افطار و سحر چه خوراکی هایی بخوریم؟
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن ضیائی در آخرین جلسه از سلسله نشستهای مجازی «مهارتهای کاربردی خانه و خانواده» که توسط اداره آموزشهای علمی کاربردی معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی این حوزه به صورت مجازی برگزار شد،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن ضیائی در آخرین جلسه از سلسله نشستهای مجازی «مهارتهای کاربردی خانه و خانواده» که توسط اداره آموزشهای علمی کاربردی معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی این حوزه به صورت مجازی برگزار شد، به موضوع «تغذیه خانواده با رویکرد ماه مبارک رمضان » پرداخت و با بیان اینکه توجه به تغذیه همچون نماز یومیه، روزه و ..، واجب است، گفت: قدم نخست در پیشگیری و درمان بیماریها، پرهیز صحیح از مواد خوراکی آسیبزا به بدن است.
کارشناس طب سنتی تصریح کرد: معدهی انسان همانند سطل زباله نیست که هر غذای مانده و نامرغوبی را به آن وارد کنید، پس در هنگام غذا خوردن، کاملاً آن را بجَوید و بین آن نیز، آب ننوشید.
وی ضمن تأکید بر عدم استفاده از غذاهای فست فودی در طول سال بهویژه ماه مبارک رمضان، به مباحث «اطعمه و مشربه» در کتب فقهی شیعه اشاره و ابراز کرد: طبق روایاتی که به دست ما رسیده است، برای شروع افطاری، نکاتی باید مدنظر قرار گیرد تا بدن سلامتی خود را از دست ندهد.
حجت الاسلام و المسلمین ضیائی، شروع افطار را با آب جوشیده ولرم شده، بهعنوان یکی از بهترین آغازکنندهها برشمرد و افزود: آب سرد عادی، خرمای رسیده شیرین و شیر تازه جوشیده ولرم همراه با خرما، از دیگر مواد مناسب برای شروع افطار است.
کارشناس طب سنتی، با اشاره به تشنگی حاصل از روزه و گرما، تشریح کرد: تهیه چای آلبالوی خشک و نوشیدن آن نیم ساعت پس از افطار و نیم ساعت پیش از سحری، علاوه بر رفع تشنگی در ماه رمضان و تابستان، برای رفع چاقی اطراف شکم نیز مؤثر است.
وی افزود: اگر تپش قلب اضافی ندارید، برای رفع عطش حاصل از روزه و گرما میتوانید یک لیوان آب معمولی به همراه یک عدد لیموترش زرد رسیده را بدون شکر، بین افطار تا سحر بنوشید.
کارشناس طب سنتی، ضمن تاکید بر خودداری از خوردن آب جوش سوزان و آب یخ برای پیشگیری از کبد چرب، ادامه داد: برای پیشگیری از سنگ کلیه و دفع آن نیز میتوانید یک قاشق مرباخوری سیاهدانه را همراه با غذای اصلی افطار و سحر، جویده و میل کنید.
بیشتر بخوانید: ملاک نگرفتن روزه در شرایط کرونایی نظر پزشک متخصص است
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰