شبکه امامت جمعه موتور محرک تحقق گام دوم انقلاب
حجتالاسلام علی امیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر نقش و جایگاه شبکه امامت جمعه در گام دوم انقلاب را بسیار برجسته ارزیابی کرد و گفت: در دیداری که خدمت رهبر معظم انقلاب در حسینیه حضرت امام رسیدیم، در جمع ائمه جمعه فرمودند، نماز جمعه قرارگاه ایمان و بصیرت و تقوا و اخلاق است.
حجتالاسلام علی امیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر نقش و جایگاه شبکه امامت جمعه در گام دوم انقلاب را بسیار برجسته ارزیابی کرد و گفت: در دیداری که خدمت رهبر معظم انقلاب در حسینیه حضرت امام رسیدیم، در جمع ائمه جمعه فرمودند، نماز جمعه قرارگاه ایمان و بصیرت و تقوا و اخلاق است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در گام دوم نیز به نوعی به این موارد اشاره کردهاند به همین منظور از نماز جمعه به عنوان قرارگاه یاد کرده و در گام دوم هم به بحث اخلاق و معنویت و توصیههای دیگر اشاره کردند، زیرا وقتی میخواهیم اینها را به هم ربط دهیم، نقش شبکه امامت در گام دوم برجسته میشود.
امیدی با اشاره به توصیههای هفت گانهای که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم بیان کردهاند، اظهار کرد: این هفت توصیه با شبکه امامت جمعه بسیار مرتبط هستند؛ توصیه به معنویت و اخلاق، توصیه به عدالت و مبارزه با فساد که در بیانیه گام دوم ذکر شده است، مواردی است که خاستگاه آنها نماز جمعه هستند.
وی افزود: معنویت و اخلاق، عدالت، مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، سبک زندگی، عزت ملی، همه و همه در نماز جمعه و شبکه امامت جمعه تبیین میشود و به مخاطبان منتقل میشود.
استاد حوزه علمیه با اشارهای به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه معنویت و اخلاق به معنای برجسته کردن ارزشهای معنوی است، گفت: تحقق معنویت به این معنی است که ائمه جمعه فضایلی مانند اخلاص، توکل، ایمان و مانند اینها را در جامعه به ظهور برسانند.
وی اخلاق را به فضیلتهایی مانند خیرخواهی، راستگویی، شجاعت، کمک به دیگران، اعتماد به نفس، تواضع و دیگر موارد تعبیر کرد و ادامه داد: راستگویی از اعمال نیکوی انسانی و نزد دین و خرد از جایگاه ویژهای برخوردار است، فطرت پاک انسان ایجاب میکند که آدم سالم و متعادل، دل و زبانش یکسو و هماهنگ باشد، ظاهر و باطنش یکی باشد و آنچه را باور دارد بر زبان جاری کند.
امام جمعه قهاوند ادامه داد: اگر در جامعهای درست به فعالیتهای فردی و اجتماعی پرداخته شود و اخلاق در آن به سطح بالایی برسد، محیط زندگی افراد مانند بهشت خواهد شد؛ اگر معنویت، اخلاق، ایثار و راستگویی در جامعه نباشد و هر کس به فکر خود باشد، اگر چه ممکن است جامعه امکانات زیادی داشته باشد، همین برخورداری به جهنمی تبدیل میشود.
امیدی با بیان اینکه ارتباط شبکه امامت جمعه با گام دوم انقلاب در این توصیهها روشن و مشخص است، ادامه داد: این توصیهها در سبک زندگی، اخلاق و معنویت است که باید به این مسائل در نماز جمعه پرداخته شود و این فضائل که به وسیله شبکه امامت جمعه در زندگی مردم قرار داده میشود، موتور محرک جامعه برای رسیدن به اهداف گام دوم انقلاب خواهد بود.
وی با طرح این سوال که چه عواملی در سبک زندگی افراد نقش دارند و چه میشود که برخی سبک زندگی اسلامی و برخی دیگر سبک زندگی غربی را پیش میگیرند، تصریح کرد: سبک زندگی مقولهای بنیادین است که اندیشمندان علوم اجتماعی، تربیتی، روانشناختی و حتی متفکران حوزههای سیاسی، اقتصادی و مدیریتی هر کدام با رویکردهای مختلفی به آن توجه کردهاند، باورها و ارزشها، رفتار و عمل، امیال غرائز، محیط و شرایط اقلیمی هر کدام در سبک زندگی تأثیر میگذارند
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان انقلابی فرهنگی و متکی به مبانی توحیدی با هدف تغییر بنیادین در همه ابعاد زندگی جامعه ایران و امت اسلامی شکل پذیرفته است، تصریح کرد: سبک زندگی بیان کننده سیرت انقلاب و روح آن است؛ و کانون اصلی ارزیابی توفیقات یا ارتجاع انقلاب را در همین حوزه باید جستجو کرد.
وی با بیان اینکه فهم ابعاد گوناگون سبک زندگی و نسبت بین عناصر اصلی و فرعی نیازمند چارچوبی منسجم و متکی به مبانی متین و عریق توحیدی است، خاطرنشان کرد: تفسیر رهبر معظم انقلاب از سبک زندگی به این دلیل است که هم برگرفته از مبانی دینی و هم ناظر به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جهان معاصر است و میتواند مسیر روشن و پیش برندهای را در اختیار محققان و مبلغان فرهنگ اسلامی قرار دهد.
امام جمعه قهاوند همدان، شبکه امامت جمعه را موتور محرک جامعه برای رسیدن به اهداف گام دوم انقلاب دانست و بر تبیین این بیانیه توسط این شبکه نورانی تاکید کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰