تاریخ انتشار : دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 - 17:59
کد خبر : 112320

برپایی ۲۰۰۰ پایگاه جمع آوری “زکات فطریه” در کرمانشاه

برپایی ۲۰۰۰ پایگاه جمع آوری “زکات فطریه” در کرمانشاه

محسن رخصی با اشاره به برگزاری نماز عید سعید فطر در مصلای نماز جمعه شهرستان کرمانشاه و مصلاهای نماز سایر شهرستانهای استان براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: کمیته امداد به عنوان دبیرخانه زکات در استان متولی جمع آوری فطریه و کفارات مردمی در روز عید فطر است رخصی با اشاره به برپایی

محسن رخصی با اشاره به برگزاری نماز عید سعید فطر در مصلای نماز جمعه شهرستان کرمانشاه و مصلاهای نماز سایر شهرستانهای استان براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: کمیته امداد به عنوان دبیرخانه زکات در استان متولی جمع آوری فطریه و کفارات مردمی در روز عید فطر است

رخصی با اشاره به برپایی دو هزار پایگاه ثابت و سیار در استان به منظور جمع آوری فطریه و کفارات مردمی، افزود: این پایگاه ها پیش از نماز عید سعید فطر در مصلاهای اقامه نماز و نیز در سطح معابر، میادین و محلات، تا ظهر عید به منظور دریافت زکات فطره شهروندانی که موفق به پرداخت نشده‌اند مستقر خواهند شد.

رخصی با اشاره به اینکه در کنار استقرار پایگاه ها، دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری و درگاه های الکترونیک نیز به منظور دریافت فطریه و کفارات مردم فعال هستند، عنوان کرد:  خیران می توانند بصورت غیرحضوری و با شماره گیری کد دستوری #۵۸۸۷۷ از طریق تلفن های همراه فطریه و کفارات خود را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: همچنین مراجعه به سایت الکترونیک  WWW.emdad.ir و تماس با تلفن گویا ۰۹۶۸۸۷ از دیگر درگاه های الکترونیک دریافت فطریه و کفارات به شمار می رود.

رخصی تصریح کرد: کرمانشاهیان همچنین می توانند از طریق اپلیکیشن های بله، بام، سکه، ایوا و سنا نیز زکات فطره و کفاره عمد و غیر عمد خود را نیز پرداخت کنند.

مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه در پایان تاکید کرد: فطریه در همان روز عید به دست افراد کم برخوردار از پیش شناسایی شده خواهد رسید.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد