تاریخ انتشار : دوشنبه 21 تیر 1400 - 18:51
کد خبر : 121346

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده عصر دوشنبه در نشست مدیران فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف و اجرای مرحله دوم جشنواره حرف آورد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تبیین حجاب اظهار کرد: نیاز است در

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده عصر دوشنبه در نشست مدیران فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف و اجرای مرحله دوم جشنواره حرف آورد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تبیین حجاب اظهار کرد: نیاز است در بحث تبیین و ترویج حجاب و عفاف در جامعه باید به امر بی حجابی حمله کرد و جلوی منکرات را گرفت.

وی با تاکید بر فعالیت عالمانه همراه با آگاهی از مسائل پیرامون در بحث حجاب، افزود: تبیین حجاب و عفاف باید علمی تر، عقلانی‌تر و عمیق‌تر باید صورت گیرد چرا که کارهای سطحی و کوتاه مدت علاوه بر اتلاف وقت و هزینه، اثرگذاری ناچیزی خواهد داشت.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: گاهی در مسئله فرهنگی موضوع معروف و منکر به قدری رنگ عوض می‌کند که باید برای ورود به عرصه تبلیغ، از راه برطرف کردن مسائل ضد فرهنگی وارد شد و مسئله را حل کرد.

حجت الاسلام جعفرزاده با ابراز تأسف از پایین بودن میزان فعالیت‌های انجام گرفته در حوزه حجاب و عفاف در جامعه، بر ضرورت ورود جدی همراه با مشارکت و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و افزود: متأسفانه در زمینه حجاب و عفاف فعالیت فاخر و جدی در جامعه صورت نگرفته است و به نوعی تأخیر جدی برنامه‌های فرهنگی در این زمینه باعث جولان ناهنجاری‌ها و تهاجم فرهنگی در میدان شده است.

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

وی گفت: نهادهای فرهنگی باید از تک روی و حرکت واحد پرهیز کرده و در فعالیت‌های فرهنگی مشارکت و همکاری با دیگر ادارات را به طور جدی در دستور کار قرار دهند چرا که اجماع و هم افزایی در کارها باعث پیشرفت و نتیجه بخشی در امور است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، سیاسی کردن حجاب را بالاترین خیانت به امر حجاب در جامعه عنوان کرد و گفت: تغییر نگاه به حجاب و عفاف در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است که در این میان سیاسی کردن حجاب به هیچ عنوان جایز نیست چرا که بسیاری از افراد برای پیشبرد اهداف و منافع خویش حجاب را به عنوان ابزار سیاسی مورد استفاده قرار داده و این نوعی خیانت به امر حجاب در جامعه است.

حجت الاسلام جعفرزاده حجاب و عفاف را بزرگترین میدان تقابل اسلام و غرب در جامعه برشمرد و افزود: دشمن در عصر کنونی به صراحت بی حجابی را تبلیغ نمی‌کند بلکه با رواج شبهاتی در خصوص حجاب و با بیان اینکه حجاب نوعی سنت بوده و در اسلام و قرآن نیامده، افکار و نوع نگاه مردم را به حجاب تغییر داده و به راحتی بی حجابی را جایگزین حجاب می‌کند و تا زمان رفع شبهه از سوی فعالین حوزه دین و فرهنگ، ناهنجاری در جامعه رواج می باید.

بانوان اردبیل در جشنواره حرف‌آورد گل کاشتند

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، طراحی مشترک برنامه فرهنگی را اولویت اصلی در همکاری ادارات با یکدیگر عنوان کرد و گفت: این اداره آماده همکاری و حمایت از برنامه‌های فاخر، علمی، جدی و حاضر در میدان است تا با اجرای این برنامه‌ها جلوه زیبای معروفات در جامعه نمایان شود.

وی به اجرای جشنواره‌های ملی حرف آورد و محله همدل در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در جشنواره حرف آورد بانوان با همکاری و مشارکت هم در حل مسائل و مشکلات حوزه بانوان همکاری کرده و استان اردبیل در این زمینه رتبه برتر کشوری را کسب کرده که نمونه شاخص آن مشارکت در اجرای ۵۰۰ برنامه بصیرت افزایی در زمینه حضور حداکثری در انتخابات بود.

حجت الاسلام جعفرزاده از شناسایی ۲ هزار و ۴۰۰ مصداق در جشنواره محله همدل خبر داد و گفت: در جشنواره محله همدل با همکاری خیرین ۲ هزار و ۴۰۰ مصداق در زمینه مشکلات و نیازمندی‌های محلات استان شناسایی و در رفع آنها به دست فعالان محلات اقدامات لازم صورت گرفت که در این زمینه شهرستان مشگین شهر رتبه برتر استانی را کسب کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، با تاکید بر ترویج حجاب و عفاف در ادارات، بیمارستان‌ها، بازار و اماکن عمومی با نظارت دستگاه‌های مربوطه، افزود: در بحث تبلیغ امر حجاب و عفاف، اولویت اول کارکنان ادارات و بانوان شاغل در بیمارستان‌ها، معلمان، فروشندگان، منشی مطب‌ها و داروخانه‌ها و کارکنان نهادها و ارگان‌های دولتی و خصوصی است چرا که مردم با مشاهده بی حجابی در این قشر از جامعه، نوعی تضاد در گفتار و عمل از سوی ادارات را مشاهده کرده و تبلیغ ما در این صورت اثر چندانی نخواهد داشت.

وی در پایان از عموم ادارات و نهادهای دولتی خواست در زمینه ترویج حجاب و عفاف برنامه‌های فرهنگی با همفکری و مشارکت و اجرای هماهنگ تدوین کنند.

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

جوانان مناطق محروم از جهیزیه اهدایی بهره‌مند شدند

در ادامه سرهنگ عبدی معاون هماهنگی سپاه حضرت عباس (ع) در سخنانی به برنامه‌های گرامی داشت هفته حجاب و عفاف و سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: در راستای ترویج ازدواج آسان تعداد ۲۱ سری جهیزیه برای زوج‌های جوان مناطق محروم با همکاری بسیج سازندگی و سپاه حضرت عباس طبق شناسایی و رصد خانواده‌های بی بضاعت اهدا شد.

وی به فعالیت مرکز مشاوره شمیم در درمانگاه‌های زیر نظر سپاه اشاره کرد و افزود: در درمانگاه‌های امام سجاد (ع) و امام رضا (ع) اردبیل مرکز مشاوره شمیم با هدف ارتباط با خانواده‌های آسیب پذیر و تلاش برای تحکیم بنیان خانواده به صورت رایگان فعالیت می‌کنند.

عبدی در خصوص همکاری در جشنواره حرف آورد گفت: در بحث تولید محتوا و تأمین مطالب فرهنگی، سپاه حضرت عباس و نواحی بسیج شهرستان‌ها در کانال‌ها و گروه‌های فرهنگی مطالب مختلفی بارگذاری و در راستای اجرای جشنواره حرف آورد تبلیغ و اطلاع رسانی کرده و در مرحله دوم این جشنواره نیز همکاری صورت می‌گیرد.

معاون هماهنگی سپاه اردبیل به عناوین برنامه‌های شاخص هفته حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: نشست تخصصی حجاب و عفاف با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرایی، دیدار با مادران و همسران شهدا، غبارروبی مزار شهدا، برگزاری پاتوق فرهنگی بانوان در پارک بانوان اردبیل با هدف برقراری ارتباط صمیمی با قشر خاکستری جامعه در راستای جذب آنان، برگزاری نشست «آغاز زندگی نو» در فضای مجازی از طریق شبکه اجتماعی روبیکا، برگزاری نشست ازدواج آسان در سالن باشگاه حجاب، اعطای شاخه گل به بانوان و دختران محجبه در سطح شهر، و برگزاری نشست‌های تربیتی و اخلاقی در مناطق مختلف استان از جمله برنامه‌های هفته حجاب و عفاف و سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) است.

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

ضرورت نهادینه و گفتمان‌سازی حجاب و عفاف

در ادامه فریبا محمدلو مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، با تاکید بر توجه به مسئله حجاب در طول سال علاوه بر هفته حجاب، دستگاه‌های اجرایی را بر معطوف کردن برنامه‌های فرهنگی حول محور تحکیم بنیان خانواده با محوریت حجاب و عفاف فراخواند و گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید طبق برنامه ریزی منظم نشست‌های فصلی در خصوص حجاب و عفاف برگزار کرده و فعالیت‌های صورت گرفته در این زمینه را بررسی و نقاط قو و ضعف را شناسایی کنند.

وی ایجاد تشکل مردمی فعال در زمینه حجاب و عفاف در استان را ضروری دانست و افزود: ایجاد سازمان مردم نهاد و در خصوص حجاب و عفاف و سپردن امور به مردم می‌تواند نتیجه مؤثری در توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه داشته و از حالت دولتی و فعالیت‌های اداری به سمت مردمی سوق می باید.

محمدلو بر توجه به نقش مردان در ترویج فرهنگی عفاف و تقوا در جامعه اشاره کرد و گفت: حجاب و عفاف علاوه بر اینکه به قشر بانوان اختصاص یابد در بین مردان نیز باید فرهنگ سازی شود به گونه‌ای که رعایت حریم و توجه به امر عفاف و تقوا از سوی مردان نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا هم راستا با تمام اقشار جامعه در نهادینه کردن حجاب و عفاف فعالیت کرد.

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

تولید آثار هنری در تثبیت توجه به مسئله عفاف مؤثر است

در ادامه رجبی رئیس حوزه هنری استان اردبیل، تولید آثار هنری در قالب حجاب و عفاف را از راهکارهای مهم در فرهنگ سازی این امر عنوان کرد و گفت: هنرمندان بسیاری در حوزه هنری در قالب فعالیت‌های هنری از جمله پوستر، کاریکاتور، عکس و داستان کوتاه مضرات بی حجاب را با قلم هنر به نمایش درآورده و در فضا سازی شهری فعالیت می‌کنند.

وی اردبیل را علمدار حجاب و عفاف از تاریخ کهن این استان عنوان کرد و گفت: قیام گوهرشاد به رهبریت آیت الله یونس موسوی نجفی اردبیلی سند پرافتخاری برای شهر دارالارشاد اردبیل در زمینه دفاع از حجاب و عفاف است که باید در سطح ملی شناسایی و مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه سارا حقی کارشناس فرهنگی بانوان با اشاره به کسب رتبه برتر استان اردبیل در اجرای جشنواره ملی حرف آورد، مهم‌ترین راه موفقیت در این جشنواره را ارتباط چهره به چهره با مردم عنوان کرد و گفت: ورود به بطن جامعه و مردم و ارتباط به چهره به چهره و تعامل با افراد حقیقی و حقوقی، عامل اصلی موفقیت این طرح بود چنانکه بیش از ۱۹۰۰ اثر به جشنواره ارسال شد و این استان از لحاظ کیفی و کمی و شبکه سازی رتبه برتر کشور را کسب کرد.

تلاش برای تثبیت حجاب در جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ناچیزاست

وی اجرای طرح فرهنگی حرف آورد را زمینه‌ای برای ترویج تواصی به صبر و حق در جامعه عنوان کرد و گفت: پویش سخن با هدف شکست محاصره تبلیغاتی دشمن به دست بانوان صاحب سخن ایران زمین از طریق تواصی به صبر و حق در قالب جشنواره در دو بخش پویش گفتمان سازی و ارسال آثار توسط بانوان در بین اقشار و سنین مختلف برگزار شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد