مساله اصلی در قوه قضائیه معیشت و اقتصاد است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، سعید عمرانی معاون قضائی دادستان کل کشور با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: یکی از مبارکترین کارهایی که در دو سال اخیر اتفاق افتاد این بود که یکی از روزهای هفته قوه قضائیه به تولید اختصاص یافت
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، سعید عمرانی معاون قضائی دادستان کل کشور با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: یکی از مبارکترین کارهایی که در دو سال اخیر اتفاق افتاد این بود که یکی از روزهای هفته قوه قضائیه به تولید اختصاص یافت و امروز تمام مسئولان قوه قضائیه در سراسر کشور از کارخانجات و واحدهای تولیدی بازدید داشتند که امر مبارکی است.
معاون قضائی دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: اصلی ترین مساله ما در کشور اقتصاد و معیشت مردم است و قوه قضائیه در دو سال اخیر ورود برای رفع موانع و پشتیبانی داشته است و بارقه امید در دل تولید کننده ایجاد شده است.
وی اظهار کرد: مشکلات عدیده ای بر سر راه تولید قرار دارد و در همین مدت با ۱۵۰۰ دستگاه تولیدی، بنگاه و کارخانه نشست داشته ایم و ورود کرده ایم و امیدواریم در دولت آینده حمایتها رنگ و بوی بیشتری بگیرد.
عمرانی گفت: تولیدکننده اگر عاشق نباشد پای در این عرصه نمیگذارد.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰