تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 خرداد 1400 - 15:02
کد خبر : 115885

آیت‌الله سعیدی: شرایط حضور حداکثری در انتخابات فراهم شود

آیت‌الله سعیدی: شرایط حضور حداکثری در انتخابات فراهم شود

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  قم ، آیت‌الله سید محمد سعیدی ظهر امروز در نخستین جلسه شورای اقامه نماز استان که در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار داشت: با اشاره به نزدیک شدن ایام انتخابات افزود: یکی

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  قم ، آیت‌الله سید محمد سعیدی ظهر امروز در نخستین جلسه شورای اقامه نماز استان که در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار داشت: با اشاره به نزدیک شدن ایام انتخابات افزود: یکی از جایگاه‌های امتحان مردم و مسئولان انتخابات است.

وی تأکید کرد: انتخابات یک وظیفه است و نباید جناح‌ها و رنگ‌ها در این عرصه مدنظر باشد و اگر می‌بینیم که فردی اصلح است باید به او رأی دهیم و به فکر جواب روز قیامت باشیم نه به فکر جناح و جریان خاصی.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) با تأکید بر ضرورت حضور پرشور مردم در انتخابات به‌عنوان نخستین اولویت گفت: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، به‌عنوان فصل الخطاب و منشور کار و باید در تمام سطوح عملیاتی شود.

انتخابات ۱۴۰۰| رئیس شورای وحدت استان زنجان: ‌رئیسی‌ شاخص‌های‌ “انتخاب اصلح” را دارد / در انتخابات ‌شوراها غفلت کرده‌ایمدادستانی قزوین خارج از نوبت به جرایم انتخاباتی رسیدگی می‌کندامام جمعه بیرجند: مردم در انتخابات به تفکر شهید رجایی رای دهند

نماینده ولی‌فقیه در استان قم گفت: انسان مؤمن نمازگزار در تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی و وعده‌هایی که به مردم می‌دهد و رفتار با رقیب باید درست عمل کند و اگر دیدیم فردی با رقیب خود به شیوه غیرانسانی رفتار می‌کند معلوم می‌شود که نمازگزار واقعی نیست.

آیت‌الله سعیدی در ادامه با اشاره به پیروزی مقاومت غزه، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز دزفول، خرداد را ماه مقاومت مردم در برابر بدی‌ها و ترویج معروف‌ها که سرآمد آن‌ها قیام برای خدا است دانست و عنوان کرد: از خداوند برای تمامی شهدا و کسانی که در طول نهضت اسلامی جان خود را تقدیم کرده‌اند آرزوی علو درجات رادارم.

وی گفت: انقلاب اسلامی ایران از نعمت‌های بزرگ خداوند است و یکی از برکات این انقلاب مسئله احیا نماز است که به برکت انقلاب تا حد زیادی از مهجوریت خارج شد.

امام جمعه قم با اشاره به گسترش ابعاد اقامه نماز بعد از انقلاب، عنوان کرد: اقامه نماز یک کار اداری نیست تا با آن به سبک اداری برخورد شود بلکه یک امر اعتقادی است.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) بابیان اینکه نماز وسیله تقرب هر انسان متقی به خداوند است، خاطرنشان کرد: نماز ما را در برابر شرک، پیروی‌های کورکورانه و انتخاب‌های نادرست واکسینه می‌کند و تأثیر زیادی در رفتار اجتماعی و فردی انسان دارد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد