۶هزار آمریکایی پس از تزریق واکسن به کرونا مبتلا شدند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از جماران به نقل از ان بی سی نیوز،مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا اعلام کرد که نزدیک به ۶هزار نفر از مجموع ۷۷ میلیون نفری که واکسن کرونا تزریق کردند به کرونا مبتلا شدند. بر اساس آمار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از جماران به نقل از ان بی سی نیوز،مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا اعلام کرد که نزدیک به ۶هزار نفر از مجموع ۷۷ میلیون نفری که واکسن کرونا تزریق کردند به کرونا مبتلا شدند.
بر اساس آمار این مرکز ۵۸۰۰ نفر از ۷۷ میلیون نفری که واکسن های مختلف تزریق کردند به کرونا مبتلا شدند.
سخنگوی این مرکز گفت: این افراد به بیمارستان مراجعه نکردند و برخی از آنها از التهاب های بدون عوارض رنج می برند. همچنین ۶۵درصد از موارد ابتلا زن بودند و سن ۴۰ درصد نیز ۶۰ به بالا بوده است.علاوه بر آن ۷ درصد به بیمارستان منتقل شدند و ۷۴ نفر از آنها جان خود را از دست دادند.
گذرنامه سفری یاتا چیست؟
بزرگترین انجمن هواپیمایی جهان اپلیکیشنی را طراحی کرده است که به کاربران اجازه میدهد اطلاعات مربوط به آزمایش کرونا، واکسیناسیون و سایر دستورالعملهای مرتبط را یکجا با خود داشته باشند.
این برنامه توسعهداده شده هرچند در حال حاضر در مراحل آزمایشی است، با این حال با بازگشت جریان زندگی به روال طبیعی پس از فروکش کردن موج کرونا میتواند حمل و نقل هوایی را برای مسافران بسیار راحتتر کند.
بسیاری از شرکتهای بزرگ هواپیمایی از هماکنون برای شرکت در مراحل آزمایشی این برنامه دیجیتالی که در واقع نوعی «پاسپورت واکسن» است ثبتنام کردهاند.
انجمن بینالمللی حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) نماینده ۲۹۰ شرکت هواپیمایی بینالمللی است که ۸۲ درصد از بار ترافیک هوایی جهان را به خود اختصاص میدهند. این نهاد تاثیر عمدهای بر تدوین پروتکلهای جهانی مربوط به سفرها دارد.
اما این اپلیکیشن مجوز عبور یا کارت مسافرتی یانا چیست و اگر امسال قصد دارید به خارج از کشور بروید چگونه میتواند به شما کمک کند؟
کارت مسافرتی یاتا چه کاری انجام میدهد؟
انجمن یاتا معتقد است که دستورالعملهای موجود مربوط به بیماری کووید-۱۹ مسافران را تا حد زیادی گیج میکند. آنها میخواهند تاریخچه آزمایش کرونا و واکسن و همچنین اطلاعات مربوط به دستورالعملها را در یک برنامه گوشی همراه با هم ترکیب کنند و در اختیار مسافران و پرسنل خطوط هوایی بگذارند.
این برنامه کمک میکند که مسافر دریابد آیا با وضعیت جاری خود، به لحاظ واکسن یا تست، امکان ورود به کشور مقصد را دارد یا نه؟
کدام شرکتهای هواپیمایی استفاده از پاسپورت را در دستور کار قرار دادهاند؟
در حال حاضر ۲۰ شرکت هواپیمایی گفتهاند که قصد دارند این گذرنامههای دیجیتالی را امتحان کنند. این شامل شرکتهای بزرگ صنعت هوایی همچون امارات، ویرجین آتلانتیک و کانتاس میشود.
آیا تا کنون این روش تست شده است؟
در ۱۷ مارس گذشته اولین سفر موفق از سنگاپور به انگلیس با استفاده از کارت صادرشده توسط انجمن یاتا انجام شد.
الکساندر دوجونیک، مدیرعامل این نهاد، میگوید که این گام ابتدایی موفق ثابت کرد «این فناوری میتواند به طور ایمن، راحت و موثر به مسافران و دولتها برای مدیریت بهداشت مسافران در جابجاییها کمک کند.»
او افزود: «اهمیت این امر برای شروع مجدد پروازهای بینالمللی غیرقابل انکار است.»
آیا داشتن پاسپورت واکسن برای مسافرتهای هوایی الزامی است؟
این برنامه هنوز به طور کامل عملیاتی نشده است، با این حال انتظار میرود شرکتهای هواپیمایی بیشتری در این تابستان به آن بپیوندند.
نهاد یاتا تأیید کرده است که در حال حاضر هیچ الزام خاصی برای واکسینه بودن جهت سفر وجود ندارد، تنها شرط این است که مسافران از قوانین کشورهای مبدا و مقصد پیروی کنند.
چگونه میتوان کارت سفر یاتا را دریافت کرد؟
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از یورونیوز، یاتا گفته است که این کارت سفری از طریق گوشیهای تلفن همراه در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.
هرچند هنوز هیچ تاریخ قطعی برای راهاندازی آن تعیین نشده است، با این حال کاربران میتوانند یقین داشته باشند که خواهند توانست اپلیکیشن را به سادگی دانلود کرده و در سفرها استفاده کنند.
مسئولان سازمان بینالمللی حمل و نقل هوایی قرار است تا در ماه اکتبر امسال، یعنی زمانی که مرزها احتمالا به اندازه کافی باز خواهند شد، یکدیگر را ملاقات کنند تا درباره این طرح به صورت نهایی توافق کنند.
ادامه تاخت و تاز کرونا در اروپا
خبرگزاری فرانسه گزارش داد که دفاتر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی از ثبت بیش از یک میلیون مرگ در کشورهای اروپایی بر اثر یا در ارتباط با کرونا گزارش داده است.
بنا بر این آمار در هفته حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر دیگر به این بیماری مبتلا می شوند.
«هانس کلوگه» مدیر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری که در آتن برگزار شد، گفت که معنای این آمار این است که هر ساعت ۹۵۰۰ نفر و هر دقیقه ۱۶۰ نفر بیمار جدید ثبت می شود. او این وضع را بسیار نگران کننده خواند.
او همچنین گفت که از هنگام شروع واکسیناسیون در اروپا سرعت ابتلای افراد سالمند به این بیماری مقداری کاهش یافته است.
در جغرافیای منطقه ای سازمان بهداشت جهانی ۵۰ کشور جزو کشورهای اروپایی به شمار می روند که شامل ترکیه، روسیه و اوکراین نیز می شود.
در محدوده اقتصادی اروپا نیز کشورهای نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین می گنجد که «نهاد سلامت اروپا» 630 هزار مرگ بر اثر کرونا یا در ارتباط با کرونا در آنها ثبت کرده است.
دولت آلمان قصد دارد محدودیت های بسیار شدیدتری را برای مهار کرونا اعمال کند.
پزشکان بخش های مراقبت های ویژه آلمان از عرصه سیاسی این کشور اقدامات حمایتی سخت کرونایی را درخواست کردند. مدیر علمی انجمن بخش های مراقبت های ویژه و اورژانس آلمان با اشاره به محدود بودن زمان گفت: ما نمی توانیم همچنان هفته ها در این باره بحث کنیم.
وزیر بهداشت آلمان هم گفت: در حال حاضر حدود ۵ هزار بیمار کرونایی در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها بستری هستند و پیش بینی می شود که تعداد آنها تا اواخر این ماه به ۶ هزار نفر افزایش پیدا می کند. وی هشدار داد که اگر این روند متوقف نشود سیستم بهداشت و درمان به زودی به مرزهای ظرفیت مجاز خود خواهد رسید.
وی همچنین تاکید کرد که در حال حاضر حدود ۹۰ درصد مبتلایان به ویروس جهش یافته انگلیسی آلوده می شوند. موارد جدید ابتلا بیشتر در سنین بین ۱۵ تا ۴۹ سال وجود دارد. موارد مرگ های روزانه کرونایی هم در حال افزایش است.
ایتالیا هم فعلا واکسن آمریکایی «جانسون اند جانسون» را ذخیره کرده و می خواهد برای توزیع و استفاده از آن منتظر تصمیمات آژانس دارویی اروپا بماند. دلیل این اقدام ایتالیا اعلام مشاهده برخی عوارض جانبی بعد از تزریق این واکسن اعلام شده است.
سوئد هم اعلام کرده که برای استفاده از واکسن جانسون اند جانسون منتظر بررسی های آژانس دارویی اروپا باقی می ماند. بعد از انصراف دانمارک برای ادامه روند واکسیناسیون با آسترازنکا، کشور لیتوانی هم برای خرید این واکسن ها اعلام آمادگی کرده است.
این در حالی است که برخی کشورها، از جمله انگلیس از شدت محدودیت های کرونایی کاسته اند.
این در حالی است که فرانسه با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و مرگ های ناشی از انواع جهش یافته این ویروس، مرز ۱۰۰ هزار فوتی بر اثر بیماری کووید ۱۹ را رد کرد.
برخی کارشناسان حوزه بهداشت در فرانسه بر این نظر هستند که رقم ۱۰۰ هزار نفری مرگ و میر ناشی از کرونا نشان دهنده این موضوع است که این بیماری دست کم گرفته شده است. از سوی دیگر، تجزیه و تحلیل گواهی های فوت شدگان نشان می دهد که برخی موارد ابتلا به کرونا یا گزارش نشده اند یا از افراد فوت شده در خانهها یا مراکز مراقبت بیماری های مزمن آزمایش گرفته نشده است. فرانسه هم اکنون با حدود ۵٫۲ میلیون نفر مبتلا به ویروس کرونا، بیشترین میزان ابتلای تایید شده به این ویروس در اروپا را دارد.
این در حالی است که آمار دانشگاه جان هاپکینز نشان می دهد که شمار قربانیان کووید ۱۹ در سراسر جهان تاکنون حدود ۳ میلیون نفر بوده است. کشورهای آمریکا، برزیل و مکزیک (با بیش از ۱٫۱ میلیون نفر) تاکنون بالاترین نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری را گزارش داده اند.
رشد اقتصاد چین در سایه شیوع کرونا در جهان
چین امروز جمعه از رکورد جدیدی در رشد اقتصادی خود در سه ماهه اول جاری میلادی خبر داد و رقم این رشد را در مقایسه با سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی ۱۸.۳ درصد اعلام کرد.
با این وجود پکن تایید کرد که تفاوت قابل توجه دو نرخ رشد اقتصادی در سه ماهه اول سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ میلادی، به دلیل شیوع ویروس کرونا در ماه های آغازین سال گذشته بوده که باعث شده فعالیتهای اقتصادی این کشور برای چند ماه بشدت کاهش یابد.
چنین نرخ رشد قابل توجهی در تولید ناخالص داخلی، پیشتر از سوی بسیاری از کارشناسان بینالمللی برآورد شده بود و برخی از تحلیلگران اقتصادی حتی تا رشد ۱۸.۷ درصدی را نیز برای این دوره پیشبینی کرده بودند.
این بالاترین نرخ رشد اقتصادی در چین از زمان انتشار گزارشهای سه ماهه تولید ناخالص داخلی در این کشور یعنی از سال ۱۹۹۲ میلادی محسوب میشود.
سال گذشته در همین دورۀ سه ماهه، تولید ناخالص داخالی چین ۶.۸ درصد افت کرده بود که بدترین عملکرد اقتصادی این کشور در ۴۴ سال گذشته محسوب میشد.
تولید صنعتی چین نیز در ماه مارس سال جاری میلادی ۱۴.۱ درصد نسبت به دروه مشابه در سال گذشته رشد داشته است؛ این رقم برای دو ماه ژانویه و فوریه ۲۰۲۱ میلادی ۳۵.۱ درصد بوده است.
بخش خرده فروشیها، شاخه اصلی مصرف نیز در ماه مارس با رشد ۳۴.۲ درصد روبرو بوده؛ نرخ این رشد در ماههای ژانویه و فوریه سال جاری میلادی ۳۳.۸ درصد بوده است.
نرخ بیکاری که فقط برای شهرنشینان چین محاسبه میشود، در ماه مارس ۵.۳ درصد بوده است. یکسال پیش از این در اوج همهگیری کرونا در فوریه ۲۰۲۰ میلادی، نرخ بیکاری در این کشور رکورد ۶.۲ درصدی را ثبت کرده بود.
پکن که اکنون از شوک همهگیری ویروس بهبود یافته، برای سال جاری میلادی رشد اقتصادی دستکم ۶ درصدی را به عنوان هدف برای خود تعریف کرده است؛ رقمی پایینتر از پیشبینی بسیاری از اقتصاددانان.
از جمله صندوق بینالمللی پول که به نوبه خود، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی دومین اقتصاد بزرگ جهان را ۸.۴ درصد پیشبینی کرده است.
اخبار مرتبط مرگبارترین روز در آمریکا/ بایدن: ۱۰۰ روز ماسک بزنید! ابتلای ۱۰ میلیون و مرگ نیم میلیون+ آمار و اخبار روزانه کشورها افزایش نارضایتی از عملکرد ترامپ/ کرونا در خانواده سلطنتی بلژیک/ برکناری وزیر بهداشت افغانستان پرش برزیل به سکوی دوم/ جهش تلفات در اسپانیا/ وخامت حال رئیس جمهور چچن/ تخلف مشاور جانسون از مقررات کرونایی/ شیرینی زندگی ها در قرنطینه شمار مبتلایان به کرونا در ۲۴ ساعت رکورد زد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰