عمده تمرکز در امر به معروف و نهی از منکر باید مبتنی بر جذب و تولی باشد

قاسم سلیمانیدشتکی امروز (چهارشنبه) در نشست قرارگاه فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: مهمترین هدف ما پیگیری طرح ها و رسیدگی به مشکلات مردم برای جلب رضایتمندی خداوند، مردم و نظام است. به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا به نقل از استانداری
قاسم سلیمانیدشتکی امروز (چهارشنبه) در نشست قرارگاه فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: مهمترین هدف ما پیگیری طرح ها و رسیدگی به مشکلات مردم برای جلب رضایتمندی خداوند، مردم و نظام است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، استاندار افزود: جریان وهابی و ارتجاع منطقه و دشمنان کشور به دنبال شبهه افکنی در میان جوانان برای ضربه زدن به نظام هستند.
سلیمانیدشتکی ادامه داد: در شرایط فعلی مشکلات زیادی از نظر مسائل معیشتی، بیکاری و فقر در جامعه وجود دارد و در کنار دستگاه های اجرایی به کمک شما بزرگان امکان حل بخش مهمی از این مشکلات را داریم.
استاندار خوزستان خاطرنشانکرد: در زمینه امر به معروف و نهی از منکر عمده تمرکز ما باید مبتنی بر جذب و تولی باشد.
وی گفت: ما با همکاری با یکدیگر و کمک نهادها، بنیادها و دستگاه های مختلف و با گرفتن تصمیمات واحد میتوانیم مشکلات را کاهش دهیم و همگی در نهایت از تصمیم واحد تحت هدایت و نظر مقام معظم رهبری پیروی نماییم.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: به مدیران دستگاه ها تاکید میکنم با علما و روحانیون همکاری نمایند و از راهنماییهای ایشان در مسائل مختلف دینی و فقهی و به ویژه از رهنمودهای مقام معظم رهبری بهره ببرند.
در پایان این نشست نماز جماعت به امامت آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری زعیم حوزه های علمیه استان برگزار شد.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰