راه اندازی جشنواره محتوای دیجیتال موجب بروز استعدادها می شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حمید ضیایی پرور در سومین اجلاس استانی نماز با عنوان فضای مجازی و نماز که روز یکشنبه در سالن تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد اظهارداشت: خوشبختانه در حال حاضر بزرگترین گنجینه محتوایی در فضای مجازی متعلق به حوزه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حمید ضیایی پرور در سومین اجلاس استانی نماز با عنوان فضای مجازی و نماز که روز یکشنبه در سالن تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد اظهارداشت: خوشبختانه در حال حاضر بزرگترین گنجینه محتوایی در فضای مجازی متعلق به حوزه های علمیه است و باید طلاب و روحانیون بشدت خود را در این بخش تقویت کنند تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.
وی اضافه کرد: باید محتوای معارف اسلامی و مسائل مرتبط با نماز به فرمت های قابل انتشار در فضای مجازی شود تا بتوانیم در این بخش نیز تاثیرگذار باشیم.
معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآورشد: بیش از ۸۳ درصد کل محتوای جهان در فضای مجازی، تصویری است و در سال جاری برای حمایت از توسعه محتوی در مرکز فناوری فضای مجازی بیش از ۹۰ عنوان موضوع که مانع تولید محتوی هستند شناسایی شده است.
وی بیان کرد: در کنار هر مسجد یک کانون فرهنگی داریم که با تقویت کانون های دیجیتال باید در این مسیر با قدرت حاضر شویم.
ضیایی پور اضافه کرد: راه اندازی جشنواره تولید محتوای نماز می تواند در شناسایی استعدادهای این بخش موثر باشد و ما را در اهداف تعیین شده رهنمون سازد.
وی گفت: آموزش و پرورش هم می تواند نحوه ارتباط دانش آموزان با نماز را آموزش دهد. نصب اپ های اذان و اوقات شرعی در گوشی های هوشمند می تواند از راهکارهای موثر در ترویج نماز باشد.
معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد:روحانیون باید در فضای مجازی حضور موثری داشته باشند و به شبهات جوانان پاسخ دهند و در واقع این فضا را یک منبر بدانند و اگر هر روحانی یک کانال داشته باشد می تواند از این فرصت در ترویج دین و نماز استفاده کند.
وی اظهارداشت: داستان نویسی کوتاه در مورد نماز، دل نوشته های قرآنی و نماز، مسابقه عکس و نماز، اذان در فضای مجازی، نذر وقف فرهنگ در این فضا و ضرورت تبدیل نماز و ایات با فرمت های مجازی مانند بازی و سرگرمی، ویدئو و اپلیکیشن می توانند در تبلیغ دینی موثر باشد.
ضیایی پور بیان کرد: جشنواره رسانه های اجتماعی در حوزه فنآوری و مهارت تاکنون ۱۵۰۰ کانال تلگرامی را شناسایی کردیم و با داشتن نقشه مساجد و نمازخانه ها در فضای مجازی و درج پیام روزانه در تلگرام حضور نقش آفرینی داریم.
در این مراسم که آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، زاهدی استاندار، آیت الله تاکندی عضو سابق مجلس خبرگان، ائمه جمعه و جماعات، مدیران دستگاههای اجرایی حضور داشتند از دستگاههای اجرایی که در اقامه نماز موفق عمل کرده بودند و نیز اثار برتر دیجیتال ارائه شده در فضای مجازی با موضوع نماز تجلیل شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰