدن محیط خانواده ها خواهیم بود.
حضور فیزیکی مهم نیست افراد نیاز به محبت و توجه دارند
وی با بیان اینکه بیشترین طلاق ها در پنج سال اول زندگی رخ می دهد، ادامه داد: این روزها به واسطه وجود چنین شبکه هایی افراد به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و بیشترین آشنایی ها از طریق گروه ها و کانال های مختلف در شبکه های اجتماعی به ویژه تلگرام به وجود می آید از طرفی نیز وجود عکسهای افراد در پروفایل این شبکهها و جذابیتهای آن موجب شکلگیری روابط جدیدی خارج از خانواده می شود که این مهم باعث شده زوجین دچار تعارض و اختلاف و درگیری با یکدیگر شوند.
وی خاطر نشان کرد: اگر آسیب های اجتماعی نوپدید برای نسل جوان به موقع اطلاع رسانی نشود یا به درستی مدیریت و پیگیری نشوند صدمات زیادی به بدنه خانواده و جامعه وارد می شود.
کریمی در تکمیل مطلب فوق گفت: افراد باید زمان های بیشتری را برای بودن در کنار هم اختصاص دهند زیرا حضور فیزیکی به تنهایی موثر نبوده و افراد در زندگی نیاز به محبت و توجه دارند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰