تاریخ انتشار : یکشنبه 4 مهر 1400 - 8:33
کد خبر : 133614

رونمایی از ۱۲ عنوان کتاب «نشر شاهد»

رونمایی از ۱۲ عنوان کتاب «نشر شاهد»

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا ، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این برنامه رادیویی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس، از مسئولین و همکاران عرصه رسانه ملی به جهت اهتمام

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا ، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این برنامه رادیویی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس، از مسئولین و همکاران عرصه رسانه ملی به جهت اهتمام ایشان به مقوله ایثار و شهادت تقدیر و تشکر کرد.
وی با بیان اینکه امروز جلوه‌های معنوی ایثارگرانه و روحیه فداکارانه مردم در امتداد مسیر و آرمان‌های شهدا ادامه دارد، گفت: تبلور ایثار شهدای مدافع حرم و مدافعان سلامت، ایثار اجتماعی است که پدیده‌های مقدسی هر از گاهی ظهور و بروز پیدا می‌کند، مانند فداکاری بزرگ‌مردِ کوچک اندام، «علی لندی»، نوجوان ۱۵ ساله ایذه‌ای که با ایثار جان خود دیگران را نجات داد.
سردار سلیمانی با اشاره به شهادت علی لندی اضافه کرد: این نشان می‌دهد در مسیر ایثارگری، امروز نوجوانان ما کم از شهید فهمیده‌ها و بهنام محمدی‌ها ندارند و این نسل در غیرت و فداکاری، میراث‌دار همان نسل دفاع مقدس است.
وی با اشاره به پیوند عمیق نسل دفاع مقدس و نسل امروز عنوان کرد: طبق آمار از ۲۲۷ هزار و ۲۷۶ شهید ما در دفاع مقدس، ۱۵۹ هزار و ۳۹۳ تن از ایشان در سنین نوجوانی و جوانی، یعنی از ۱۵ تا ۲۴ سال بودند، بنابراین بیش از ۵۰ درصد از شهدای ما نوجوان و جوان هستند که الگوی خوبی برای نسل امروز است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بصیرت و آگاهی نوجوانان و جوانان حاضر در جبهه‌های دفاع مقدس، اضافه کرد: امروز که ۴۱ سال از آغاز تجاوز استکبار جهانی به سرزمین‌های پاک و مطهر ما می‌گذرد، همین نسل با نسل‌های بعد پیوند خورده و نتیجه آن علی لندی ۱۵ ساله است که با بصیرت و آگاهی جان خود را ایثار می‌کند و این روحیه همچنان باید حفظ شود.
سردار سلیمانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقش جریان‌ساز رسانه اشاره کرد و گفت: به نظر می‌رسد بزرگ‌ترین وظیفه رسانه‌های فعال جمهوری اسلامی آگاه کردن نسل سوم و چهارم انقلاب به جایگاه ارزشمندشان و جلب مشارکت و نقش‌آفرینی آنان در تمام عرصه‌ها است.
وی با تأکید بر اینکه امروز همان مسیر و گفتمان دفاع مقدس استمرار دارد، تصریح کرد: به اعتقاد من دنیا هنوز از پنجره دفاع مقدس به نظام اسلامی ما نگاه می‌کند و در حقیقت هم در هر عرصه‌ای با نگاه جهادی وارد شدیم، سربلند بیرون آمدیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد در بخش دیگر صحبت‌های خود گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیش از ۹ میلیون سند دیجیتالی از شهدا آمادگی دارد در انتقال پیام حقیقی شهدا به آحاد جامعه و به‌ویژه نسل جوان و نوجوان کشور در کنار رسانه ملی، به‌صورت جدی‌تر مشارکت کند و تفاهم‌نامه منعقد شده بین مدیران عالی دو سازمان را به‌طور کامل و کاربردی عملیاتی کند.
سردار سلیمانی در پایان به آغاز جمع‌آوری تاریخ شفاهی خانواده‌های شهدا و جانبازان اشاره کرد و گفت: امسال در کنار سایر فعالیت‌ها، مبتنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری اهتمام بنیاد بر این است که با همکاری رسانه ملی در سراسر کشور، در مرحله نخست تاریخ شفاهی والدین معظم شهدا و جانبازان هفتاد درصد و همسران شهدا و در مرحله بعد سایر جامعه ایثارگری را ثبت و ضبط کند تا برای نسل‌های بعدی باقی بماند.
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدرمضان موسوی‌مقدم، قائم مقام سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی نیز در این مراسم گفت: شهادت زیباترین وجه زندگی معدود و محدودی از افرادی بشر است که جان خود را در طبق اخلاص می‌نهند و به تعبیر قرآن با خداوند معامله می‌کنند و شهادت نوعی مرگ‌اندیشی و مرگ آگاهی است.
وی با بیان اینکه تکیه‌گاه اصلی شهادت معرفت است گفت: تا معرفت محقق نشده و بصریت رخ ندهد شهادت اتفاق نمی‌افتد و بزرگ‌ترین پژواک را شهدا دارند زیرا همیشه هستند و تأثیرگذارند. حضرت عبدالله الحسین(ع) در شب عاشورا جایگاه شهدا را نشان داد و به یارانش معرفت آموخت.
قائم مقام سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم شهدا را بشناسیم باید معرفت خود را نسبت به شهدا بیشتر کنیم و باید سلوک و گفتار و حرکت آنها را بشناسیم و در این مسیر گام برداریم.
رحیم نریمانی، مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و جان‌فشانی و ایثارگری جانبازان و آزادگان، حضور پربرکت خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به عنوان اسوه‌های ایثار و شهادت را موجب سربلندی و عظمت و اقتدار مردم و نظام خواند.
وی اطلاع‌رسانی و شکل‌دهی به افکار عمومی در عرصه‌ داخل و خارج کشور با بهره‌برداری از پیام واقعی شهیدان، به‌ویژه در اسناد باقیمانده از آنان در قالب وصیت‌نامه‌ها، دست‌نوشته‌ها و خاطرات را عاملی اثرگذار در مقابل تخریب، هجمه و شبیخون فرهنگی معاندان انقلاب اسلامی خواند و افزود: چه خدمتی به شهدا بالاتر از این وجود دارد که به حرمت خون پاک آنان آرمان و انگیزه واقعی حضور آنان در جبهه‌ها به نسل کنونی با ظرافت و همسو با ذائقه مخاطب امروزی آماده‌سازی و منتقل شود.
 در این مراسم، علی بخشی زاده معاون صدای جمهوری اسلامی و علیرضا حبیبی مدیر رادیو فرهنگ نیز در سخنانی بر ضرورت توجه به فرهنگ ایثار و شهادت در بخش‌های مختلف فرهنگی تأکید کردند.
در پایان این مراسم از کتاب‌های دفتر دوم «وصیت‌نامه کامل شهدای استان گیلان»، «قطعه شورانگیز»، «نشان یک فصل را بگو»، «هر روز ساعت هفت و ده دقیقه»، «به پاکی شبنم»، «رد پای گلوله»، «پلاک ۷۸»، «نشان سرخ ذوالفقار»، «شهد شهود»، «اصحاب درد»، «مهارت‌های ارتباطی از نگاه قرآن و روایات» و همچنین چاپ سوم «قله‌های سپید دوردست» از تازه‌های «نشر شاهد» رونمایی شد و از پنج نویسنده حاضر در برنامه تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد