شکست پروژه دوقطبی سازی کاذب
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-ابوالفضل سرگزی؛* با بررسی صوت منتشر شده محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه نکات بسیاری در خصوص تفکرات و اهداف جریان غربگرا در کشور روشن شد، اما بطور کلی میتوان دریافت که توسل به این خلافگوییها و تناقضها در سخنان ظریف یک هدف اصلی را دنبال میکند و آن تلاش برای توجیه و
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-ابوالفضل سرگزی؛* با بررسی صوت منتشر شده محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه نکات بسیاری در خصوص تفکرات و اهداف جریان غربگرا در کشور روشن شد، اما بطور کلی میتوان دریافت که توسل به این خلافگوییها و تناقضها در سخنان ظریف یک هدف اصلی را دنبال میکند و آن تلاش برای توجیه و کاستن از بار ناتوانی و ناکارآمدی تفکر غربگرا در کشور است تا ضعفهای مدیریتی خود را به دخالتهای میدان و نگذاشتنهای نظام و البته مقصر دانستن مردم در مشکلات کشور به علت انتخاب راه حاج قاسم سلیمانی در مقابل دیپلماسی ناکارآمد مرتبط کند و به طور مشهودی پروژه نپذیرفتن مشکلات فعلی را رقم بزنند.
با انتشار صوت ظریف مشخص شد وزیر اعتقاد چندانی به امنیت و منافع ملی ندارد و نمیتواند نماینده مناسبی برای افزایش اقتدار کشور در عرصه بینالمللی باشد. باید گفت در شرایط فعلی و عدم اقبال مردم به این تفکر در نتیجه شکستهای پی در پی در کشور و وارد آمدن ضربات این ناکارآمدی بر زندگی مردم، این تفکر تنها راه کسب حداقل رای را ایجاد دوقطبی کاذب میدان-دیپلماسی میدید که ناکارآمدی خود را توجیه کند و به جامعه القا کنند که سادهترین راه برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مذاکره است.
این نکته بدیهی است که هدف دیپلماسی و میدان یکی است و در دنیایی که کشورها برای رسیدن به اهدافشان از خلق داعش خونخوار ابایی ندارند، بدون داشتن پشتوانه منطقهای و قدرت نرم کشور هیچ مذاکرهای راه به جایی نخواهد برد و این اشتباه قطعی و امری نشدنی است که وزیر خارجه جمهوری اسلامی به دنبال حل سطح منازعه جریان خیر و شر با دیپلماسی باشد که اگر چنین شود بطور قطع بناست از خطوط قرمزی در مذاکره با دشمن عبور شود.
اساسا ماهیت دیپلماسی به تنهایی در هیچ کجای دنیا موضوعیت دائمی ندارد بلکه یکی از روشهای رسیدن به یک هدف از جمله تجارت خارجی، حفظ و ارتقای امنیت، تعامل فرهنگی و… برای مردم آن کشور است. پس بیان عباراتی از این قبیل که اقتصاد یا فرهنگ یا امنیت و قدرت نظامی کشور فدای دیپلماسی شود کاملا غیرمنطقی و غلط است.
دیپلماسی در هیچ کجای دنیا هدف جامع نیست مگر اینکه دستگاه دیپلماسی دولت دنبال اهدافی غیر متعارفی باشند و به عبارتی مذاکره برای مذاکره باشد نه برای منافع مردم و کشور، نباید انتظار داشته باشند تمام ابزارهای قدرت نرم جمهوری اسلامی در دنیا تعطیل شود، چون جریانی ادعا میکنند که زبان دنیا را خوب بلدند!
این پروژه با بیان روشنی از دو نوع تفکر در حوزه دیپلماسی کشور و ترسیم تقابل حقیقی «دیپلماسی عزتمندانه-دیپلماسی منفعلانه» توسط رهبر معظم انقلاب شکست خورده و به عبارتی چینش بازی عوض شد و برای جامعه روشن شد اگر مقاومت میدانی سردار نبود با این دیپلماسی منفعلانه ایران کاملا مهار و ناامن شده بود همچنین جریان رسانهای گسترده نپذیرفتن مسوولیت شکست و ناتوانی که توسط جریان غربگرا با رویکرد و اهداف انتخاباتی کلید خورده بود نتوانست به مظلوم نمایی خود ادامه دهد.
*ابوالفضل سرگزی-مسئول بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰