گسترش بدحجابی در روستاهای گردشگرپذیر نگرانکننده است

حجتالاسلام مهدی منصوری صبح امروز (۱۸ فروردینماه) در جلسه شورای فرهنگ عمومی طارم، تاکید کرد: جلساتی که با موضوع فرهنگ عجین است، از جمله جلسات شورای فرهنگ عمومی باید با قدرت و تمرکز بیشتر و با حضور حداکثری اعضا برگزار شود، زیرا فرهنگ از ارکان جداییناپذیر جوامع است. وی با تاکید بر اینکه بحث فرهنگ از مباحثی
حجتالاسلام مهدی منصوری صبح امروز (۱۸ فروردینماه) در جلسه شورای فرهنگ عمومی طارم، تاکید کرد: جلساتی که با موضوع فرهنگ عجین است، از جمله جلسات شورای فرهنگ عمومی باید با قدرت و تمرکز بیشتر و با حضور حداکثری اعضا برگزار شود، زیرا فرهنگ از ارکان جداییناپذیر جوامع است.
وی با تاکید بر اینکه بحث فرهنگ از مباحثی است که به هیچوجه در جامعه شوخیبردار نیست، تصریح کرد: ما برای حفظ فرهنگ، هویت و دیانت کشور بهای زیادی را با نثار خون جوانان غیور این مرز و بوم پرداخت کردهایم و این امر برای همه مسئولان فرض است تا از این دستاوردها و ارزشها پاسداری کنند و در این زمینه دغدغه داشته باشند.
این کارشناس دینی در ادامه به روستاهای توریستی شیت و ولیدر طارم اشاره کرد و افزود: با توجه به گردشگرپذیر بودن این مناطق متاسفانه ما شاهد مشکلات عدیده فرهنگی از جمله رعایت نکردن عفاف و حجاب هستیم و ناهنجاریهایی را در این مناطق مشاهده میکنیم که باید با همت مسئولان محلی و شهرستانی و تذکرات لازم و نیز تبلیغات محیطی بتوانیم مکان مناسبی را برای ورود شهروندان و خانوادهها مهیا کنیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی طارم نیز در ادامه جلسه گزارشی از فعالیتهای این شهرستان در حوزه فرهنگ عمومی ارائه کرد و گفت: برای موفقیت در این حوزه نیازمند همکاری و همافزایی بیش از پیش سایر ارگانها هستیم.
کریم حیدری در ادامه به شیوهنامه انتخاب روستای قرآنی در کشور که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور ساماندهی، تقویت و حمایت از فعالیتهای دینی در روستاها، با هماهنگی و جلب مشارکت دستگاههای فرهنگی و دینی ذیربط، طرح ملی «انتخاب و معرفی روستای قرآنی ایران» را اجرا میکند.
وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح، یادآور شد: الگوسازی و جهتدهی فعالیتهای قرآن و عترت در روستاها، توسعه و ترویج و جریانسازی فرهنگ قرآن و عترت در اقشار مختلف جامعه و تقویت هویت دینی و شبکهسازی فعالیتهای قرآن و عترت در مناطق روستایی کشور، از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
این مسئول با توضیح در زمینه نقش دهیاران برای معرفی این روستاها و مستندسازی و بارگذاری مدارک مورد نیاز روستا در سامانه انتخاب روستای قرآنی، خاطرنشان کرد: این طرح در راستای عدالت فرهنگی و قرآنی در جامعه برگزار میشود که این امر میتواند باعث ترویج قرآن و معارف آن در جامعه روستایی کشور شده و در نهایت رشد و اعتلای فرهنگ را در پی داشته باشد.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰