اولویت مدیریت شهری تکمیل پروژههای نیمهتمام با فرهنگ اقتصاد مقاومتی است
حسین غیاثوند ششمین گزینه تصدی شهرداری قزوین و بهعنوان اولین نامزد بومی تصدی پست شهرداری در صحن علنی شورای شهر قزوین که امروز ۲۳ مرداد برگزار شد به ارائه برنامههای خود پرداخت و بیان کرد: شهرداریها در سه سطح ارائه خدمات به مردم، نگهداری از فضای سبز و ارتقای فرهنگ با مردم ارتباط دارند و
حسین غیاثوند ششمین گزینه تصدی شهرداری قزوین و بهعنوان اولین نامزد بومی تصدی پست شهرداری در صحن علنی شورای شهر قزوین که امروز ۲۳ مرداد برگزار شد به ارائه برنامههای خود پرداخت و بیان کرد: شهرداریها در سه سطح ارائه خدمات به مردم، نگهداری از فضای سبز و ارتقای فرهنگ با مردم ارتباط دارند و این سه سطح باید تقویت شود.
وی افزود: مبارزه با فساد در مدیریت شهری، ارتقای بافت علمی شهر، همکاری با سایر دستگاهها در افق چهار ساله و اهداف کلان ازجمله راهبردها و برنامههای اصلی بنده در مدیریت شهری است که مشابه آن را در شهرداری بوئینزهرا اجرایی کردم، در بوئینزهرا با تمام مشکلاتی که وجود داشت در زمان مدیریت بنده بدهیهای شهرداری ۴۰ درصد کاهش پیدا کرد و همچنین بودجه بوئینزهرا به ۲۸ میلیارد تومان تغییر پیدا و درواقع ۲ برابر شد و سه قرارداد سرمایه گذاری جدید منعقد شد.
گزینه تصدی شورای شهر قزوین اظهار کرد: پرداخت منظم حقوق و مزایا، وصول مطالبات شهرداری، چابکسازی و ارتقای سیستم نرمافزاری، تشکیل شورای معاونین و مدیران، تحقق شهر هوشمند و شهرداری الکترونیک، توسعه زیرساختهای حوزه حملونقل، اصلاح ساختار سازمانی اداری و مالی شهرداری، تقویت جایگاه شهرداری قزوین در سطوح ملی و بینالمللی، ارتقای شاخصهای فرهنگی، اجتماعی، دینی و ورزشی شهر با رویکرد سبک اسلامی ازجمله برنامههای در نظر گرفتهشده برای شهرداری قزوین است.
وی یادآور شد: اجرای ۶ کیلومتر جاده سلامت، مدیریت و هدایت آبهای سطحی، راهاندازی حملونقل عمومی، اجرای بزرگترین کتابخانه و مرکز فرهنگی و ایجاد آرامستان جدید، تأسیس ۲ بوستان، تأسیس پمپبنزین و ایجاد مرکز معاینه فنی در بوئینزهرا نشان از تحولات انجامشده در دوره مدیریتی من در این شهر دارد.
غیاثوند خاطرنشان کرد: بهبود و اصلاح روشهای ارائه خدمت به مردم، راهاندازی بانک اطلاعات املاک و مستغلات در شهرداری، اجرای سامانه شفافیت مالی، رشد منابع درآمدی پایدار، برنامهریزی در جهت ایجاد ارزشافزوده در داراییهای شهرداری، توسعه زیرساختهای گردشگری و جذب توریست، توانمندسازی حوزه روابط عمومی، پروژه احداث مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین کلینیک خودرو، ارتقای کمی و کیفی خدمات شهری، تابآوری اقتصادی پایدار و ایجاد بسترهای مناسب از دیگر برنامههای در نظر گرفتهشده است.
وی بابیان اینکه چشمانداز قزوین ۱۴۰۴ را با توجه به شناخت از شهر و تعاملات با اعضای شورا و شهرداری ترسیم میکنم، تأکید کرد: طبق افق چهار ساله شهرداری، در ۱۴۰۴ قزوین به شهری پایدار، دارای اقتصاد شکوفا و هویت ایرانی و اسلامی تبدیل میشود و برای همه این عناوین برنامه دارم.
این گزینه تصدی شهرداری قزوین بیان کرد: یکی از مواردی که باید در مدیریت شهری موردتوجه قرار بگیرد کنترل هزینه است، برای مثال در دوره قبلی در پروژه نسیم شمال مدیریت هزینه صورت نگرفت بهطوریکه بازسازی هر کیلومتر ۱۰ میلیارد تومان هزینه دربرداشت که درنهایت به خاطر عدم تأمین منابع، پروژه متوقف و درعینحال ترافیک سنگینی به مردم تحمیل شد.
وی اظهار کرد: درصورتیکه میتوانستیم ضخامت بتن را کم کنیم و با تمهیدات دیگر پروژه با هزینههای پایینتر به ثمر برسد همانطور که در پیاده راه بوئینزهرا با هزینه پایینتر این کار را اجرایی کردیم و سه کیلومتر با بتن را حدود یک میلیارد تومان انجام دادیم.
نقاط ضعف مدیریتی شهرداری قزوین
غیاثوند خاطرنشان کرد: اولین راهبرد ما بازنگری وضع موجود و ایجاد نظام ثبت آمار و گزارشگیری است، تهیه و تنظیم نظام ارزشیابی عملکرد پرسنل شهرداری دارای اهمیت است چراکه در حال حاضر یکی از نقاط ضعف مدیریتی شهرداری عدم تناسب تحصیلات مدیران با فعالیت انجامشده است؛ از بین بردن زمینههای رانت و فساد و جایگزینی نیروهای ناکارآمد با افراد کارآمد و از داخل بدنه شهرداری، راهاندازی بانک املاک و مستغلات شهرداری همچنین تغییر رویکرد از سازمان محوری به معاونت محوری از دیگر برنامههای در نظر گرفتهشده است.
وی اظهار کرد: اولویت مدیریت شهری تکمیل پروژههای نیمهتمام و نهادینه کردن فرهنگ اقتصاد مقاومتی با رویکرد کاهش هزینه در این پروژههای خواهد بود، نظارت بر پروژهها بهمنظور حصول اطمینان از پروژه و تحویل قطعی پروژه نیز اجرایی میشود.
این گزینه تصدی شهرداری قزوین بیان کرد: در صدور پروانه گلوگاه داریم که آنجا رانت اتفاق میافتد با همکاری نظاممهندسی و متخصصین شهرداری باید سازوکاری اجرا کنیم که برونسپاری صورت بگیرد تا از ایجاد رانت جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: تهیه نظام کسب درآمد از فعالیت شهر، بازنگری در تراکمها، استفاده بهینه از اراضی شهری، جذب سرمایهگذار در بخش حمل بار و مسافر، افزایش وصولی شهرداری در حوزه درآمدهای مستمر، طراحی و اجرای پروژههای ماندگار با رویکرد درآمدزایی، ساماندهی و ضابطهمند بودند پروژههای کوچکمقیاس، تشکیل کارگروه مدیریت هزینه و کنترل اقتصادی پروژه و جلوگیری از هدر رفت هزینه نیز ازجمله موارد مهم و مورد توجه است.
غیاثوند یادآور شد: مطالبات شهرداری از بخش خصوصی و دولتی هزار میلیارد تومان است که در حوزه درآمدی این مطالبات زمینمانده است، ظرفیت اوراق خزانه اسلامی را داریم و میتوانیم با بانک شهر تهاتر کنیم و از دستگاههای دولتی مطالبات را وصول کنیم؛ استفاده از ممیزی شهر و تهیه بانک املاک در جهت مبارزه با باند و فساد از جمله برنامههای حوزه درآمدی است.
وی خاطرنشان کرد: در ساماندهی پروژه امامزاده حسین ۸۰ میلیارد تومان منابع اختصاص داده شده است و تملکات در حوزه پروژه امامزاده حسین (ع) صورت گرفته که با این میزان تملک میتواند انجام شود، بهتر است که این تملکات را انجام دهیم و فاز یک طرح را اجرایی کنیم.
غیاثوند در ادامه یادآور شد: توجه ویژه به باغستان، ایجاد زیرساخت سرمایهگذاری در بخش اوقات فراغت و سرگرمی، بهسازی و بازآفرینی بوستانهای موجود، توجه به بافت مذهبی، آغاز به کار کمربند شرق، انتقال مشاغل مزاحم، تجهیز آرامستانها، توسعه سیستم مدیریت آب سطحی، ساخت اندیشکده مدیریت شهری، ایجاد خانه سلامت در سهنقطه کمتر توسعهیافته شهر، توسعه متوازن خدمات شهری برنامه عملیاتی اولویتدار مدیریت شهری است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، حسین غیاثوند دارای مدرک کارشناسی ارشد عمران سازه و دانشجوی دکترای رشته مهندسی عمران- سازه (در مرحله دفاع از پایاننامه) است، وی دارای سوابق مدیریتی ازجمله شهردار بوئینزهرا، عضو شورای اسلامی شهر قزوین در دوره چهارم، عضو علیالبدل شورای ششم قزوین و دارای سوابق فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، علمی و پژوهشی است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰