مستند «حاج رسول» در صدا وسیمای فارس تولید شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز، مدیرکل صداوسیمای فارس با بیان اینکه زیربنای ساخت این مستند تحقیقات و پژوهشی منسجم است گفت: مستند «حاج رسول» به بررسی ابعاد مختلف زندگی سردار شهید عبدالرسول استوار از شاخص ترین چهرههای سالهای دفاع مقدس و
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز، مدیرکل صداوسیمای فارس با بیان اینکه زیربنای ساخت این مستند تحقیقات و پژوهشی منسجم است گفت: مستند «حاج رسول» به بررسی ابعاد مختلف زندگی سردار شهید عبدالرسول استوار از شاخص ترین چهرههای سالهای دفاع مقدس و جبهه مقاومت میپردازد.
تقی سهرابی اضافه کرد: در این مستند ۵۰ دقیقهای ویژگیهای شخصیتی و مبارزاتی آن شهید عالی مقام در جبهههای دفاع مقدس و مقاومت از زبان خانواده، دوستان و هم رزمانش بازگو میشود.
وی با بیان اینکه این شهید والامقام از روحیه اخلاص و گمنامی کم نظیری برخوردار بود افزود: در این مستند برای نخستین بار تصاویر درخشانی از حضور سردار شهید عبدالرسول استوار در عملیاتهای مختلف دوران دفاع مقدس از شبکه فارس پخش میشود.
سهرابی ادامه داد: مطالعات ساخت این مستند از اردیبهشت ماه امسال آغاز شد و ساخت آن از مردادماه کلید خورد و اوایل آذرماه تولید آن به پایان رسید.
مدیرکل صداوسیمای فارس افزود: مستند «حاج رسول» همزمان با نخستین سالگرد شهادت او، سه شنبه ۹ آذر ساعت ۱۹:۴۵، چهارشنبه ۱۰ آذر ساعت ۲۲:۲۰ و پنج شنبه ۱۱ آذر ساعت ۱۹:۴۵ از شبکه فارس پخش میشود.
سهرابی از خانواده این سردار رشید اسلام برای جمع آوری و در اختیار قراردادن منابع آرشیوی دست اول و معتبر از حضور این رزمنده دلاور در جبهههای دفاع مقدس در ساخت مستند حاج رسول قدردانی کرد، مستند «حاج رسول» به تهیه کنندگی و کارگردانی سید علی غمخواری تولید شده است.
شهید عبدالرسول استوار متولد شهرستان کوار و بزرگ شده در شیراز، از شاگردان و نزدیکان شهید محراب آیتالله دستغیب و از جوانان انقلابی شیراز بود که در دفاع از حریم اهلبیت (ع) در مقابل گروههای تکفیری، دوشادوش سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی در سوریه و عراق مجاهدت کرد.
وی از ابتدای جوانی و با شروع دفاع مقدس عازم جبهههای غرب و جنوب شد و در لشکر ۱۹ فجر و تیپ مستقل ۳۵ امام حسن (ع) به عنوان فرمانده گردان، مسئول اطلاعات و عملیات لشکر، فرمانده تیپ مستقل به دفاع از کشور پرداخت و بارها مجروح و مصدوم شیمیایی شد.
او پس از دفاع مقدس، در عرصههای مختلف از جمله فرماندهی دانشکده علوم و فنون، مسئول آموزش و اطلاعات نیروی زمینی سپاه، مؤسس نیروی ویژه صابرین سپاه، فرمانده قرارگاه مدینه منوره در جنوب کشور، فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا در شمالغرب کشور، به دفاع از امنیت کشور پرداخت.
سردار استوار محمودآبادی در عرصه فرهنگی کشور مسئولیت مدارس سپاه را بر عهده گرفت و مسئول پیادهسازی الگوی طرح تحول و سند چشمانداز نظام آموزشی مدارس کشور شد.
سردار عبدالرسول استوار محمودآبادی، از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس و هم رزم شهید سردار سلیمانی، بامداد ۱۶ آذرماه ۱۳۹۹ پس از ۴۰ سال پاسداری و تحمل درد عوارض شیمیایی به درجه رفیع شهادت رسید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰