طرح جهش تولید کلزا در گلستان/ برداشت محصول از دیمزارها آغاز شد
محمدمهدی سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در نخستین سال از اجرای برنامه پنج ساله طرح جهش تولید کلزا در دیمزارها، برداشت این محصول در کلاله آغاز شد. مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان گلستان توضیح داد: براساس عقد تفاهم نامه همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) کشور با وزارت
محمدمهدی سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در نخستین سال از اجرای برنامه پنج ساله طرح جهش تولید کلزا در دیمزارها، برداشت این محصول در کلاله آغاز شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان گلستان توضیح داد: براساس عقد تفاهم نامه همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) کشور با وزارت جهاد کشاورزی اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در بعضی از استان ها و از جمله استان گلستان به صورت پایلوت برای سال زارعی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ اجرا شد.
وی بیان کرد: سال ۱۳۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان جهش تولید نام گذاری شد و این اقدام در همین راستا صورت گرفت و مقرر شد این طرح به مدت پنج سال با جدیت ادامه یابد.
سلمان زاده هدف از اجرای طرح را افزایش میزان تولید محصول در مزارع دیم با اتکا بر دانش کشاورزی برای ارتقاء امنیت غذایی کشور، افزایش درآمد کشاورزان در دیمزارها و همچنین تقویت خاک و کاهش خطراتی مانند سیل و نابودی زمین اعلام کرد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان گلستان ادامه داد: با منابع اختصاص یافته از سوی این ستاد در سه ماهه اول سال زراعی در استان گلستان کارشناسان پهنه بندی استان اقدام به عقد قرارداد با سه هزار و ۵۲۵ بهره بردار، ۲۲ هزار و ۱۴۹ هکتار اراضی تحت پوشش در هشت شهرستان و ۴۰۶ روستا استان زیرکشت رفت.
وی گفت: علاوه بر بکارگیری کارشناسان طرح از سوی این ستاد کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی هم در طرح مذبور موظف شده اند به منظور انتقال یافته های تحقیقاتی به مزارع در کنار بهره برداران باشند و تمام اقدامات آنها را براساس این یافته ها هدایت کنند.
سلمان زاده اضافه کرد: در این طرح از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان خدمات زیادی را به کشاورزان در استان اختصاص داد که اهم آن را می توان به حمایت های بیمه ای به کشاورزان (تقبل ۷۰ درصد بیمه از سوی ستاد در صندوق بیمه کشاورزان)، بکارگیری کارشناسان جوان جهت رصد میدانی مزارع طرح، برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت میدانی در محل مزارع توسط کارشناسان خبره، توزیع رایگان کودهای NPk و کود کامل و پرداخت بخشی از هزینه های ادوات و ماشین الات کشاورزی از جمله هد برداشت و غیره نام برد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰