مصوبات کارگروه رفع موانع تولید لازمالاجراست/بسترهای کار و فعالیت تولیدی برای تولیدکنندگان فراهم شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، خالد جعفری ظهر امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید در سنندج با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان “تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها” از سوی مقام معظم رهبری گفت: در این کارگروه باید موانع و مشکلات
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، خالد جعفری ظهر امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید در سنندج با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان “تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها” از سوی مقام معظم رهبری گفت: در این کارگروه باید موانع و مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی حل شود و شرایط و بستر فعالیت اقتصادی برای این واحدها فراهم شود و مصوبات کارگروه لازمالاجراست.
وی با اشاره به اینکه امروز کشور ما در جنگ اقتصادی قرار دارد، بر شتاب بخشی اجرای پروندههای مربوط به تولید و تعیین تکلیف واحدهای تولیدی استان تاکید کرد.
جعفری یادآور شد: هدف اصلی این کارگروه بهبود شرایط اقتصادی است، طبق قانون ما باید از واحدهای تولید فعال حمایت کنیم.
وی افزود: گرچه سرمایه بانکها متعلق به بیتالمال است، اما بانکها موظفند در سال پشتیبانی از تولید و مانعزدایی با پرداخت تسهیلات بانکی از شرایط رکود واحدهای تولیدی جلوگیری کنند و تا جایی که در توان دارند با پرداخت تسهیلات از این واحدها حمایت کنند.
معاون امور اقتصادی استاندار کردستان وجود بازار رقابت در بخش اقتصادی ضروری برشمرد و اظهار کرد: رقابت در بازار سبب می شود تولید کنندگان در شرایط بهتری فعالیت کنند.
وی گفت: از آنجا که تولیدکنندگان نیازهای خود را از جاهای دیگر تامین میکنند، وجود انحصار در فضای بازار به نفع استان نیست.
جعفری تاکید کرد: انحصار در حوزه فعالیتهای تولید و اقتصادی و ایجاد محدودیت در این زمینه بدون شک به تولید آسیب میرساند.
معاون اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه ما باید از اصل تولید حمایت کنیم گفت: فضا و بسترهای کار و فعالیت تولیدی باید برای تولید کننده فراهم باشد.
شرکت تعاونی مرغداران مریوان نیازمند ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات است
معاون سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: شرکت تعاونی مرغداران مریوان که تولید کننده خوراک دام است به دلیل نداشتن تسهیلات راکد است و برای فعال کردن آن نیازمند ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات است.
فعلهگری اظهار کرد: این واحد تولیدی به دلیل مشکلات حقوقی اعضا با هیات مدیره فعالیتهای آن متوقف شده است.
به گفته وی، این واحد درخواست چهار میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملت کرده است و خواستار ارزیابی مجدد کارخانه و تسهیل سرمایه در گردش است.
رییس امور شعب بانک ملت کردستان نیز با اشاره به اینکه شرکت تعاونی مرغداران سال ۹۶ سرمایه در گردش از بانک دریافت کرده است گفت: این شرکت به تعهدات خود عمل نکرده و ما درصددیم با برگزاری مزایده کارخانه را فعال کنیم.
زمانی با اشاره به ۳۱ میلیارد ریال بدهی بانکی این واحد تولیدی یادآور شد: از این میزان بدهی ۷۰۰ میلیون تومان آن میتواند شامل بخشودگی شود، اما ۴۰۰ میلیون تومان دیگر آن را واحد تولیدی موظف به پرداخت آن است.
تامین دارو از سایر استانها به داخل استان بلامانع است
مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: طبق قانون تامین دارو از استانهای همجوار مانعی ندارد و ورود واکسن از سایر استانها به داخل استان بلامانع است.
مجتبی ورمقانی با اشاره به اینکه شرکت پخش آذربایجان غربی با مجوز قانونی در استان فعالیت میکند اظهار کرد: طبق قانون افرادی که وارد استان شدند و فعالیت میکنند دارای صلاحیت قانونی هستند.
به گفته وی، ۹ شرکت در استان محصولات دارویی و واکسن تولید میکنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز گفت: سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان پرداخت شده است.
محمد درهوزمی با اشاره به راهاندازی سامانه ستاد تسهیل ویژه کارگروه موانع تولید استان گفت: واحدهای تولیدی میتوانند با ثبت نام در این سامانه مشکلات واحد های تولیدی را بررسی و حل کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰