فرمانده سپاه استان ایلام: زیرساختهای مرز مهران باید برای پذیرش ۱۰ میلیون زائر ارتقا پیدا کند
– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار تسنیم از ایلام، سردار جمال شاکرمی صبح امروز در پایانه مرزی مهران در نشست خود با خبرنگاران اظهار داشت: زیرساختهای مرز مهران باید پاسخگوی پذیرش حداقل بین هشت تا ۱۰ میلیون نفر زائر باشد در
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار تسنیم از ایلام، سردار جمال شاکرمی صبح امروز در پایانه مرزی مهران در نشست خود با خبرنگاران اظهار داشت: زیرساختهای مرز مهران باید پاسخگوی پذیرش حداقل بین هشت تا ۱۰ میلیون نفر زائر باشد در حالی که ظرفیتها و زیرساختهای شهر و پایانه مهران از کمترین امکانات و تجهیزات برخودار است که در شان این پایانه و اربعین نیست.
فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام گفت: مسیرهای دسترسی، ترابری، سرویسهای بهداشتی، اسکان، ساختمان برای بهداری و درمان، هتل و موارد دیگر از موارد مهمی است که توسعه آنها باید توسط مسئولان پیگیری شود.
شاکرمی با گلهمندی از روند احداث راهآهن در ایلام اضافه کرد: احداث راهآهن و اتصال استان به خط آهن سراسری به یک رویا و تراژدی برای مردم تبدیل شده و در حد حرف باقی مانده است که امیدواریم این طرح مهم و ضروری در دولت جدید عملیاتی شود که به روانسازی ترافیک در ایام اربعین کمک شایانی میکند.
وی اربعین را فرصتی دانست برای توسعه استان ایلام و در این ارتباط یادآور شد: اربعین یک فرصت و نعمت از جانب امام حسین علیه السلام به استان محسوب میشود که باید از محل این فرصت مغتنم زیرساختهای ایلام افزایش پیدا کند.
فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام را محل تلاقی اربعین و کاروانهای راهیان نور دانست و گفت: این استان زیرساختهای مناسب و در خور شان زائران ندارد و میطلبد تمام ادارات مرتبط با موضوع اربعین از جمله راه و شهرسازی یا دانشگاه علوم پزشکی از طریق وزارتخانههای متبوع خود سعی در اخذ اعتبارات گسترده کنند.
به گفته شاکرمی اعتبارات ملی اربعین باید با توجه به نیازهای استان ایلام حداقل ۱۰ برابر افزایش یابد چرا که زیرساختهای اربعین در استان ایلام بسیار ضعیف است.
ارشد نظامی استان ایلام گفت: احداث یک ساختمان دائمی به عنوان بیمارستان و درمانگاه در پایانه مرزی مهران یک ضرورت اجتناب ناپذیر است اگر چه هر سال بیمارستان صحرایی در مرز مستقر میشود اما با احداث یک بیمارستان دائمی دیگر نیازی به دایر کردن بیمارستان صحرایی نیست.
شاکرمی ایجاد مجموعهها و مجتمعهای رفاهی مختص زائران را یک ضرورت مهم برشمرد و از دستگاههایی که دارای زمینهای بلااستفاده در مسیر پایانه مرزی هستند خواست این اراضی را در خدمت ستاد اربعین برای احداث مجتمعهای مورد نیاز زائران قرار دهند.
یادداشت|پیادهروی اربعین نماد مکتب وحیانی تشیع است، نه عبادتی فردیستاد اربعین: ادعای ورود ۱۵۵ هزار ایرانی به عراق از مرزهای زمینی درست نیست۱۳هزار پرس غذای گرم بین زائرین اربعین در موکب امام رضا(ع) اردبیل توزیع میشود
وی اضافه کرد: اربعین یک موضوع اتفاقی نیست و امسال هیچ کسی انتظار برگشت زائران از مرز مهران را نداشت اما مردم خودشان این مسیر را انتخاب میکنند.
شاکرمی از اصحاب رسانه به عنوان چشم بینا و مطالبهگر مردم خواست: این موضوعات و مسائل باید به صورت ویژه از طرف مسئولان، سازمانهای استانی و کشوری پیگیری شده و به نتیجه برسد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰