روزه داری بهبود یافتگان کرونا با توصیه های طب سنتی+ جزئیات
دکتر حوریه محمدی با بیان اینکه وضعیت خواب و ساعت کاری افراد شاغل در ماه مبارک رمضان دچار خدشه می شود و همین مسأله سیستم ایمنی بدن آن ها را ضعیف می کند، گفت: ما خواب روز را خیلی توصیه نمی کنیم به همین دلیل بهتر است این افراد با توجه به ساعت بیداری سحر،
دکتر حوریه محمدی با بیان اینکه وضعیت خواب و ساعت کاری افراد شاغل در ماه مبارک رمضان دچار خدشه می شود و همین مسأله سیستم ایمنی بدن آن ها را ضعیف می کند، گفت: ما خواب روز را خیلی توصیه نمی کنیم به همین دلیل بهتر است این افراد با توجه به ساعت بیداری سحر، خوابِ سر شب خود را طوری تنظیم کنند که بتوانند ۷ تا ۸ ساعت خواب مفید داشته باشند.
وی افزود: ورزش نیز در تقویت سیستم ایمنی مؤثر است و به دلیل تعطیلی باشگاه ها در ایام کرونا ، ما به افراد شاغل توصیه می کنیم حداقل ۱۵ تا ۳۰ دقیقه و دو تا سه بار در روز، حتی در فضای بسته منزل پیاده روی و نرمش انجام دهند.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: معیار ما برای ورزش روزانه این است که تپش قلب و تعداد تنفس بیشتر شود و بدن احساس گرمی کند البته انجام ورزش تعریق نداشته باشد یعنی وقتی بدن عرق کرد ورزش را قطع کنند و سپس یک دوش ملایم سبک بگیرند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف غذاهایی چون سیر، زعفران و غذاهای مقوی قلب در ماه مبارک خصوصا برای افراد شاغل بسیار مفید است. همچنین مصرف عرقیاتی چون گلاب ، شربت بید مشک و هل را می توانند برای تقویت سیستم ایمنی خود در افطار و سحر بگنجانند.
محمدی با تأکید بر اینکه افراد روزه دار از یبوست در این ماه پیشگیری کنند، تصریح کرد: مصرف غذاهای ملین چون آش و سوپ در وعده افطاری برای جلوگیری از یبوست و خشکی مزاج توصیه می شود چون یبوست و تجمع مواد زائد در بدن سیستم ایمنی را پایین می آورد.
وی اضافه کرد: بسیاری از غذاهای سرد می توانند منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن شوند و افراد بهتر است کمتر از غذاهای سرد در افطار و سحر استفاده کنند، مثلا به سالاد کاهو و گوجه و خیار خود، هویچ و ترکیبات گرم اضافه کنند یا استفاده از رب انار را جایگزین سس مایونز کنند.
این متخصص طب سنتی تأکید کرد: نداشتن برخی حالات روحی و روانی چون استرس و ترس بیجا و توکل به خدا و دعا کردن در بحث تقویت سیستم ایمنی بدن در این روزها بسیار مهم است.
حوریه محمدی در خصوص شرایط روزه داری بهبودیافتگان کرونا گفت: توان بدنی بهبود یافتگان کرونا برای روزه داری کاملا متفاوت است و ضعف بعد از ابتلا به کرونا امکان دارد ۶ ماه تا یکسال در بدن برخی افراد بماند، خصوصا در افرادی که مزاج پایه شان ضعیف بوده است.
وی ادامه داد: بنابراین نمی توان یک حکم کلی برای همه ی افراد داد و هر فرد باید ببیند توان بدنی اش در برابر روزه داری چگونه است. اگر فرد بهبود یافته از کرونا با روزه داری دچار ضعف می شود و عطش روزه عوارض بیماری را در او تشدید می کند، قاعدتا نباید روزه بگیرد.
محمدی اظهار داشت: افراد بهبود یافته از کرونا که توان روزه داری دارند می توانند برای افزایش قدرت بدنی و انرژی در طول روزه داری از ترکیباتی چون سیب و به به صورت نوشیدنی و مربا استفاده کنند. فالوده سیب که ترکیب سیب رنده شده با گلاب و زعفران هست هم می تواند برای این گروه کمک کننده باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به بهداشت نیوز گفت: همچنین افراد بهبود یافته از کرونا در غذاهای خود برای وعده های افطار و سحر بهتر است از زعفران استفاده کنند و در نوشیدنی های خود گلاب، هل و بیدمشک بریزند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰