هرخانه یک ستاد، مادر محور خانواده / بازتعریف دولت انقلابی از تعریف حضور اجتماعی زنان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری معاونت بانوان ستاد مردمی دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی (سمر) حامی آیت الله رئیسی با حضور طهورا نوروزی معاون بانوان ستاد و احمد مکری سخنگوی ستاد مردمی روز گذشته با عنوان گفتمان مطالبات زنان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری معاونت بانوان ستاد مردمی دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی (سمر) حامی آیت الله رئیسی با حضور طهورا نوروزی معاون بانوان ستاد و احمد مکری سخنگوی ستاد مردمی روز گذشته با عنوان گفتمان مطالبات زنان از دولت انقلابی برگزار شد. در ابتدای این نشست مکری با بیان اینکه ستاد مردمی دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی به ریاست سردار اخلاق و ادب علیرضا افشار و به همت تلاشگر دلسوز حمید حریری به عنوان قائم مقام ستاد به لطف حق توانسته کل کشور را ساماندهی کند، گفت: به لطف حق این ستاد توانسته نقش بسزایی را در این ساماندهی ایفا کند و شبانه روز با تمام تلاش و توان خود جهادگرانه و انقلابی فعالیت میکند.
سخنگوی ستاد مردمی آیت الله رئیسی در ادامه به شورای مرکزی این ستاد با دبیری حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی حسین زاده و جمعی از سرداران پیشکسوت سپاه و نخبگان اشاره کرد و افزود: وظیفه این شورا پشتیبانی، هدایت و راهبری فعالیتهای انتخاباتی مردمی آیت الله رئیسی است.
مکری مبنای این فعالیت خودجوش را عکس العملی به فعالیتهای خوب و مقتدرانه آیت الله رئیسی در قوه قضائیه عنوان و تصریح کرد: مردم بر اساس این پیشینه همت کرده اند تا با حمایت خود، ایشان را در تحقق مطالبات به حق مردم در سیستم اجرایی کشور نیز یاری کنند.
وی اضافه کرد: جدای از کارنامه درخشان آیت الله رئیسی در قوه قضائیه و سمتهای دیگری که داشتند ایشان کارنامهای درخشانتر در حوزه اخلاق و ادب اسلامی دارند که این وجه از شخصیت فرهیخته ایشان کمتر مورد توجه واقع شده است. نکته و مسئلهای که مدام مورد تأکید امام (ره) و حضرت آقا درباره منش مسئولان نظام اسلامی بوده است که متاسفانه در دورههای قبل انتخابات در مناظرهها خلاف این را از بسیاری از آقایان دیدیم، اما ایشان در آن برهه هم از دایره این متانت و عزت نفس خارج نشدن.
مکری به مسئله عدم احراز صلاحیتها اشاره کرد و گفت: نکتهای که این دوره از انتخابات مورد توجه جریانهای مخالف و معاند قرار گرفته است بحث احراز نشدن صلاحیت برخی از شخصیت هاست و تمرکز بر کلیدواژههای مشارکت پایین و انتخابات بدون رقیب است تا جو نامطلوبی را علیه آیت الله رئیسی رقم بزنند و این ظلم بزرگی است به این شخصیت وارسته که البته با روشنگری و حمایت مردم عزیز ایران از این آزمون هم سربلند خارج خواهیم شد.
سخنگوی ستاد مردمی آیت الله رئیسی با بیان اینکه «ما گیاهان سوخته، گلهای خنجر خورده ایم، ما اسیران شلاق نوشیده ایم» تصریح کرد: این شعر روایت حال ایشان است وقتی شریفی و بزرگواری ایشان را میبینیم به کوچکی دنیا پی میبریم. فلسفه قیام عاشورا چه بود؟ چه چیزی امام حسین (ع) را برجسته کرد؟ جز اخلاص ایشان بود. حسین عشق است، اگر حسین نبود شقایق نبود و تاریخ نیز به عفونت یزید آلوده میشد. حسین شراب خداوند است و غرامت سنگین انسان برای دوستی با خدا. بی اخلاقی بزرگترین فساد است.
وی دلیل به پویایی نرسیدن جامعه را خدایی نبودن فعالیتها دانست و گفت: شعار «هرخانه یک ستاد» عمق فراوانی دارد و این به برکت حضور آیت الله رئیسی محقق شده و مسبوق به سابقه نبوده و بالعکس ستادهای پولی و استعماری و استکباری طی دورههای مختلف انتخابات را شاهد بودیم. در سیاست اندیشه پاک و ولایت پذیری میتواند این اتفاق مهم را رقم بزند و ریشه فساد را بخشکاند.
مکری در پایان سخنانش گفت: پیگیری مطالبات جمعیت بانوان به تدبیر خانم نوروزی شکل گرفته است نوید از تحول و تحقق نگاه نو دارد و قابل تقدیر است و آنچه از ارزش و اخلاص گفته ام همین است که با اخلاق و دلی کار کرده ایم و ان شاء الله نیت ما این است که آنچه مرضی خداست رقم بخورد.
سخنانش گفت: پیگیری مطالبات جامعه زنان به تدبیر خانم دکترطهورانوروزی معاون امور زنان وخانواده ستاد انتخاباتی مردمی آیت الله رییسی و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی شکل گرفته است نوید از تحول و تحقق نگاه نو دارد و قابل تقدیر است و آنچه از ارزش و اخلاص گفته ام همین است که با اخلاق و دلی کار کرده ایم و ان شاء الله نیت ما این است که آنچه مرضی خداست رقم بخورد.
در ادامه این نشست طهورا نوروزی، معاون زنان وخانواده ستاد انتخاباتی مردمی آیت الله رئیسی تحقق مطالبات زنان در دولت انقلابی را وجه همت این حرکت دانست و گفت: خوشبخیتم که در این مقطع تجربه شیرینی از دولت انقلابی داشته باشیم؛ چراکه اگر جامعه انقلابی باشد رسیدگی به امور زنان مقدم بر آقایان و بلکه این تقدم واجب است. در دولت انقلابی نگاه به زن مؤثر و سازنده است و مبانی این گفتمان از نگاه امام (ره) و حضرت آقا برگفته شده و هرگاه جامعه از مسیر نگاه امامین انقلاب خارج شد دچار آسیب شد.
نوروزی با اشاره به اینکه جریان اصلاحات سه دوره ۸ ساله سکان مدیریت اجرایی کشور را به دست داشته است، تصریح کرد: نگاه این جریان به زن نگاهی سیاسی و ابزاری وحتی این نگاه سیاسی منحصر در ایام انتخابات هم قائم به شعارهای انتخاباتی است و شأن زن را به ابزار سیاسی تقلیل داده ومتاسفانه با پخش برخی از برنامههای کاندیداهای جریان اصلاحات در حال حاضر هم میتوان ادامه روند قبلی را درپی بهره برداری سیاسی و مقطعی از همین قشر مظلوم جامعه حتی برای ناامید سازی از انتخابا دانست.
وی با اشاره به دیدگاههای حضرت امام (ره) مبنی بر نگاه ایشان پس از انقلاب نسبت به مقوله زن با رد دو مسیر پستوی تحجر و پوسته تجدد برای جامعه زنان افزود: هردونگاه اولی محصول سلیقه و تفسیر به رای و دیگری محصول نگاه مفتضحانه غرب به زن است و قطعا ما با هردو نگاه مخالفیم و نقد داریم.
وی با تقسیم بندی مقولات زنان به فردی، خانواده و اجتماع و نیاز به ضرورت یک پارادایم توازن بین این سه ساحت در حوزه حقوق و تکالیف تصریح کرد: متاسفانه دولتهای پیشین نگاهشان به زن سیاسی بود و حتی در این نگاه سیاسی تعداد محدودی از زنان را پوشش میداد و محصول این نگاه وارونه نشان دادن حقایق و مسایل جامعه زنان بوده است نگاهی که توده جامعه زنان که عموم جامعه میباشند همواره در آن دیدگاه غایب بوده اند، اما برخلاف آن نگاه در گفتمان دولت انقلابی توجه اصلی به تودهها و عموم زنان جامعه و محور بودن نقش مادری و همسری زن در تصمیمات اجرایی، قانونی و نظارتی کشور است.
معاون زنان ستادانتخاباتی مردمی آیت الله رئیسی تاکید کرد: در دولت انقلابی نگاه به نقش مادری و نقش فطری و تکوینی او نباید نادید گرفته شود و مصلحت مادر و خانواده نباید قربانی سیاسی بازی گردد و باید نگاه حمایتی داشته باشیم. همچنین انشالله نباید در حد شعار باقی بماند چراکه ما را از حقایق دور میکندلذا علاوه بر قوانین و طرحهای مر تبط، تمامی طرحهای غیر مر تبط نیز باید پیوست خانواده داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه شعار آیت الله رئیسی «هرخانه یک ستاد» است، ابراز کرد: مادر محور خانه است و این انتخابات، انتخابات مادران است پس سهم مادران در احیای خانواده به عنوان مهمترین سازه اجتماعی برای تحول و تغییر در دولت انقلابی انشالله بسیار زیاد است. چرا که ما قائلیم حیات جامعه با احیای خانواده امکان پدیراست واحیای خانواده برمبنای رشد و تعالی زنان ومادر رقم خواهد خورد.
نوروزی بابیان اینکه مشارکت زنان تا به حال در فعالیتهای اجتماعی متمرکز بر مشارکت سیاسی و اشتغال بوده است، افزود:یک عده تفسیرشان از مشارکت اجتماعی زنان صرفا اشتغال زنان است که اینجا باید گفت این نگاه غلطی است. حضور اجتماعی زنان تنها محدود به حوزه اشتعال آنهم اشتغال رسمی در ساختارهای اجرایی و اداری نیست بلکه حضور سازنده وموثرباید باز تعریف شود و محور این تعریف قطعا مصلحت مادر و خانواده است. البته از مطالبات جمع نخبگانی هم درجای خودش نباید غافل شد در واقع نگاه ما به زن یک نگاه تک بعدی نبوده و نگاهی پازل گونه است که ابعاد مختلف حقوق و تکالیفش را شامل میشود.
وی با تاکید بر اینکه مسئله زنان یک مسئله حاکمیتی است نه دولتی، اضافه کرد: در دیداری که گروهی از نخبگان با حضرت آقا چند سال پیش داشتند مطالبه نهاد فرا قوهای در حوزه زنان و خانواده مطرح بود و به نظر میرسد چالشهای رویکردهای سلیقهای وابزاری نسبت به مقوله زن در تصمیمات کلان با تاسیس این نهاد برطرف خواهد شد و این یکی از مطالبات مهم از دولت انقلابی است چراکه باید نگاههای مصلحت اندیشانه وکوتاه مدت را حوزه زن وخانواده تعطیل کنیم و راهبردها و برنامههای بلند مدت برای ایجاد ثبات در وضعیت خانواده در پازل کلان مسائل فرهنگی اجتماعی در کشور ایجاد نماییم.
معاون زنان ستاد انتخاباتی مردمی آیت الله رئیسی و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی به بحث برابری جنسیتی حاکم بر کشور هم تعریضی داشت و گفت: این نگاه برابری جنسیتی در هیچ حوزهای قابل قبول نیست و نهایتا ظلم به زنان را تعطیل نمیکند بلکه نوع ظلم به زنان را با فراموشی و یا کم رنگ نمودن نقش مادر در خانواده فقط تغییر میدهد همچنین در نظام وچرخه اداری کشور هم این نگاه آسیب زاست لذا باید نقش زن با توجه به جایگاه مادری و همسری و محور خانواده بودن باید باز تعریف شود و این تعریف در چرخه به کارگیری، ارتقاو رشد مدیریتی و سازمانی او نیز لحاظ شود، البته ممکن است اشکال شود که این کار منجر به تعطیلی اشتغال زنان خواهد شد، اما باید گفت که این غلط است چراکه ایفای نقش مادری در جامعه خود سرمایه عظیم اجتماعی دیگری را میسازد که قابل محاسبه نیست.
نوروزی در پایان گفت: مادری شغل حقیر و محقر نیست و باید این ادبیات که در رسانه القا کننده این معناست اصلاح شود، مادری بزرگترین افتخار است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰