تاریخ انتشار : دوشنبه 18 مرداد 1400 - 16:06
کد خبر : 125315

تامین آب مهم ترین چالش جهاد دانشگاهی برای اجرای فعالیت های پژوهشی

تامین آب مهم ترین چالش جهاد دانشگاهی برای اجرای فعالیت های پژوهشی

محمدرضا شافعیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرارسیدن سالروز تاسیس نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی و فرارسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار، اظهار کرد: نهادی انقلابی همچون جهاد دانشگاهی همواره مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری قرار گرفته است و سپردن مسئولیت های خطیر نظام به این نهاد، اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد. وی

محمدرضا شافعیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرارسیدن سالروز تاسیس نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی و فرارسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار، اظهار کرد: نهادی انقلابی همچون جهاد دانشگاهی همواره مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری قرار گرفته است و سپردن مسئولیت های خطیر نظام به این نهاد، اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه سابقه بالای جهاد دانشگاهی در برخورد علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی با مسائل مختلف، نیازمند توجه دستگاه‌های اجرایی کشور و به ویژه در مازندران است، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی می تواند با توجه به ظرفیت‌های خود در مسیر توسعه مازندران در خط مقدم قرار داشته باشد.

شافعیان افزود: ماهانه ۵۴۶سرباز در دوره های آموزشی مهارتهای زندگی و مهارتهای کسب و کار شرکت می کنند و گواهینامه دریافت می کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در مازندران به عنوان نهادی پیشرو در رصد و شناسایی نیازهای استراتژیک کشور و اقدام برای رفع نیازها در حال فعالیت است، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی مازندران با دارا بودن اراضی مستعد در چپکرود جویبار در حوزه‌های کشاورزی و دام و طیور در حال پژوهش‌های کاربردی در راستای توسعه استان است و آنچه مشخص است موانع تولید باید با اصلاح قوانین دست ‌و پاگیر رفع شود.

شافعیان ضمن تبریک به آیت الله  آیت الله رئیسی و استقرار دولت جدید با تاکید بر اینکه امروز کشور به کارهای جهادی نیازمند است، تصریح کرد: کادرسازی و تربیت نیروهای کارآمد و متعهد یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های جهاددانشگاهی است که هرگز از این اصل خود عقب‌نشینی نکرده است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی در حال فعالیت‌های تخصصی در چپکرود جویبار است اما نه تنها در سالی که بر پشتیبانی و مانع‌زدایی از سوی رهبری تاکید شده، این امر صورت نمی‌گیرد، بلکه موانع زیاد، حرکت توسعه‌ای این نهاد انقلابی را کند کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه این نهاد دارای ۶ مرکز آموزشی در شهرهای بهشهر، ساری، بابل، بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران و آمل است که جهت ارائه آموزش های کوتاه مدت تخصصی برای ورود به بازار کار، برای متقاضیان، دوره‌های مورد نیاز را برگزار می‌کند، اظهار کرد: در حوزه آموزش‌های بلند مدت نیز دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران در بابل به عنوان قطب حوزه “آی تی” دانشگاه های علمی کاربردی استان مشغول به فعالیت است.

شافعیان معتقد است، این معاونت با شناسایی جوامع هدف و تعریف دوره‌های آموزشی کاربردی و اشتغال محور و نیز تدوین برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی مطلوب با بهره‌گیری از اساتید متخصص و مجرب توانسته است در ارتقای کارایی و ایجاد اشتغال به موفقیت‌های خوبی دست یابد.

وی تصریح کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  با شناسایی ۲ هزار و ۳۰۰ شغل با رویکرد توانمند سازی و اتصال به بازار با همکاری اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در ادامه با اشاره به فعالیت معاونت فرهنگی این نهاد انقلابی در این استان نیز، گفت: فعالیت های فرهنگی از ابتدای شکل گیری بخش اساسی برنامه‌های این نهاد را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی ایسپا با اجرای پروژه‌های متعدد فرهنگی، انتشارات و سازمان دانشجویان در زیرمجموعه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران مشغول به فعالیت هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه پژوهش یکی از ماموریت‌های مهم سازمانی در جهاددانشگاهی است که از ابتدای تأسیس این نهاد انقلاب اسلامی، سهمی تعیین‌کننده در ساختار فعالیتهای آن داشته است، گفت: مهم‌ترین دستاوردهای جهاد دانشگاهی مازندران کشت و تولید جلبک اسپرولینا و فرآوری حاصل از آن است که در حال تحقیق برای استفاده از آن به عنوان مکمل های طیور و آبزیان و در دراز مدت برای مصرف انسانی هستیم و به زودی این محصول تجاری می‌شود.

شافعیان با بیان اینکه در حال حاضر،  تامین”آب”، مهم‌ترین مشکل این نهاد در اجرای فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در سایت شهید قاسم سلیمانی چپکرود جویبار محسوب می‌شود، یادآور شد: اگر موانع به وجود آمده در چپکرود جویبار برطرف نشود، راهی جز تعدیل نیروهای جوان، تحصیلکرده و باانگیزه این نهاد را نداریم.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران تاکید کرد: مهم‌ترین پشتبانی از تولید در رفع موانع موجود قرار دارد و اگر این موانع برطرف شوند مسیر پژوهش و تحقیقات که پیش‌زمینه تولید است، مسیر درست تولید را پیدا خواهد کرد.

شافعیان با بیان اینکه انتظار می‌رود مسئولان مازندران، یک موضوع پیش‌ پا افتاده همچون آب را در چپکرود جویبار به منظور ادامه مسیر پژوهشی و تحقیقاتی خود، مدیریت و مشکل را برطرف کنند، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی مدت‌ها است که از مانع‌تراشی‌ها و عدم پشتیبانی‌های علمی و پژوهشی که در راستای توسعه و برای رفع نیازهای اساسی این استان در حال انجام است، فریاد می‌زند اما موانع برطرف نمی‌شود.

وی با اشاره به مختصری از عملکرد این نهاد، در سالی که گذشت، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی مازندران و نظام مهندسی کشاورزی استان،انعقاد تفاهم نامه و انجام پروژه های کاربردی مشترک با اداره کل شیلات مازندران، دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران و استفاده از رهنمودهای ایشان، برگزاری آزمون‌های متعدد استخدامی دستگاه اجرایی و خصوصی کشور در مازندران، اعلام حمایت جهاد دانشگاهی مازندران در توانمندسازی اقتصادی زنان، آغاز طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مازندران و امضای تفاهم‌نامه همکاری میان جهاد دانشگاهی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بخشی از فعالیت‌ها و عملکرد این مجموعه بوده است.

شافعیان همچنین افزود: برگزاری آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در مازندران، برگزاری جلسات متعدد کاربردی و عملیاتی در راستای رفع مشکلات توسعه این استان با نمایندگان مردم بابلسر و فریدونکنار، آمل، ساری و بابل در مجلس شورای اسلامی، انعقاد تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی با کمیته امداد مازندران، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  با شناسایی ۲ هزار و ۳۰۰ شغل با رویکرد توانمند سازی و اتصال به بازار با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور زنان و خانواده استانداری، برگزاری اولین رویدادشتاب استارت‌آپی مجازی در بابل، برگزاری رویداد شتاب حمل و نقل شهری هوشمند در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در بابل و … بخش دیگری از فعالیت‌های مداوم و جهادی این مجموعه بوده است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه نقش جهاد دانشگاهی در تبدیل ایده به محصول بسیار قابل اهمیت است، گفت: پژوهش‌های کاربردی؛ اولویت جهاد دانشگاهی در مازندران است و در این اصل اهتمام خواهیم ورزید.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد