تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 تیر 1400 - 13:05
کد خبر : 119002

پنج طرح جهش تولید در استان به بهره برداری رسیده است

پنج طرح جهش تولید در استان به بهره برداری رسیده است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حشمت اله صمیمی دوست ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه جهش تولید استان افزود: ۱۵ طرح تا پایان دولت تدبیر و امید به بهره برداری خواهد رسید. وی با بیان اینکه پروژه‌های اقتصادی و جهش تولید در این استان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حشمت اله صمیمی دوست ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه جهش تولید استان افزود: ۱۵ طرح تا پایان دولت تدبیر و امید به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه پروژه‌های اقتصادی و جهش تولید در این استان با مشارکت بخش خصوصی و تلاش دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی در حال شتاب گرفتن است، گفت: دولت در این زمینه نقش تسهیل گیری، مانع زدایی و حمایت کننده را دارد.

صمیمی دوست افزود: با توجه به تخصیص یارانه سود تسهیلات بانکی به مبلغ ۲۸۷ میلیارد ریال از محل کمک‌های فنی و اعتباری به استان، ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به معرفی طرح‌های جهش تولید به بانک‌های عامل اقدام کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به تخصیص ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار از محل ردیف بودجه ملی به پروژه‌های عمرانی جهش تولید، دستگاه‌های مرتبط از جمله آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی در صورت هزینه کرد مبلغ اعلامی را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام تا مابقی اعتبارات از ردیف ملی جذب و تخصیص یابد.

صمیمی دوست افزود: سیستم بانکی یکی از ارکان اصلی در زمینه جهش تولید به ویژه در استان ما بوده که با کاهش محدودیت‌ها و با رویکرد تولید و کارآفرینی می‌توانند به سوی حمایت از بخش تولید بیش از پیش گام بردارند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد