از حضور پای منبر استاد انصاریان تا شهادت برای نجات همرزم
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس در بیستوششمین دیدار جامعه قرآنی با خانوادههای معظم شهدا هیأتی متشکل از نمایندگان نهادهای مختلف قرآنی به دیدار خانواده برادران شهید عباس و جواد سلیمانی رفتند. فعالیت در انجمنهای اسلامی از اول انقلاب در این
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس در بیستوششمین دیدار جامعه قرآنی با خانوادههای معظم شهدا هیأتی متشکل از نمایندگان نهادهای مختلف قرآنی به دیدار خانواده برادران شهید عباس و جواد سلیمانی رفتند.
فعالیت در انجمنهای اسلامی از اول انقلاب
در این دیدار پدر شهیدان درباره فرزند بزرگترش یعنی شهید عباس سلیمانی گفت: عباس سال ۱۳۴۴ در رینه لاریجان به دنیا آمد، تنها دو سال داشت که ما به تهران آمدیم و در واقع در تهران، بزرگ شد. در سال اول انقلاب در مدرسه انجمن اسلامی راهاندازی کرد و در آنجا فعالیت داشت.
حضور در نماز جمعه با بچههای محل
هرهفته صبحهای جمعه همه بچهها را جمع میکرد و با خرج خودش به نماز جمعه میبرد، حساس مسئولیتش به حدی بود که همه بچهها را نفر به نفر تا درب منزلشان همراهی میکرد و آخرین نفر به خانه میآمد.
حضور برادران شهید پای منبر حجتالاسلام انصاریان
با برادرش جواد پای منبر حجتالاسلام انصاریان میرفتند و به این استاد قرآن و اخلاق علاقه داشتند. ماههای رمضان تا سحر بیدار بودند و به نماز شب و عبادت مشغول بودند و بعد از سحر استراحت کوتاهی میکردند و دوباره به سراغ کارهایشان میرفتند.
تیرماه سال ۱۳۶۰ عباس برای اعزام به جبهه نامنویسی کرد و به منطقه رفت. حدود دو ماه و نیم در جبهه بود و پس آن به تهران آمد و با آغاز سال تحصیلی در مدرسه ثبتنام کرد. اما باز هم طاقت نیاورد و چند روز بعد دوباره راهی جبهه شد. دوماه در قصر شیرین بود و پس از این مدت به مرخصی آمد. مدتی مشغول درس خواندن شد اما باز هم راهی جبهه غرب کشور شد.
شهادت برای کمک به همرزم
خودش داوطلب حضور در این منطقه شده بود و در نهایتاً در جریان عملیات مسلمبن عقیل به شهادت رسید. گویا یکی از همرزمانش مجروح شده بود و عباس برای کمک به او رفته بود که خمپارهای در نزدیکی آنها منفجر شده و عباس براثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.
مشغول حفظ قرآن بود و هنگام شهادت سوره «یس» حفظ میکرد
قبل از انقلاب در منطقه قیام ساکن بودیم آنجا جلسه قرآنی بود و بچهها در آن جلسه شرکت میکردند و با قرآن مأنوس بودند. پس از شهادت عباس برسر مزارش بودم که آقایی آمد. وی پس از قرائت فاتحه بر مزار عباس گفت: من در سومار به رزمندگان آموزش تانک میدادم عباس هرگاه وقت میآورد قرآنی که با خود داشت را میآورد و مشغول خواندن میشد. عباس مشغول حفظ قرآن بود و زمان شهادت سوره «یس» را حفظ میکرد.
حضور در جبهه با وجود مجروحیت
در ادامه مادر شهیدان درباره شهید جواد گفت: جواد هم کنار برادرش مشغول فعالیتهای مختلف بود و در جبهه هم حضور یافت. یک بار مجروح شد و به تهران آمد اما پیش از بهبودی دوباره راهی منطقه شد. در اولین تماسش گفتم: با این مجروحیت کاری از تو بر نمیآید، گفت: اینجا مسئولیت ۴۰ نفر با من است نمیتوانستم در تهران بمانم.
دوویژگی بارز شهیدان عباس و جواد
استاد جهانبخش فرجی یکی از حاضران در این دیدارها بود که درباره این برادران شهید گفت: این دو شهید عزیز دو ویژگی داشتند؛ یکی قرآنی که همیشه همراهشان بود و با آن مأنوس بودند و دیگر دفترچه یادداشتی که آن را هم همیشه به همراه داشتند و در آن ذکر اهل بیت(ع) نوشته شده بود.
فرجی: تربیت پدر و مادر و لقمه حلال مهمترین عامل رسیدن به مقام شهادت
فرجی غفلت از پدر و مادر شهدا را یکی از آسیبهای جامعه دانست و گفت: شاید در جامعه عوامل زیادی باشد که سبب شود یک جوان به درجه شهادت برسد اما عامل اصلی که میتواند یک انسان را به مقامی برساند که خداوند درجه شهادت نصیب او کند لقمه حلال و تربیت پدر و مادر است و اگر شهدا به این مقام رسیدهاند قطعا به همین دلیل است.
وی ادامه: متأسفانه این موضوع در جامعه ما مغفول مانده در حالی که پدران و مادران شهدا بهترین الگوهای تربیتی برای خانوادهها هستند و میتوان با معرفی این عزیزان به جامعه بسیاری از آسیبها را مرتفع کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰