گردشگری موتور محرک تحقق شعار سال/ آیا سهم صنعت توریسم در اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد افزایش مییابد؟
– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از بزرگترین مسیرهای صنعت گردشگری در سطح کشور معرفی شده که به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی و انسانی از ظرفیتهای زیادی برای جذب گردشگر
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از بزرگترین مسیرهای صنعت گردشگری در سطح کشور معرفی شده که به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی و انسانی از ظرفیتهای زیادی برای جذب گردشگر در ابعاد ملی و بین المللی دارد.
ظرفیتهای بینظیر این استان از جمله ۱۰ درصد آبهای روان کشور ، بیش از ۳۰۰ جاذبه بکر و کمنظیر طبیعی، منطقه حفاظت شده دنا، وجود سدها و منابع آبی نظیر سد چم شیر و سد کوثر، گیاهان دارویی، وجود دو هزار و ۷۰۰ اثر ثبت شده تاریخی و ۱۶ هزار هنرمند شناسنامهدار در حوزه صنایع دستی ظرفیت بزرگی برای توسعه گردشگری در این استان ایجاد کرده است.
گردشگری به عنوان پیشخوان توسعه کشور وظیفه سنگینی در راستای تحقق شار شعار سال دارد، شعاری که به لحاظ توانمندیها و ظرفیتهای کشور توسط مقام معظم رهبری تبیین و انتخاب شده تا بتواند جهش مناسبی در تولید ایجاد اشتغال پایدار و رفع وابستگی به تولید و فروش نفت و افزایش اعتماد به توانایی نسل جوان به انقلاب ایجاد کند.
گردشگری با توجه به خاصیت اشتغالزایی پایدار، زودرس بودن نتایج سرمایهگذاری، فراگیری آن در ایجاد اشتغال برای نیروهای متخصص و آموزش دیده امکان استفاده از ظرفیت نیروهای ساده و … میتواند موتور محرک مناسبی برای تحقق شعار سال باشد.
تورهای گردشگری همچنان برقرار است؛ آژانسهای مسافرتی: ممنوعیتی ابلاغ نشد!بومگردی فرصتی برای رونق گردشگری در کردستان؛ فرصتهایی که در دل روستاها نهفته استروایت تسنیم از حضور فعالان غیرمجاز در گردشگری کاشان/ گردشگران از وضعیت موجود ناراضی هستند
برخورداری مناسب بیشتر نقاط استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیتهای گردشگری آمادگی برای پررنگ کردن نقش گردشگری در سند توسعه و گسترش فرهنگ سفر و گردشگری مکان مناسبی را برای نقشآفرینی بیشتر صنعت توریست جهت تحقق شعار سال را فراهم کرده است.
سرنوشت پروژههای گردشگری به کجا رسید؟
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد میگوید: هم اکنون بیش از ۴۵ پروژه گردشگری با حجم سرمایه گذاری ۴۱۷ میلیارد تومان و تولید اشتغال یک هزار و ۳۵۹ نفر در سطح استان فعال در حال اجرا است.
مجید صفایی با اشاره به اینکه این پروژهها تا پایان امسال تعیین تکلیف میشوند، افزود: با توجه به ظرفیتهای استان در زمینههای گردشگری و توسعه آمایش سرزمینی ۹ طرح جهش تولید با میزان سرمایه گذاری ۱۳۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۳۱۷ نفر سهم گردشگری بوده که بخشی از اعتبار مورد نیاز با همکاری بنیاد علوی در شهرستان لنده تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بخش بزرگی از منابع سرمایه گذاری برای ایجاد زیرساختهای محقق نشده است، ادامه داد: با توجه به نقش این طرحها در توسعه صنعت گردشگری استان این طرح ها مورد حمایت قرار میگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها، طرحهای جهش تولید استان مورد حمایت قرار میگیرد.
صفایی بیان کرد: توسعه متوازن تمامی مناطق مستعد گردشگری، ایجاد تاسیسات گردشگری در مناطق نمونه گردشگری، ایجاد زیرساختهای گردشگری در پتانسیلهای بالقوه توریسم، در راستای توسعه گردشگری سلامت، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای بهره برداری از بناهای تاریخی و تبدیل آنها به تاسیسات گردشگری از جمله اقامتی و پذیرایی، کمک به تولید صنایع دستی فاخر به ایجاد امکان بازاریابی و فروش صنایع دستی میتواند در قالب برنامه جامع جهش صنعت گردشگری گامی موثر در توسعه گردشگری باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰