ریاض حجاب ازریاست هیات عالی مذاکره کنندگان مخالفان سوری استعفا کرد.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، «مهند دلیقان» رئیس هیات مخالفان سوری در روسیه شهریورماه از حجاب انتقاد کرده و گفته بود: رئیس هیات عالی مذاکره کنندگان مخالفان برخوردار از حمایت عربستان باید از سمت خود برکنار شود. از سوی دیگر، برخی مخالفان سوری اعلام
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، «مهند دلیقان» رئیس هیات مخالفان سوری در روسیه شهریورماه از حجاب انتقاد کرده و گفته بود: رئیس هیات عالی مذاکره کنندگان مخالفان برخوردار از حمایت عربستان باید از سمت خود برکنار شود.
از سوی دیگر، برخی مخالفان سوری اعلام کردند، عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان در نشست مردادماه خود با هیئت عالی مذاکره کنندگان مخالفان، به تغییر ریاست این هیئت اشاره کرده بود.
این منابع در آن زمان اعلام کرده بودند، گزینه های مختلفی برای جانشینی حجاب مطرح شده بود که «احمد الجربا» رئیس جریان مخالفان «الغد» شانس بیشتری برای رسیدن به این سمت دارد.
بشار اسد در ژوئن ۲۰۱۲ (خردادماه ۹۱) حجاب را به سمت نخست وزیر سوریه معرفی کرد، اما پس از چند روز ، وی به اردن گریخت و اعلام کرد که از دولت رسمی سوریه جدا شده و به مخالفان پیوسته است.
«هیئت عالی مذاکره کنندگان مخالفان سوری» به عنوان یکی از نهادهای سیاسی وابسته به مخالفان سوری که در سال ۲۰۱۵ در ریاض پایتخت سعودی تشکیل شد، ۱۸ دسامبر همان سال (۲۷ آذرماه ۹۴)، حجاب را به عنوان هماهنگ کننده و رئیس تیم مذاکره کننده با هیات رسمی دولت سوریه انتخاب کرد.
شبس**۹۳۶۳*شبس*۱۴۸۸ * مترجم: محمد تدو* انتشار دهنده: بهمن بامداد**
ریاض حجاب یقدم استقالته من الهیئه العلیا للمفاوضات
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰