دود دعوای ناسازگاری هیئت امناء با روحانی مسجد، به چشم نمازگزاران
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ برای بهسازی امور عمومی مساجد و ایجاد تحولی متعارف که در شأن دین مبین اسلام و جایگاه والای آن ها در این مکتب متعالی است لازم می آید گروهی از آراستگان به زیور
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ برای بهسازی امور عمومی مساجد و ایجاد تحولی متعارف که در شأن دین مبین اسلام و جایگاه والای آن ها در این مکتب متعالی است لازم می آید گروهی از آراستگان به زیور فلاح و صلاح، با توان و تعهد لازم، به عنوان اعضای هیأت امنای مسجد حضور داشته باشند.
مسجد امروزه نه تنها جایی برای عبات و بندگی است بلکه امروزه مکانی شده است که تمام شعائر مذهبی و ملی که از مناره های مسجد پخش می شود.
مسجد بهترین جایگاهی برای رشد جوانان و نوجوانان و حتی خردسالان است تا زمینه ساز تربیت یک مومن انقلابی باشد، فعالیت در مساجد امروز رشد چشمگیری داشته است و همه روزه شاهد فعالیت روز افزون مسجد هستیم.
اگر بخواهیم ثمره کار ما که نشر و گسترش فرهنگ اسلامی و حفظ انقلاب در جامعه بازخورد داشته باشد باید در تقویت مسجد هم به نحوی عمل کنیم که آنچه مورد انتظار و مطلوب است را در جامعه مشاهده کنیم.
اقامه نماز جماعت و فعالیت فرهنگی مسجد یکی از ملزومات اولیه یک مسجد است که باید به آن توجه خاصی قائل بود، یا به نحوی وجود شخص روحانی در مسجد یکی از مؤلفه های قدرت و دارایی مسجد در اجرای امور فرهنگی است.
به همین خاطر مساجد استان گلستان و سایر مساجد در ابتدای امر نیازمند یک روحانی انقلابی است، فضای مسجد اگر برای کسی دلنشین و آرام است علت آن سادگی و صداقتی که آنجا حاکم است. به دور از مسائل مادی و مشکلات روزمره بودن و خلوص عبادت برای خداوند تبارک و تعالی چیزی است که انسان را به اوج لذت می رساند.
به وجود آوردن کش مکش های سیاسی و نزاع هایی بر سر ریاست مسجد و اختلاف سلیقه هایی که به وجود می آید را اگر نخواهیم در نطفه خفه کنیم در ادامه به هیولایی تبدیل می شود که در خور شئنیت خانه خدا نیست.
در این خصوص حجه الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با این پایگاه تحلیلی خبری اظهارکرد: اساساً مسجد مقام آن برای نماز و اقامه نماز جماعت است، مبنای مسجد کار فرهنگی ، تبیین و تفسیر قرآن کریم است. هم اقامه نماز جماعت به عهده علماء و روحانیون است هم برگزاری کار فرهنگی. لذا مساجد ما باید روحانی محور باشد.
ولی نژاد با اشاره به مساجدی که روحانی محور نیستند تاکید کرد: مسجد اگر روحانی محور نباشد یک مسجد معمولی است که فقط میتوان در آن نماز فرادا به جا بیاوریم. اگر مسجد می خواهد پیام داشته باشد تحقیقاً باید عالم محور باشد.
مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: در خصوص تعامل روحانی مسجد با هیئت امناء تلاشهای فراوانی صورت گرفته و به نتیجه های مطلوبی دست پیدا کرده ایم.
وی خاطر نشان کرد: اگر رابطه بین امام جماعت مسجد، کانون ها، پایگاه ها و هیئت امناء به نحو مطلوب نباشد از مساجد نمیتوان استفاده های حداکثر برد.
در بسیاری از مساجد همیشه مرسوم بوده است که جلوی هر گونه اختلافات ایستادگی کنند و از روحانیت مسجد در پیشبرد اهداف مسجد یاری بخواهند، عدم حضور روحانی در جلسات هیئت امناء و عدم مشورت با روحانی یکی از معضلاتی است که امروزه تعدادی از مساجد به آن دچار هستند. مسجد باید روحانی محور باشد عدم حضورش در برنامه ها شکافی به وجود می آورد که بعداً مترتب نمازگزاران می شود.
مسجد برای شخص خاصی نیست که برخی ها آن را با محیط اداری بیرون اشتباه می گیرند، تعامل بین هیئت امناء و روحانی مسجد چیزی است که هر نمازگذاری این را می خواهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰