تاریخ انتشار : سه شنبه 2 شهریور 1400 - 12:29
کد خبر : 127799

فارس من | رایزنی سیمای بوشهر برای پخش «معروفی‌ نو» از شبکه‌های سراسری

فارس من | رایزنی سیمای بوشهر برای پخش «معروفی‌ نو» از شبکه‌های سراسری

خبرگزاری فارس – بوشهر، سینا ناجی: مسئله امر و نهی، تشویق و هشدار، ریشه در درون هر انسانی دارد و فطرت پاک هر شخصی اعمال زشت و ناپسند را نمی‌پذیرد کما اینکه نسبت به کارهای خوب روی خوش نشان می‌دهد. امر به معروف و نهی‌ از منکر هم می‌تواند نقش بازدارندگی و پیشگیری را ایفا کند

خبرگزاری فارس – بوشهر، سینا ناجی: مسئله امر و نهی، تشویق و هشدار، ریشه در درون هر انسانی دارد و فطرت پاک هر شخصی اعمال زشت و ناپسند را نمی‌پذیرد کما اینکه نسبت به کارهای خوب روی خوش نشان می‌دهد.

امر به معروف و نهی‌ از منکر هم می‌تواند نقش بازدارندگی و پیشگیری را ایفا کند و به حفظ و ارتقای سلامت فردی و سلامت اجتماعی کمک کند و هم می‌تواند نقش درمان و رشد را ایفا کند و از گسترش ناهنجاری‌ها و آسیب‌های گناه و فساد جلوگیری کند.

به عبارت دیگر با گسترش فرهنگ امر به معروف، هر فردی از اجتماع سعی می‌کند خودش به خوبی‌ها آراسته شود و از پلیدی‌ها دوری کند؛ زیرا اگر می‌خواهد به دیگران امر به معروف کند به خود می‌آید که از ناهنجاری‌ها دور باشد و کسی مرتکب خطا می‌شود از پذیرش افکار عمومی جامعه دور خواهد شد این امر و برای او بسیار شکننده و آزاردهنده است.  هر انسانی سعی می‌کند در اولین فرصت از کار خطای خود پشیمان شود تا مورد احترام دیگران قرار گیرد.

در هفته امر به معروف و نهی از منکر سال جاری صداوسیمای مرکز بوشهر با پخش کردن برنامه‌ای به نام «معروفی‌ نو» گامی رو به جلو در سطح صداوسیمای مرکز استان‌ها و در حوزه برنامه‌سازی برای مردم پیش رفت تا آن جا که این برنامه از چشم مخاطبان فارس من دور نماند.

تیز برنامه معروفی نو

در همین راستا مخاطبان در بخش فارس‌من با ثبت و حمایت مطالبه‌ای مبنی بر پخش این برنامه از شبکه‌های پر مخاطب رسانه ملی خواستار دیده شدن هرچه بهتر این اثر رسانه‌ای شدند.

مهدی حیدری در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: یکی از وظایف سازمان صداوسیما ترویج امر به معروف و نهی از منکر است که در سطح سازمان و برنامه‌سازی طراحی و اجرا می‌شود.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر صداوسیمای مرکز بوشهر گفت: معرفی نو برنامه‌ای چالشی و به صورت پرسش و پاسخ اجرا شد که راه‌ها و شیوه‌های صحیح امر به معروف و نهی از منکر همچنین شبهات پیرامونی آن را پاسخ می‌داد.

وی توضیح داد: از محتوای مباحث این برنامه مسابقه‌ای طراحی شد که بیش از پنج هزار نفر، هم در استان و هم در خارج از استان در آن شرکت کردند که به ۳۰ از آن‌ها هدایایی تعلق گرفت.

فارس‌من عالی هست

علی تقوی در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: اصل وجود فارس‌من و ایجاد مطالبه‌گری در جان مخاطب همچنین اینکه صفحه‌ای باشد که مردم مطالبات خود را به صورت قانونی ابراز کنند بسیار عالی است. 

مجری برنامه معرفی نو عنوان کرد: البته زمانی این لوازم مفید است که خبرنگاران خبرگزاری فارس سوژه‌های مطرح شده را تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: برنامه معروفی نو ماحصل ۱۲ سال کار تخصصی زیر نظر مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر وابسته به موسسه علمی آموزشی احیای تمدن موعود بود.

وی گفت: با سابقه بالای پژوهشی در این حوزه یکی از عوامل موثر در دیده شدن معروفی نو این است که این برنامه ناظر به سوالات ذهن مردم بود و ما به سوالات فقهی و روانشانسی در این حوزه پاسخ دادیم.

تقوی خاطرنشان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر همگانی نشود زشتی عادت و قبح آن شکسته خواهد شد و بعد از یک مدت همان کار زشت تبدیل به ارزش می‌شود.

فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منکر باید با توجه به تمام علل، عوامل و معلول‌ها، تلاش کنند این فریضه الهی به حق انجام شود. تعامل رسانه‌ای دقیقی ایجاد کنند و با زبانی قابل رمزگشایی بهتر از سوی افکار عمومی این مهم را پیگیری کنند.

مکاتبات سیمای بوشهر برای پخش برنامه «معروفی نو» از شبکه‌های سراسری

سیدحسین ناظر در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: در شورای امر به معروف و نهی از منکر صداوسیما برای معروفی نو برنامه‌ریزی شد.

مدیرکل صداوسیمای مرکز بوشهر افزود: در این برنامه با یک کار تخصصی با موسسه احیای تمدن موعود به چیستی و چرایی و چگونگی امر به معروف و نهی از منکر پرداخته شد.

وی عنوان کرد: با توجه به ضرورت نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در سطح کشور، با شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان صداوسیما مکاتباتی صورت گرفته تا این برنامه از شبکه‌های سراسری و استانی پخش شود.

ناظر خاطرنشان کرد: ایجاد انگیزش و مطالبه‌گری مردم و آموزش صحیح امر به معروف و نهی از منکر از اهداف معروفی نو است.

امر به معروف و نهی از منکر باید به‌گونه‌ای صورت گیرد که در کنار نهی از منکرات، امر به معروف‌ها به‌صورت اثباتی بیشتر تبیین و ترویج شود، تا از طریق آن بسیاری از منکرات نیز تضعیف شود، ضمن آن که باید توجه داشت که سکوت رسانه‌ای در این خصوص، کمکی به بسط و توسعه و تعمیق امر به معروف و نهی از منکر نمی‌کند.

رسانه‌ها می‌توانند آثار جدی و بعضاً غیرقابل جبران شیوع انحرافات را تشریح کرده و با تأکید بر نقاط قابل‌توجه این حوزه ضمن حساسیت‌زایی، نگرش‌ مردم را به‌سوی التزام عملی بیشتر به اجرای این فرضیه سوق دهند، ضمن آن که بسترسازی‌های مناسب روانی برای قبول و هم‌افزایی مردم با این آموزه، زمینه‌ پذیرش «امر به معروف و نهی از منکر» را فراهم می‌آورد.

پخش در ساعت پر ببیننده تلوزیون، دست اندرکاران توانمند و در نهایت اقبال عامه مردم از عوامل موفقیت این برنامه تخصصی در حوزه‌ امر به معروف و نهی از منکر بود که در ماه محرم امسال پنجره های جدیدی را بر ذهن مخاطبان ایجاد کرد.

جدای از ضرورت دیده شدن این برنامه‌ در سطح شبکه‌های سراسری و استانی، صداوسیماهای مراکز استان باید به سمت  تولید برنامه‌هایی که ذهن پرسش‌گر مخاطب را به تکاپو می‌اندازد برود.

امیدواریم با کنش‌های رسانه‌ای انجام گرفته بتوانیم در دیده‌ شدنه کارهای فاخر در صداوسیما قدمی برداریم.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد