تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آبان 1396 - 5:08
کد خبر : 16686

اذن از مولا برای بالا رفتن از گنبد حرم علوی

اذن از مولا برای بالا رفتن از گنبد حرم علوی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، کار در ارتفاع بلند یکی از سخت‌ترین کارها در جهان است که از عهده هر کسی بر نمی‌آید و اگر این کار در مکانی باشد که میلیون‌ها دلداده و عاشق، قبله‌گاه دل‌هایشان رو به

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، کار در ارتفاع بلند یکی از سخت‌ترین کارها در جهان است که از عهده هر کسی بر نمی‌آید و اگر این کار در مکانی باشد که میلیون‌ها دلداده و عاشق، قبله‌گاه دل‌هایشان رو به آن سمت است و زائران بسیاری در حال عبادت و بندگی خدا در آن مکان هستند، یقیناً استرس کار بیشتر شده و نیاز به افراد متخصصی است که روانه عتبات عالیات شوند تا بر روی گنبد ضریح مطهر ائمه اطهار(ع) کاشی کاری و یا خشت طلا نصب کنند.
با حضور در حرم باصفای حضرت علی(ع)، لحظاتی دست به قلم می‌برم و در فرصتی در دل نیمه شب در حالی که برخی به اقامه نماز شب مشغول هستند، مشغول مصاحبه با خادمان آستان مقدس علوی می‌شوم.
محمد اسماعیل اراکی، داربست کار ۵۰ ساله است که به همراه تعدادی از دوستان و همکارانش از طرف عتبات عالیات شهرستان اراک به صحن حرم علوی اعزام شده‌اند تا داربست فلزی ببندند و کارگران بتوانند خشت‌های طلا را بر روی گلدسته‌ها و گنبد ضریح مطهر نصب کنند.
وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با ابراز اینکه در اینجا بدون هیچ چشمداشت مالی و با افتخار کار می‌کنیم، گفت: ماه محرم بر روی گلدسته حرم علوی تا ارتفاع ۲۵ متری داربست بستیم تا کارگران برای نصب خشت‌های طلا مشغول کار شوند.
وی با اشاره به اینکه برای حضور در اینجا خود مولا ما را طلبیده و توفیق بزرگی است که نصیبمان شده است، ادامه داد: قبلا مدت یک ماه در حرم امامین کاظمین(ع) تا ارتفاع ۵۰ متری داربست بستیم و در آنجا کار می‌کردیم.
این خادم حرم علوی با تأکید بر اینکه بستن داربست کار هر کسی نیست و در حال حاضر در صحن حرم حضرت علی(ع) مشغول کار هستیم، افزود: در صورت بروز کوچک‌ترین اشتباهی ممکن است، جان زائرانی که در کنار داربست‌ها هستند به خطر بیفتد، به همین دلیل در اینجا با رعایت کلیه موارد ایمنی در کار، معمولا شش تا ۱۰ نفر با دقت بسیار بالایی در حال انجام وظیفه هستند.
وقتی از او سوال می‌کنم زمانی که بالای صحن و گنبد ضریح مطهر هستید چه حسی دارید، گفت: همیشه وقتی می‌خواهیم بالا برویم، قبل از همه وضو می‌گیریم و بعد از زیارت و اقامه نماز از آقا برای بالا رفتن از گنبد اجازه می‌گیریم.
بعد از اقامه نماز صبح در حرم امیرالمومنین(ع) در حالی که قصد خروج از حرم مطهر را دارم، مردی ۵۷ ساله را نشانم می‌دهند که با قدی خمیده در حال خروج است و می‌گویند او بنایی است که خشت‌های طلا را بر روی گنبد کار می‌کند.
وقتی به او می‌رسم با اصرار زیاد تنها به گفتن اینکه مرا با نام شیخ علی صدا می‌زنند، بسنده می‌کند.
وی با ابراز اینکه خشت‌های طلای جدید با عشق و محبت به مولا علی(ع) در حال نصب شدن است و ترکیبی از مس و  طلا است، ادامه داد: قبلا مدتی در سامرا و در حرم امامین کاظمین(ع) به نصب خشت طلای گنبدها و گلدسته‌ها مشغول بود.
شیخ علی افزود: خدا خودش نگهدارنده و محافظت‌کننده همه مردم است، به ویژه خادمانی که در ارتفاع بلند در حال انجام وظیفه هستند.
علی اکبر ملکی

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد