تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 آذر 1396 - 8:58
کد خبر : 17848

۲۷۰ نرم‌افزار تلفن همراه با موضوع نماز در کشور تولید شد

۲۷۰ نرم‌افزار تلفن همراه با موضوع نماز در کشور تولید شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مینودشت, نصرالله جهانگرد, ظهر امروز در سومین اجلاس استانی نماز با موضوع نماز و فضای مجازی در مصلی محمد رسول الله شهرستان مینودشت اظهار داشت: نماز خواندن به روش اهل سنت و شیعه, چگونگی نماز خواندن و

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مینودشت, نصرالله جهانگرد, ظهر امروز در سومین اجلاس استانی نماز با موضوع نماز و فضای مجازی در مصلی محمد رسول الله شهرستان مینودشت اظهار داشت: نماز خواندن به روش اهل سنت و شیعه, چگونگی نماز خواندن و بسیاری از سوالات در زمینه نماز در این نرم افزارها طراحی شده, اما باید تولید در این زمینه‌ها بیشتر باشد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور افزود: بیش از ۱۱۰ شهر, ۷۰ هزار مسجد و ۲۰۰ هزار طلبه در کشور وجود دارد و ما انتظار داریم, این تولیدات بیشتر باشد و ما آمادگی داریم تا معرفی ظرفیت‌ها, برگزاری دوره های آموزشی را عهده دار شویم و شما محتوا و موضوع را معرفی کنید.

جهانگرد تصریح کرد: ۶۶۰ هزار کانال تلگرامی در کشور وجود دارد و روزانه ۳۰ تا ۴۰ تراکنش از هریک از این کانال‌ها صورت می‌گیرد و تنها یک درصد از این  کانال‌ها, یعنی, ۶ هزار کانال مذهبی هستند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور تاکید کرد: تنها کمتر از یک درصد کانال‌های فاسد در کشور وجود دارد, اما به قدری جذاب پیام‌های خود را ارائه می‌دهند که افراد زیادی جذب می‌شوند و ما نیز برای مسائل مذهبی باید چنین فضاهای جذاب را فراهم کنیم.

جهانگرد یادآور شد: ترکیب دانش‌ها و ایجاد ابزار مورد نظر برای ایجاد فضای مجازی مذهبی نیاز است و ما می توانیم این ابزار را توانمند و به روز در اختیار شما قرار دهیم و باید علمای ما بتوانند اعتقادات, ایمان و مسائل دینی را با ظرافت و بیان خاص امروزی برای جوانان در این فضا فراهم کنند و به نوعی ما و علما با کمک یکدیگر می‌توانیم در جذب جوانان از طریق فضای مجازی به نماز موثر باشیم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: در کار بزرگ ساماندهی نیاز است و ما در کنار سواد و مهارت فضای مجازی باید ساماندهی و سازماندهی لازم برای جذب مخاطب داشته باشیم.

جهانگرد اظهار کرد: یک درصد از حجم فضای مجازی, فارسی است و حدود ۴ میلیعرد صفحه A4 در فضای مجازی, برنامه فارسی وجود دارد و می توان این فضا را افزایش داد, در عرصه فضای مجازی, به قدری تولید انبوه است که باید بتوانیم از ابزارهای لازم در جهت جذب مخاطب برای مطالعه پیام های سالم استفاده کرد, تا مخاطبان به سوی پیام‌های ناسالم جذب نشوند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری, شورای عالی فضای مجازی در کشور تشکیل شده و مقدمات شبکه ملی اطلاعات شکل گرفته و مجموعه خطوط ارتباطی پاسخگو کل پهنه سرزمین ایران است و بخشی از شبکه اصلی نیز انجام گرفته است.

جهانگرد افزود: ترکیب ظرفیت فکری و ابزاری راه گشای فعالیت‌های مذهبی در فضای مجازی است و ما همان‌طور که در استان قم امکانات مرکز کامپیوتر را تقویت کردیم در این استان نیز می‌توانیم چنین شرایطی فراهم کنیم و استان گلستان, جزء مرکز داده استراتژیک ملی کشور است و ما برای راه‌اندازی آن حاضر به صرف هزینه در بخشی از آن هستیم.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد