تاریخ انتشار : دوشنبه 13 اردیبهشت 1400 - 9:43
کد خبر : 110167

«از لاک جیغ تا خدا» به نجات از «خودکشی» رسید/ قصه تحول آدم‌ها

«از لاک جیغ تا خدا» به نجات از «خودکشی» رسید/ قصه تحول آدم‌ها

هاشم تفکری بافقی تهیه‌کننده برنامه «از لاک جیغ تا خدا» درباره فصل جدید این برنامه که امسال ماه رمضان روی آنتن شبکه دو رفت به خبرنگار مهر بیان کرد: من سال گذشته برنامه‌ای نداشتم و به دلیل حواشی و بی‌توجهی که برای برنامه پیش آمده بود امسال هم بنایی برای تولید کار نداشتم. با این

هاشم تفکری بافقی تهیه‌کننده برنامه «از لاک جیغ تا خدا» درباره فصل جدید این برنامه که امسال ماه رمضان روی آنتن شبکه دو رفت به خبرنگار مهر بیان کرد: من سال گذشته برنامه‌ای نداشتم و به دلیل حواشی و بی‌توجهی که برای برنامه پیش آمده بود امسال هم بنایی برای تولید کار نداشتم. با این حال مدیر گروه خانواده که برنامه در آن گروه پخش می‌شود، تلاش بسیاری کرد تا آن را به تولید برسانم. حدود یک سال بود به دلیل کرونا برنامه‌ای نداشتم و آنها از من درخواست داشتند کار را به تولید برسانم. تلاش کردیم برنامه بهتری را روی آنتن ببریم و از ابتدای ماه رمضان برنامه به پخش رسید. در این فصل فقط یک مشکل با زمان بندی برنامه داشتیم که البته از طرف شبکه با من صحبت شد و خدا را شکر این مشکل حل شد.

وی درباره برنامه و سوژه‌های امسال نیز توضیح داد: امسال قصه‌های جدیدی داشتیم سعی کردیم سوژه‌هایمان از شهرهای جدید باشند، آیتم سفره افطار و غذای محلی داشتیم و جوانانی که از زندگی خود می‌گفتند داستان‌های مهمی داشتند. پسر جوان اراکی داشتیم که خودکشی کرده بود و بعد از اینکه نجات یافته بود زندگی‌اش دچار تحول شده و به سوی طلبگی می‌رود و مدافع حرم می‌شود. فردی را داشتیم که روابط نامشروعی داشته و دچار تجربه مرگ می‌شود و بعد از آن زندگی‌اش به تحول می‌رسد.

تفکری درباره ساختار این فصل نیز گفت: قرار بود ۶۰ قسمت برنامه بسازیم که ۳۰ قسمت برای ماه مبارک رمضان باشد. ما در این ۳۰ قسمت تغییری در فرم برنامه به‌وجود آوردیم که مادر و پدر شخصی که سوژه است نیز جلوی دوربین حاضر می‌شوند و از تحول فرزندشان می‌گویند. ضمن اینکه برایشان کاری هم تعریف شده است که به طور مثال آشپزی کنند یا سفره افطاری را آماده کنند و به نوعی حال و هوای رمضان تداعی شود.

وی اضافه کرد: خدا را شکر از آنجایی که ماه رمضان بود و خود ما هم دغدغه داشتیم برنامه‌مان کیفیت بهتری داشته باشد در انتخاب سوژه‌ها قصه‌های جذاب‌تری استفاده کردیم. از افرادی که خودکشی کردند و متحول شدند یا کسانی که از مسیحت به اسلام روی آوردند.

تهیه کننده «از لاک جیغ تا خدا» با اشاره به امر به معروف اشتباهی در جامعه عنوان کرد: سعی کردیم امسال حتماً درباره یک نکته حرف بزنیم و این بود که خواستیم به امر به معروف‌ها و نهی از منکرهای اشتباه نقد کنیم. ما همیشه در برنامه با مهمانانی مواجه می‌شدیم که می‌گفتند مثلاً احوالات روحی شان خوب نبوده و به هیاتی جایی رفته‌اند که یک نفر مثلاً درباره حجاب شان امر به معروف یا نهی‌ای کرده است که باعث شده نسبت به مذهبی‌ها دافعه پیدا کنند و حتی از آن هیات بیرون آمده و چند سال طول کشیده تا دوباره به آنجا رفته‌اند.

وی اضافه کرد: این برخوردها و تذکرات اشتباه و این دوگانگی باحجاب و بی حجاب روی آنها تاثیر گذاشته است. به هر حال ما اعتقاد داریم حجاب خوب است ولی باید انتخاب آن آزاد باشد.
در تیتراژ برنامه هم از سخنان سردار سلیمانی استفاده کردیم که در یک ویدئویی که بارها از او دیده شده است می‌گوید «این دختران هم دختران ما هستند» و خیلی فرقی بین بی حجاب و با حجاب قائل نمی‌شوند و همه را جامعه می‌دانند.

تفکری یادآور شد: ما شعری را از زبان حال زینب سلیمانی در تیتراژ قرار دادیم و ترکیبی از تصاویری در تیتراژ آوردیم که دختران بی حجاب که بر سر تشییع پیکر شهید قاسم سلیمانی آمده بودند، هم نمایش دادیم و به این ترتیب مانیفستی داشتیم که حجاب خوب است ولی باید انتخاب شود و دختر بی حجاب هم از جامعه ماست و نباید با او برخورد شود به هر حال ما تنها برنامه تلویزیونی هم هستیم که گشت ارشاد را در برنامه نقد کرده‌ایم.

تهیه کننده «از لاک جیغ تا خدا» در پایان گفت: در برنامه امسال از سوژه‌ها خواستیم برخوردهای غلطی را که با آنها انجام شده است بگویند و در هر قسمت یک نقد جدی به رفتارهای غلط مذهبی داشتیم.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد