اعتیاد مهمترین عامل آسیبهای اجتماعی است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، هفتمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بهارستان با حضور اعضای شورا و به ریاست سیدحبیب موسوی معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان بهارستان در سالن
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، هفتمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بهارستان با حضور اعضای شورا و به ریاست سیدحبیب موسوی معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان بهارستان در سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) فرمانداری برگزار گردید.
موسوی در حاشیه این جلسه باتاکید براینکه اعتیاد مهمترین عامل ایجاد آسیبهای اجتماعی می باشد، اذعان داشت: امروز معضل اعتیاد بر مسائلی همچون تولید، اشتغال و طلاق تأثیر مستقیم و بهسزایی دارد. وی در ادامه بابیان اینکه اعتیاد نه تنها به فر بلکه به خانواده و جامعه نیز ضربه وارد می کند، تصریح کرد: مطابق آمار منشاء ۴۰ درصد از همسر آزاریها، ۵۰ درصد فرزند آزاریها، ۴۰ درصد وقوع طلاق و ۵۰ درصد سرقتها در سطح کشور با مصرف انواع مواد مخدر و مواد توهمزا مرتبط بوده است. معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان بهارستان همچنین در رابطه با لزوم گسترش فعالیت شوراهای مبارزه با مواد مخدر، اظهار داشت: باید با برنامهریزی مناسب، ارائه آموزشهای لازم و اجرای طرحهای پیشگیری، آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریهای موجود در جامعه را تا حد امکان کاهش داد. وی به اهمیت آگاهی خانوادهها و دانش آموزان از مضرات و اثرات استفاده از مواد مخدر اشاره کرد و گفت: عدم آشنایی دانش آموزان و حتی والدین آنان با انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی، باعث بسیاری از گرفتاریها، اعتیاد و گرایش به مصرف مواد مخدر می باشد و این موضوع یکی از عوامل مهم شیوع مصرف قرصهای روانگردان، ماده مخدر گل، حشیش و کریستال در بین دانش آموزان مقاطع متوسطه است. موسوی با اشاره به تبصره ۲ ذیل ماده ۱۵ قانون اصلاحی مبارزه با مواد مخدر، تاکید داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از لحاظ قانونی مسئولیت کمک به ترک معتادان بیبضاعت را بر عهده دارد و در این زمینه بهزیستی شهرستان باید فعالتر شده و زمینه مساعدت به معتادانی که توان پرداخت هزینههای ترک اعتیاد را ندارند فرآهم آورد. وی درپایان باتوجه به اینکه صدا و سیما و رسانه در پیشگیری و مبرزه با مواد مخدر نقش بسزایی دارد، افزود: روشهای علمی و صحیح مواجهه و برخورد با معتاد، فرهنگسازی، نقش مثبت و موثر رسانهها خصوصاً صدا و سیما و ارائه آموزشهای علمی گسترده متناسب با مقاطع مختلف سنی جامعه از راهکارهای کاهش آسیبهای اجتماعی محسوب می شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰