تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردین 1400 - 12:11
کد خبر : 105601

بیش از ۷۵ درصد اصناف محدودیت‌های کرونایی را رعایت می‌کنند/ دستگیری ۸۶۴ مجرم در اولین طرح رعد سال ۱۴۰۰/ حدود ۳۰ درصد امول مسروقه توسط سارقان فروخته می‌شود

بیش از ۷۵ درصد اصناف محدودیت‌های کرونایی را رعایت می‌کنند/ دستگیری ۸۶۴ مجرم در اولین طرح رعد سال ۱۴۰۰/ حدود ۳۰ درصد امول مسروقه توسط سارقان فروخته می‌شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از برنا؛ چهل و سومین طرح رعدامروز سه شنبه ۲۴ فروردین با حضور سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ برگزار شد. سردار رحیمی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: امروز شاهد نمونه هایی از کشفیات همکارانم در اولین مرحله

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از برنا؛ چهل و سومین طرح رعدامروز سه شنبه ۲۴ فروردین با حضور سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ برگزار شد.

سردار رحیمی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: امروز شاهد نمونه هایی از کشفیات همکارانم در اولین مرحله طرح رعد در سال ۱۴۰۰ بودیم. با اجرای ۳۱۱ حکم قضایی و اقدامات موثر در جمع آوری سارقان، مالخران و … ۸۶۴نفر از مجرمان در اولین طرح رعد در سال ۱۴۰۰دستگیر شده و ۹۳۳ فقره اموال مسرقه مردم کشف شد. ۲۹ باند با اعضای بالاتر از ۳ نفر دستگیر شدند و سه فقره موتور سیکلت کشف و ۸۳۴ پرونده رسیدگی شد.

او افزود: به حکم محکومان فراری رسیدگی می شوند و تاکنون ۳۵ محکوم فراری شناسایی شده و ۲۷ قبضه سلاح سرد و سه قبضه سلاح گرم کشف شد.

رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: طرح های پلیس با قدرت و اقتدار بر علیه سارقان دنبال می شود و با قدرت برای امنیت و آسایش مردم افدامات اجرایی انجام می دهیم.

او درباره تمهیدات ماه مبارک رمضان گفت: باید تلاش شود تا شان این ماه رعایت شود. واحدهای صنفی، رانندگان و مردم شان را رعایت کنند و برخی از واحدهای صنفی در خارج از شهر می‌تواند با رعایت شان این ماه اقدامات لازم انجام دهند.

رئیس پلیس پایتخت درباره منع ترددها گفت: تاکنون مصوبه جدید ابلاغ نشده و منع تردد همچنان از ساعت ۲۲تا۳ بامداد اجرا می شود.

سردار رحیمی ادامه داد: بیش از ۷۰تا ۷۵درصد اصناف محدودیت های کرونایی را رعایت می کنند و اغلب اصناف که در حواشی شهرهای هستند از دستورات تخلف می‌کنند. سعی شده واحدهای متخلف را پلمب نکنیم.

به گفته او خاموشی ها را در برخی نقاط تهران شاهد هستیم. به باور بنده نباید خاموشی اعمال شود و قرار شد مسئولان این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

سردار رحیمی با بیان اینکه ۲۰ تا ۳۰ درصد امول مسروقه توسط سارقان فروخته می شود ادامه داد: کشفیات در اسرع وقت به صاحبان تحویل داده می شود و ۳۰ درصد اموال بدون صاحب هستند.

او درباره سرقت مسلحانه در منطقه خلازین بیان کرد: شب گذشته در سرقت مسلحانه در محدوده خلازین یک نفر از مجرمان مصدوم و مابقی دستگیر شدند. در ساعت دو و سی دقیقه بامداد این اتفاق به وقوع پیوسته است.

او درباره اقدامات برای دستگیری سارقان گفت: طرح رعد،صاعقه،کاشی و … برگزار می شود و در ۴ سال گذشته سهم سرقت ها از سی درصد به ۲۰/۵ رسیده است. این امر به دلیل برگزاری طرح ها مختلف پلیس است.

بیشتر بخوانید:

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد