استاندار جدید خراسانجنوبی در تب و تاب گمانهزنیها/ اعلام گزینههای احتمالی +سوابق
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، استان خراسانجنوبی در شرقیترین نقطه ایران و مجاورت کشور افغانستان با ۱۵۱ هزار کیلومتر مربع مساحت به عنوان سومین استان پهناور کشور حدود ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و وسعت زیاد در کنار پراکندگی جمعیت، خدماترسانی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، استان خراسانجنوبی در شرقیترین نقطه ایران و مجاورت کشور افغانستان با ۱۵۱ هزار کیلومتر مربع مساحت به عنوان سومین استان پهناور کشور حدود ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و وسعت زیاد در کنار پراکندگی جمعیت، خدماترسانی و اقدامات زیرساختی را پرهزینه و نسبت به سایر مناطق سختتر کرده است.
از تأسیس این استان حدود ۱۶ سال میگذرد اما به دلایل متعدد و تاریخی همواره از مناطق کمتر برخوردار به ویژه در حوزه زیرساختی به شمار رفته و با وجود اقداماتی که در ادوار مختلف انجام شده هنوز در برخی شاخصها با میانگین کشوری فاصله دارد.
خراسانجنوبی از توانمندیهای فراوانی برای توسعه در بخشهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، علمی، اجتماعی و غیره برخوردار است و با توجه به این ظرفیتهای کمنظیر استان در همه بخشها میتوان این استان را از محرومیت خارج کرد.
نهمین استاندار که خواهد شد؟
با آغاز به کار دولت سیزدهم، خیل جدید استانداران در سکان جدید مدیریت کشور قرار خواهند گرفت و قطعا استان خراسانجنوبی نیز از این مسئله مستثنی نیست و مدیرانی که با رویکرد دولت آیتالله رئیسی منطبق باشند سکان مدیریت دولتی در نهادها و ادارات کل، استانداری، فرمانداریها، ادارات شهرستانها و غیره را به عهده خواهند گرفت .
خراسانجنوبی طی عمر چندین سالهاش تاکنون ۸ استاندار به ترتیب «رضاییبابادی، مرتضوی، رشید، خدمتگزار، پرویزی، مروجالشریعه، معتمدیان و ملانوری» داشته است و این روزها مردم در انتظار انتصاب نهمین استاندار برای حل مشکلات و معضلات استان هستند.
۵ استاندار طی ۸ سال!
ناگفته نماند که با شروع دولت «حسن روحانی» در سال ۱۳۹۲ تغییر استاندار خراسانجنوبی نیز انجام شد اما کسی فکر نمیکرد در آن دولت استانداران خراسانجنوبی پیش از اتمام مأموریتشان تغییر و این استان ۵ استاندار متفاوت را تجربه کند.
«وجهالله خدمتگزار، سید علیاکبر پرویزی، محمدمهدی مروجالشریعه، محمدصادق معتمدیان، حمیید ملانوری» ۵ استاندار خراسانجنوبی بودند که در دولتهای یازدهم و دوازدهم بر کرسی استانداری خراسانجنوبی نشستند و این تغییر هر ساله استانداران در این استان کویری و محروم گلایه شدید مردم استان را در برداشت و خراسانجنوبی دستخوش تصمیمات سلیقهای و پر هزینه سیاسیون شد.
با تمام این اوصاف اما این روزها بازار گمانهزنی برای انتخاب استاندار جدید همچنان داغ است و جریانهای مختلف براساس اطلاعات واقعی یا هم فضا سازیهای خود گزینههای مختلفی را مطرح میکنند.
خراسانجنوبی چشمانتظار انتخاب بالاترین مقام اجرایی
به هر صورت در روزهایی هستیم که انتخاب استانداران در دستور کار ویژه وزارت کشور قرار گرفته و قطع به یقین در هفتههای پیش رو تکلیف استانداریهای مختلف کشور مشخص میشود.
استان خراسانجنوبی چشمانتظار انتخاب بالاترین مقام اجرایی است تا برای ۴ سال آینده بتواند تمام امور اجرایی استان را به گونهای که در شأن مردم این استان است، جلو ببرد و در این بین نباید منافع استان را فدای منافع شخصی و حزبی خود کنند.
با تمام این اوصاف اما این روزها بازار گمانهزنی برای انتخاب استاندار جدید همچنان داغ است و جریانهای مختلف براساس اطلاعات واقعی یا هم فضاسازیهخود گزینههای مختلفی را مطرح میکنند.
در استان خراسانجنوبی هم از بین گزینههایی که برای تصدی استانداری مطرح میشوند نام ۱۰ نفر بیشتر از همه به چشم میخورد، افرادی شاخص و نام آشنا که در سالهای اخیر دارای سوابق اجرایی و مدیریتی در استان بودهاند. بر این اساس گزینههایی برای سکانداری استانداری خراسانجنوبی مطرح شده که در ادامه معرفی از این افراد خواهیم داشت.
معرفی اجمالی گزینههای احتمالی
سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور: وی اصالتاَ اهل خراسانجنوبی است و ۷ سال مسئولیت سازمان بسیج سازندگی استان خراسانجنوبی را در کارنامه خود دارد. وی دارای مدرک مهندسی عمران است و سرپرستی سازمان بسیج مهندسین کشاورزی، بسیج مهندسین عمران و جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسانجنوبی از دیگر سوابق اجرایی و مدیریتی وی است.
غلامرضا افشاری: وی معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسانجنوبی در دولت احمدینژاد از سوابق اجرایی وی است. همچنین پیش از این مدیر کل اتباع استانداری خراسانرضوی بود.
«رضا سلمآبادی» مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی: وی دیگر گزینههای مطرح است. وی اصالتا اهل خراسانجنوبی است و در کارنامه او مسئولیت دفتر نمایندگی کمیته امداد امام خمینی در افعانستان و مدیریت سابق نظارت رسیدگی به شکایات ادارهکل کمیته امداد استان و مدیرکل کمیته امداد خراسانجنوبی به چشم میخورد.
سردار «هاشم غیاثی»: وی از مهرماه سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۵ فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی بود و سپس به فرماندهی سپاه پاسداران استان فارس منصوب شد. وی هماکنون مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
سردار «یعقوبعلی نظری»: وی از سال ۱۳۸۹ به مدت ۵ سال فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی بود. و از سال ۱۳۹۴ تاکنون فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسانرضوی است. این شخص نیز در میان گزینههای احتمالی استانداری خراسانجنوبی است.
«مجتبی ذاکریان»، «حسن خسروی» مدیرکل اسبق اموال و املاک بنیاد مستضعفان خراسانجنوبی، سردار «مولوی حقیقی» رئیس مجمع امر به معروف و نهی از منکر خراسانرضوی، «محمد رضا گلرو» معاون اسبق توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسانجنوبی در دولت احمدینژاد، سردار«غلامرضا احمدی» از فرماندهان دوران دفاع مقدس و فرمانده ادوار سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی از گزینههای احتمالی استانداری خراسانجنوبی نام برده میشوند.
خراسانجنوبی با برخورداری از ظرفیتها و قابلیتهای بسیار ارزشمند مادی و معنوی یکی از استانهای کشور پهناور ایران اسلامی است لذا میطلبد کسی مدیریت استان را در دولت سیزدهم به دوش بگیرد که شناخت درستی نسبت به ظرفیتهای استان داشته باشد و یک مدیر جهادی باشد که در مسیر حل مشکلات عدیده و بیانتهای استان شب و روز نداشته باشد.
خراسانجنوبی با بحرانهای متعدد خشکسالی، تغییرات اقلیمی، مهاجرت به شهر و حاشیهنشینی، آسیبهای مختلف اجتماعی و مسائل مهم اقتصادی و غیره دست و پنجه نرم میکند که همه و همه نیازمند یک شیوه مدیریت نو و تحولخواهانه است تا با به حداقل رساندن معضلات موجود، بار دیگر طعم پویایی و پیشرفت و عدالت را به کام مردم بچشاند و حرکت پیوسته انقلاب اسلامی به سمت اهداف خود را بر همگان عیان سازد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰