تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 17:34
کد خبر : 146840

بررسی مشکلات ۵۵ طرح اقتصاد مقاومتی در استان فارس؛ اولویت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است

بررسی مشکلات ۵۵ طرح اقتصاد مقاومتی در استان فارس؛ اولویت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در شورای اقتصاد مقاومتی استان فارس با اشاره به ۵۵ طرح تولیدی مرتبط با حوزه جهش تولید و اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: مشکلات این طرح‌ها اعم از مشکلات

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در شورای اقتصاد مقاومتی استان فارس با اشاره به ۵۵ طرح تولیدی مرتبط با حوزه جهش تولید و اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: مشکلات این طرح‌ها اعم از مشکلات قانونی، موانعی که از سوی دستگاه‌ها ایجاد شده، مشکلات مربوط به تامین اعتبار این طرح‌ها بررسی و تلاش شد که این مشکلات برطرف شود.

وی با بیان اینکه امید است این جلسه منجر به رفع مشکلات این طرح‌ها شود، گفت: کمک به این طرح‌ها و راه‌اندازی آنها می‌تواند به اشتغال در سطح استان کمک کند و پروژه‌ها در حیطه‌های مختلف از کشاورزی تا گردشگری و صنعت تعریف شده که در تمامی شهرستان‌ها نیز توزیع شده است.

استاندار فارس با بیان اینکه عمده مشکل این طرح‌ها مربوط به وام و تسهیلات بود، افزود: تبصره ۱۸ قانون بودجه بر این اساس است که اگر پروژه‌ای بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد می‌توان با سود کمتری به آن وام پرداخت کرد تقاضای ما این است که میزان درصد پیشرفت فیزیکی را به استان واگذار کنند تا در استان برای سقف وام تصمیم‌گیری شود.

کارآفرینی راهکار رفع بیکاری؛ بزرگترین نمایشگاه اقتصاد مقاومتی استان فارس تمدید شدنمایشگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی استان کرمان افتتاح شد+تصاویرفرمانده سپاه الغدیر استان یزد: بر محرومیت‌زدایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی متمرکز شده‌ایم

ایمانیه با بیان اینکه اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکلات طرح‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید استان وجود دارد، بیان کرد: بر این اساس صاحبان سرمایه اگر با موانعی مواجه شدند به معاونت اقتصادی استانداری مراجعه کنند و این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه جلساتی با وزیران مربوطه برگزار کردیم و پروژه‌ها به صورت موردی بررسی شده است، عنوان کرد: در جلسه با وزیر اقتصاد داشتیم و مکالمه‌ای که با رئیس بانک مرکزی داشتیم قول دادند که این مشکل برطرف شود.

استاندار فارس درباره مشکلات بانک‌ها و واحدهای تولیدی گفت: بانک‌های خصوصی میزان تسهیلاتی که به مردم می‌دهند نسبت به سپرده‌های استان فارس همخوانی ندارد و درصد پایینی است و امیدواریم با حمایت بانک مرکزی این مشکل برطرف شود.

ایمانیه بیان کرد: پس از بررسی مشکلات قانونی پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در ۹۹ و ۱۴۰۰ اگر اختیار به استان تفویض شد تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در اولویت است چون قسمتی از راه را طی کردند، اولویت‌های بعدی صنایعی هستند که محیط زیست را کمتر آلوده کند، اشتغالزایی فراوان‌تری داشته باشد، توزیع بیشتر جغرافیایی و عدالت بیشتری همراه دارد و آب مصرفی کمتری نیاز داشته باشد

وی همچنین درباره موضوع انتقال سیمان شیراز به خرامه که در کمیسیون ماده ۵ مطرح شده است، گفت: از متولیان امر قول گرفتیم و ضرب‌الاجل تعیین کردیم که باید تا نیمه ۱۴۰۳ انتقال صورت گیرد و جدول زمان بندی انتقال را تحویل دهند، اگر تحویل ندهند یا براساس جدول اقدام نکنند برای انتقال هیچ همکاری با آنها نخواهد شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد